A čo napr. taká vášeň pre tento šport? Ja vidím nejaký závod, alebo parádne video a už aspoň vytiahnem bike a oprem ho o skriňu. Koľkokrát sa aj oblečiem a beriem ho von. Proste je tam nejaká chémia. Ako to majú e-bikeri? Vášniví e-bikeri? Fakt neviem, nechám sa prekvapiť
Stačí, že zbadajú voľnú zásuvku. A už majú inšpiráciu. Začnú nabíjať.
Podobná logika ako rátajova v Demänovskej Doline.
Najprv to tam všetko rozdrbe a teraz vyhlási, že ako to môže byť národný park, keď je tam tolko vlekov a hotelov.
Janko nie celkom, už som to raz spominal, v Jasnej sa lyžovalo dááávno pred tým, ako niekto, administratívne rozhodol, podpísal a urobil z roky existujúceho lyžiarskeho strediska NP, to sa nemalo nikdy stať.
V Liptove sa lyžuje už vyše sto rokov. Prvé lyže sem priniesol mikulášsky kožiar Kornel Stodola koncom 19. storočia. Používali ich pri práci najmä lesníci a poštári v horských oblastiach. Postupne Liptáci objavovali stále väčšie zaľúbenie v lyžovaní a to najmä z Chopka. Štyri roky po vojne sa podarilo postaviť prvý úsek lanovky na sever Chopka. Prelom prišiel koncom 50. rokov minulého storočia, lebo sa spojili obidve strany Chopka lanovkou.
NAPANT bol založený až v roku 1978
Áno, ALE lyžovalo sa na prírodnom snehu.....................
to nemá nič spoločné s tým že tam niekto administratívne (nezmyselne a nevhodne) vyhlásil NP,
niekedy sa chodilo peši a na koňoch, po lese, napríklad ... a teraz kde len pozrieš samý cyklista
A čo napr. taká vášeň pre tento šport? Ja vidím nejaký závod, alebo parádne video a už aspoň vytiahnem bike a oprem ho o skriňu. Koľkokrát sa aj oblečiem a beriem ho von. Proste je tam nejaká chémia. Ako to majú e-bikeri? Vášniví e-bikeri? Fakt neviem, nechám sa prekvapiť
Neviem ako vásnivi,ale mne eletrina pomohla prekonať odpor k cyklistike...
to nemá nič spoločné s tým že tam niekto administratívne (nezmyselne a nevhodne) vyhlásil NP,
niekedy sa chodilo peši a na koňoch, po lese, napríklad ... a teraz kde len pozrieš samý cyklista
Keby cyklisti, nepoviem nič, ale šoféri električiek.........
Nebolo to vtedy nevhodné, pretože lyžovanie bolo prírodné.
Teraz je nezmyselný a nevhodný ten priemysel čo tam predvádzajú.
Všetky hotely a parkoviská mohli stáť v okolí Mikuláša a dolinou mohla premávať električka, ale nie raz za hodinu ako z Popradu do Smokovca.
elektrinou práve manifestujete svoj odpor k cyklistike. Väčšina z vás teda...😬
Tušil som že sa tej "cyklistiky" niekto ortodoxny opäť chyti,a snažil sa to preformulovať... No stalo sa!
Aj keď som o tej manifestacii v týchto súvislostiach neuvažoval, predsa len mám iné priority, budem to robiť aj naďalej a s hrdosťou 😀
Ty súložiš na bicykli (e-motorke)?
To je teda iny level...
Je 8ať sa na bicykli na staré kolená nepovažujem za splnenie detského sna.
A zároveň nemám potrebu znížiť sa na vašu úroveň velkohubo kecať do života každému, kto to ma inak?
A zároveň nemám potrebu znížiť sa na vašu úroveň velkohubo kecať do života každému, kto to ma inak?
Asisisi nevšimol, že si na cyklistickom fóre.
My cyklisti sa bicyklujeme s radosťou, šoféri električiek pri vození sa, vrčia.
