Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
-16% Kellys Estima COMP 60 27.5 dámsky elektrobicykel, sivá
od 1 599 €
-16%
MOC 3 599 €
Výpredaj -31% Pinarello Nytro Urbanist Naked 28 elektrobicykel, modrá
2 549 €
-31%
MOC 3 699 €
-39% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, white/black/blue
1 999 €
-39%
MOC 3 299 €
Výpredaj -18% Pinarello Nytro Urbanist 28 elektrobicykel, modrá
2 699 €
-18%
MOC 6 299 €
-42% Raymon CityRay E 7.0 8G Nexus CB 28 elektrobicykel, black/dark grey
1 899 €
-42%
MOC 3 299 €
-21% BMC 257 AMP AL TWO ST 28 dámsky elektrobicykel, powder sand
2 599 €
-21%
MOC 4 699 €
Shimano Steps SW-E6010 pravý spínač ovládania prehadzovačky, 357 mm
71,99 €
MOC 84,99 €
-11% Bosch Compact Control Unit pre Kiox BUI330, SmartphoneHub a Nyon BUI350 - 290 mm
62,99 €
-11%
MOC 70,99 €
Bosch Interface držiak displeja s predným vývodom kábla (Smart System)
24,99 €
MOC 25,99 €
-21% Cube upevnenie krytu batérie pre Stereo Hybrid 140/160 (2020/21)
5,59 €
-21%
MOC 7,09 €
Chválim
Nech nie si sám..
tak kludne si s detmi na biku dáš 100km kedže ich môžeš ťahať. To su tie výhody. Samozrejme 100km ho neťahám ale tak ideme spolu do lesa. Keď frfle potiahnem:) Minule som chcel aj tu Lto potiahnut a nechcel ani za svet:) bojí sa toho e-biku ako čert kríža asi by si vedel zvyknúť ak by okúsil:) Nemusel by tolko turistikovať.
Ten pocít zdolaného za svoje Vám ten e-bike nedá ani nebudete takí odrovnaný po výjazde ,ani hmlu pred očami posledné km nezažijete(pokial nedôjde baterka:) ale tak má to aj výhody .
Tak zase netreba zabudat, ze primerny Slovak aj do prace zvykne chodit. To nie je obhajoba elektrikarov.
U zapadnych susedov je uz v lesoch privela ludi, tak sa vynaraju aktivity na obmedzenie cyklo.
https://www.bike-forum.cz/forum/zakaz-cyklistu-na-pesinach-a-nezpevnenych-cestach#unread1
A Rakusakom sa topi sneh, tak mozno casom dopracuju aj k zmene zakona.
https://www.youtube.com/watch?v=7TzFJoD-o7Y
(Aj ked v praxi je to s jeho dodrziavanim na urovni ako teraz na Slovensku.)
Som zvedavi, s cim Huliakovci po medvedoch pridu.
Mal som ho na jednom bajku minuly rok, ale uz tam nie je
samozrejme ze niektori to maju vypecene, ze na tazkom prevode letia hore, uz je uplny opak co mam na mysli.
to vsak neznamena ze idem kupovat eb. kolke tisice som usetril zas
Lenze ja chcem
Uz sa ale nalepky e-lenivca a vyuzivaca e-asistencie nezbavis.
Ale ide a este aj posilnujes core a celu hornu cast tela.
Každopádne, keď Vám niekto bude tvrdiť, že kvôli zdravotným problémom* si musel zaobstarať električku, ukážte mu tento článok. Nikdy nehovor, že sa niečo nedá, lebo vždy sa nájde človek, ktorý nevie, že sa to nedá, a spraví to.
https://www.mtbiker.cz/clanky/128314/race-through-slovakia-2024-ultrazavod-ocima-cyklisty-se-silnym-srdcem.html
Pred Tomášom smekám svoj fiktívny klobúk.
* Týmto nechcem zľahčovať nikoho zdravotné problémy, každý človek je individuálny prípad. Verím, že v tejto téme vieme, na aký typ "ZŤP cyklistov" (schválne v úvodzovkách) bol môj príspevok smerovaný.
A preto vždy píšem, že nie som taký starý (mám 70), ani chorý (po oprave srdca a pred výmenou kolena) aby som sa musel voziť na elektrickom bicykli...
To sa teda dost tazko mylis!