Cestou domov som stretla troch ebikerov, pardón, vlastne nemotorných čmeliačikov poletujúcich krajinou a ani jeden nemal prilbu na hlave a ani jeden sa mi nepozdravil
Akože mňa veľa nie je, ale priesvitná rozhodne nie som
Cestou domov som stretla troch ebikerov, pardón, vlastne nemotorných čmeliačikov poletujúcich krajinou a ani jeden nemal prilbu na hlave a ani jeden sa mi nepozdravil
A keď sa ti nepozdraví cyklista na cesťáku, tak ako to vyhodnotiť?
Tak ja by som Ťa pozdravil. A JA vždy s prilbou a bez ebajku
Navrhujem na zjednodušenie procesu pozdravov a odzdravov bikerov iba cinknúť zvončekom. 1x pre pozdrav, 2x pre priatelské gesto, 3x pre emočné gesto, 4x pre súrne predbiehanie a 5x a viac pre vyjadrenie svojho nadšenia v oblasti sexuálnej náklonnosti. Taktiež by bolo k tomu dobré pridať usmievajúcu tvár. Takto by sa vyriešili situácie kto koho kedy videl a pozdravil a nepozdravil a kto má z toho pokazený víkend a podobne...
Tak ako vychádzajúce slnko v tichosti zdraví všetkých svojimi lúčmi, tak ebiker svojou prítomnosťou ticho a nezištne rozdáva svoje pozdravy okoliu. Takže ak ho vidíte, stačí slušne odzdraviť ...
Zvonček tiež nenosím, ale keď mi niekto zavadzia, tak poviem "crrrrrn crrrrn". Ak predbieham debila, tak to poviem agresívnejším tónom s veľkým "C" na začiatku. Ale podľa marseluspp -a je to stále len prieteľské gesto
Hlavne ze ma odblokovane.... Keby ludia kupili obyc mtb a dali "bikefitting"+riadne cyklohandry, vyslo by ich to lacnejsie a lepsie.
Mam vyskusane co znamena mat o 5mm zle nastaveny fore-aft. Citelny efekt v unave a vykonu.
Vyska sedla je vec, co asi zaciatocnici budu mat zle nastavene.
Dnes som sa bol previesť, pekne som sa pozdravil manželskému páru na e-bikoch . To , že boli oblečení ako snehuliaci s teleesnými proporciami hrocha ( okej to rozoberať nebudem!) Pointa je však, že na milé pozdravenie som dostal...hádajte čo...
Len vydrž, marselus už dokončuje elaborát kde ti vysvetlí že chyba je vlastne v tebe a hrošíci rozdávali svoje pozdravy ticho a nezištne. To ty si nepochopil tie vznešené nadpozemské bohato odeté a živené bytosti svetla
Odkedy je povinnosť zdraviť sa? Dokonca ani reagovať nemusí... Mne sa už tiež veľa ľudí nepozdravilo, neodzdravilo, neodpovedalo a teraz sa mi s tým ťažko žije a nezabudnem im to
Nie je to povinnosť. Je to slušnosť. A ak ťa niekto pozdraví ako prvý, automaticky by si mal na pozdrav reagovať. Nežijeme v jaskyni, ale v neustálom kontakte s ľuďmi. Toto učíme deti od malička predsa. Pozdraviť sa, poďakovať, poprosiť. Pravdou je, že veľa dospelých ani jedno z toho neovláda.
Všetko, čo naozaj potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke Milujem tú knihu
Síce tam nič nepíšu o ebikeroch, ale stojí za prečítanie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A keď sa ti nepozdraví cyklista na cesťáku, tak ako to vyhodnotiť?
Netusil som, ze k tomu aby som niekoho pozdravil v prirode, bez ohladu na sposob ako sa pohybuje, potrebujem tak slozity pribeh.
Tak ja by som Ťa pozdravil. A JA vždy s prilbou
Tak ako vychádzajúce slnko v tichosti zdraví všetkých svojimi lúčmi, tak ebiker svojou prítomnosťou ticho a nezištne rozdáva svoje pozdravy okoliu. Takže ak ho vidíte, stačí slušne odzdraviť ...
Mam vyskusane co znamena mat o 5mm zle nastaveny fore-aft. Citelny efekt v unave a vykonu.
Vyska sedla je vec, co asi zaciatocnici budu mat zle nastavene.
Predo-zadna poloha sedla
Všetko, čo naozaj potrebujem vedieť, som sa naučil v materskej škôlke
Síce tam nič nepíšu o ebikeroch, ale stojí za prečítanie