corsair: podla toho ako dlho ten vykon ma podavat, podla zamerania, kolko natrenovane .. napr. profi spurteri maju v cieli cez 2000W /s kadenciou 200,ci kolko/, na tych par sekund (5-10). Ebajky dnes v pohode davaju cez 700-800w v turbe. Ale nie par sekund (ale kolko vydrzi baterka).
Dnes mi siel oproti panko tlaciaci ebajk. Mal pomaly defekt (asi trn) a nemal pumpu, tak som mu pozical nech si nafuka. Myslel som, ze ebajk zvladne odviezt par desiatok gramov vaziacu pumpu, ale tak nie je prvy a ani posledny co sa vybral do lesa bez zakladnej vybavy.
Jezus Ja vozim nafukovanie na bombicku ale pretoze z minuleho storocia mam zle skusenosti so sifonovymi bombickami tak mam aj pumpu. Takze v priemere sme s tym spominanym pankom v poriadku.
Zda sa mi že pri týchto slnečných koronárnych aktivitách mi baterka v ebiku vydrzí dlhšie. Napumpovana ionosfera evidentne podporuje líthiu-iontové procesy v batérii.
Ibaže by sa mi zlepsila kondička
Vidíš, ešte pár mesiacov a kondička sa vylepší natoľko, že e-moto už nebude treba, kúpiš si klasický bike a uvedomíš si, ako strašne si bol obmedzovaný a šikanovaný zo strany tej opachy.
ja včera zas nepríjemná skúsenosť s iným pánkom,obiehal som ho na žiletke v miernom stúpaní,za sebou zrazu počujem auto lenže tamten keď zaregistroval že som vedľa neho začal točiť ako besný,dupol som na to aby som sa raz dva zaradil pred neho ale mal som sto chutí do neho drgnúť aby spadol do jarku
začal točiť ako besný,dupol som na to aby som
začal točiť ako besný,dupol som na to aby som...
A tak dookola
Vcera som kosil na zahrade, blizko bola akcia tak sa tam mlelo kopu ludi a vela ebabetarov. Dojali ma traja cca tridsiatnici - bolo mi za nich trapne. Ale tak snad im aj s frajerkami niekto vypomaha
Vidíš, ešte pár mesiacov a kondička sa vylepší natoľko, že e-moto už nebude treba, kúpiš si klasický bike a uvedomíš si, ako strašne si bol obmedzovaný a šikanovaný zo strany tej opachy.
Pripadne rovno nadobu na vodu v tvare baterky a hadickou si v ramci lenivosti cucať z nej vodu.
Ale ebike bez baterky je ako pekná žena bez chuti na sex-dobre to vyzerá ale pôžitok z jazdy sa nedostaví
Sedel som teraz s kamarátom na pive a rozoberali sme, ako politici dokážu rozoštvávať ľudí a ako sa im to celkom darí. Zhodli sme sa, že najväčší hnus v politike je Matovič a Fico.
No a najväčší hnus na tomto fóre je táto téma. Zamyslime sa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. tí čo maju E bike
2. tí čo si ho kúpia
Neviem čo je to MTbikerY, ale ste smiešni nie len pre ženy, vaše šťastie že to nevnímate.
Ibaže by sa mi zlepsila kondička
začal točiť ako besný,dupol som na to aby som...
A tak dookola
Tou opachou myslíš ebike alebo moju svokru?
Ale ebike bez baterky je ako pekná žena bez chuti na sex-dobre to vyzerá ale pôžitok z jazdy sa nedostaví
No a najväčší hnus na tomto fóre je táto téma. Zamyslime sa.
ja sa tu bavím perfektne, treba to brať z nadhľadom, oceňujem príspevky obidvoch táborov
môj absolútny favorit je marseluspp