Jezus - Vidíš a práve s ebikom je to naopak. Ebiker sa nehanbí odviezť časť výletu vlakom, električkou, či autom a potom sa môže potulovať horami dolami do vzdialenosti 80km a neriešiť energiu a únavu. A 80km na celodenný výlet v prírode bohato stačí. Bežne sa mi to točí okolo 50km denne.
Inak mám pre vás dobrú správu. "Nabíjanie batérií elektrobicyklov a elektrokolobežiek vo vlakoch aktuálne nie je možné" a "Porušenie zákazu nabíjania batérií elektrobicyklov a elektrokolobežiek je sankcionované sumou 50 eur + náhrada vzniknutej škody."
Máte radosť?
prípomoc čo ženy používajú pod prsiami... Bolo by správne presadzovať "nech si visia za svoje" ???
Toto je na ďalšiu tému... Už sa nájdu ľudia, ktorí presadzujú toto a videl som už ženu, ktorá tak bola v polopriesvitnej blúzke a stáli jej bradavky, za toto by som aj bol
Toto je na ďalšiu tému... Už sa nájdu ľudia, ktorí presadzujú toto a videl som už ženu, ktorá tak bola v polopriesvitnej blúzke a stáli jej bradavky, za toto by som aj bol
Corsair - Ale každopádne ohraničiť vekom , či napr. aj počtom detí... Naviac by to chcelo mravnostnú políciu aby dohliadala na stanovené zásady a porušenia vkusu ... Veejné pohoršenie by v tomto prípade dostalo iný rozmer významu...
Precento ľudí čo sa túlajú horami (nemyslím zbieračov kamienkov na asfaltke) v dĺžke výletu 80km a viac bude dosť nízke a tým ľuďom ani nezávidím, čo majú z takého výletu? Jedine žeby trénovali na železného muža...
rs955i - to je fakt dobrý nápad. Dať biošom na vyskúšanie ebike vo verzii OFF, či sa tá chuť šliapať za svoje udrží dlhšie ako hodinu
Corsair - Ale každopádne ohraničiť vekom , či napr. aj počtom detí... Naviac by to chcelo mravnostnú políciu aby dohliadala na stanovené zásady a porušenia vkusu ... Veejné pohoršenie by v tomto prípade dostalo iný rozmer významu...
Dosadením do rovnice ...
biobiker + ebike= ebiker + biobike
80+27= 95+12
107=107kg
Takže mi z toho vyplýva že biobiker na ebiku s režimom OFF by mal mať také isté podmienky ako ebiker na ľahkom biobiku.
Týchto dvoch ľudí by som nechal šlapať na Kráľovú Hoľu aby sa ukázalo kto má lepšiu kondičku, keďže energia potrebná na presun sústavy je v oboch prípadoch rovnaká.
Kto myslíte že by bol prvý hore?
Osobne si myslím že ebiker, vzhľadom na to že hmotnosť biobikera je o 15kg vyššia než s akou trénuje. Veľmi rýchlo by sa vyčerpal.
Takže je jasné že bioši ťažia výhody zo svojej nižšej váhy a menšieho odporu vzduchu.
Chyba ľudského úsudku je že si niektorí vždy myslia že tí druhí dokážu to čo oni a že len nevynakladajú dosť úsilia. Nieje to tak.
Niekto je športový typ, niekto zase matematický, niekto rečnicky a niekto zase spiritualistický …. Niekomu ide matematika sama, niekto sa s nou morduje. Tak je to aj so športom.
Sebavedomie - je vyraz označujúci poznanie samého seba a svojich predností a nedostatkov. A tie treba rešpektovať, skúšať prekonavať, ale nehnať do extrémov.
Môžte skúsiť dať nejakú 8000-covku v Himalájach, stačí získať kondičku …
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak mám pre vás dobrú správu. "Nabíjanie batérií elektrobicyklov a elektrokolobežiek vo vlakoch aktuálne nie je možné" a "Porušenie zákazu nabíjania batérií elektrobicyklov a elektrokolobežiek je sankcionované sumou 50 eur + náhrada vzniknutej škody."
Máte radosť?
A nato tam dali tlačítko OFF😀
💯 Yes! Padni komu padni:)
Precento ľudí čo sa túlajú horami (nemyslím zbieračov kamienkov na asfaltke) v dĺžke výletu 80km a viac bude dosť nízke a tým ľuďom ani nezávidím, čo majú z takého výletu? Jedine žeby trénovali na železného muža...
rs955i - to je fakt dobrý nápad. Dať biošom na vyskúšanie ebike vo verzii OFF, či sa tá chuť šliapať za svoje udrží dlhšie ako hodinu
Noooo a ebiky teda len pre chorých a starých
Vďaka ale nemám záujem dobrovoľne sa trýzniť 20kg hovädom 🥴 🤭
- biobiker (80kg)
-ebiker (95kg)
- biobike 12kg
- ebike 27kg
Dosadením do rovnice ...
biobiker + ebike= ebiker + biobike
80+27= 95+12
107=107kg
Takže mi z toho vyplýva že biobiker na ebiku s režimom OFF by mal mať také isté podmienky ako ebiker na ľahkom biobiku.
Týchto dvoch ľudí by som nechal šlapať na Kráľovú Hoľu aby sa ukázalo kto má lepšiu kondičku, keďže energia potrebná na presun sústavy je v oboch prípadoch rovnaká.
Kto myslíte že by bol prvý hore?
Osobne si myslím že ebiker, vzhľadom na to že hmotnosť biobikera je o 15kg vyššia než s akou trénuje. Veľmi rýchlo by sa vyčerpal.
Takže je jasné že bioši ťažia výhody zo svojej nižšej váhy a menšieho odporu vzduchu.
Niekto je športový typ, niekto zase matematický, niekto rečnicky a niekto zase spiritualistický …. Niekomu ide matematika sama, niekto sa s nou morduje. Tak je to aj so športom.
Sebavedomie - je vyraz označujúci poznanie samého seba a svojich predností a nedostatkov. A tie treba rešpektovať, skúšať prekonavať, ale nehnať do extrémov.
Môžte skúsiť dať nejakú 8000-covku v Himalájach, stačí získať kondičku …