Vcera večer (20.00) fukalo a zima bola. Bio cyklo šialenci v letných dresoch po 4km zjazde po asfaltke v lese boli skrehnutí na kosť. Zato ja, teplúčko rozumne oblečený ebiker som bol úplne vpohode
No neviem mne bola zima na e-biku musel som si vypnut pripomoc aby som sa ohrial:) Inak sa nejak.citim trapne s tym e-bikom na kopci ak tam strenem normalneho cyklistu. Hadam to casom prejde:)
Vieš, ono by si sa cítil trápne aj keby si bol na novom porsche na zraze veteránov ...
My Tatranci sme zvyknutí nosiť jednu vrstvu naviac oproti iným ľuďom, pretože vieme že počasie sa vie zmeniť behom minúty. Vždy je lepšie niečo vyzliecť, ako nemať čo obliecť. Tak to je...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stačí, že zbadajú voľnú zásuvku. A už majú inšpiráciu. Začnú nabíjať.
Najprv to tam všetko rozdrbe a teraz vyhlási, že ako to môže byť národný park, keď je tam tolko vlekov a hotelov.
Janko nie celkom, už som to raz spominal, v Jasnej sa lyžovalo dááávno pred tým, ako niekto, administratívne rozhodol, podpísal a urobil z roky existujúceho lyžiarskeho strediska NP, to sa nemalo nikdy stať.
V Liptove sa lyžuje už vyše sto rokov. Prvé lyže sem priniesol mikulášsky kožiar Kornel Stodola koncom 19. storočia. Používali ich pri práci najmä lesníci a poštári v horských oblastiach. Postupne Liptáci objavovali stále väčšie zaľúbenie v lyžovaní a to najmä z Chopka. Štyri roky po vojne sa podarilo postaviť prvý úsek lanovky na sever Chopka. Prelom prišiel koncom 50. rokov minulého storočia, lebo sa spojili obidve strany Chopka lanovkou.
NAPANT bol založený až v roku 1978
niekedy sa chodilo peši a na koňoch, po lese, napríklad ...
Neviem ako vásnivi,ale mne eletrina pomohla prekonať odpor k cyklistike...
A ešte aby nedošlo k omylu,v žiadnomm pripadne nejde o cyklistiku, ale o tie smiešne pohyby na bicykli ?
niekedy sa chodilo peši a na koňoch, po lese, napríklad ...
Keby cyklisti, nepoviem nič, ale šoféri električiek.........
Nebolo to vtedy nevhodné, pretože lyžovanie bolo prírodné.
Teraz je nezmyselný a nevhodný ten priemysel čo tam predvádzajú.
Všetky hotely a parkoviská mohli stáť v okolí Mikuláša a dolinou mohla premávať električka, ale nie raz za hodinu ako z Popradu do Smokovca.
Ty súložiš na bicykli (e-motorke)?
To je teda iny level...
elektrinou práve manifestujete svoj odpor k cyklistike. Väčšina z vás teda...😬
Tušil som že sa tej "cyklistiky" niekto ortodoxny opäť chyti,a snažil sa to preformulovať... No stalo sa!
Aj keď som o tej manifestacii v týchto súvislostiach neuvažoval, predsa len mám iné priority, budem to robiť aj naďalej a s hrdosťou 😀
To je teda iny level...
Asisisi nevšimol, že si na cyklistickom fóre.
My cyklisti sa bicyklujeme s radosťou, šoféri električiek pri vození sa, vrčia.
A nevrčia ale spokojne pradú…
Vcera večer (20.00) fukalo a zima bola. Bio cyklo šialenci v letných dresoch po 4km zjazde po asfaltke v lese boli skrehnutí na kosť. Zato ja, teplúčko rozumne oblečený ebiker som bol úplne vpohode
My Tatranci sme zvyknutí nosiť jednu vrstvu naviac oproti iným ľuďom, pretože vieme že počasie sa vie zmeniť behom minúty. Vždy je lepšie niečo vyzliecť, ako nemať čo obliecť. Tak to je...