Jedna sprostredkovana cerstva skusenost (hejt), ked som sa snazil o tolerantne posudzovanoe postarsich ebajkerov (v Nemecku, okolo Dunaja),odpoved bola, ze sa motaju, reaguju neskoro, chaoticky a tym spôsobujú krizove situacie
Ja toho chalana nepoznam a mam pochybnosti, ze je profi sportovec, lebo uzivit sa na SK sportom je dost tazke. A btw spomina, ze ma treningy na bicykli a toto je len taky doplnok aby si odychol A tiez som bol na e-biku 2 hodky, nic moc a na Donovaloch sa nam smiali turisti, ze bez ecka by sme to nevysli.
Chlapi, veď je doba plná rôznych vylepšení - a tie by nám mali predsa robiť radosť. Netreba to hneď odmietať. Kedysi tu boli aj predsudky voči silikónom, či botoxu. A kedy je to najlepšie urobiť??? Správne - v mladosti. Presne tak si užijete najlepšie ebike. Lebo stále je to voľba z možností a nie z nutnosti. Ani nová kerka na 78-ročnej dôchodkyni nebude až tak sexi ako na jej 22 ročnej vnučke, že?
No a biobikeri tu svoju lenivosť len tak maskujú za nás ebikerov. Minule som videl jeden biobike s elektrickou prehadzovačkou. A dokonca jedna skupina mala hydrovaky. No povedzte, nieje toto vrchol lenivosti ????!!!!!??? To je vážne toľko šahnúť po fľaši a napiť sa??? hanbite sa ... A naviac výlety si plánujete odľa toho ktorým smerom fúka vietor.
Matematicky: Súčet lenivostí biobikera je 100x väčší ako deklarovaná údajná lenivosť ebikera.
Inak nosenie ebiku hore schodmi či do vlaku zlepšuje celkovú kondičku. Zatiaľ čo bioši tlačia všetko do nôh a majú slabé rúčky - až tak že si musia montovať lakťové opierky na riaditká aby sa im ručičky nepodlomili - ebikeri sú zdatní všestranne a ich telá sú po fyzickej stránke rozvinuté rovnomerne. Asi ako telá starých gréckych olympionikov znázornené na sochách...
Naviac ebiker má rozvinuté aj charakterové črty - Priatelskosť, družnosť, súcit, vytrvalosť, nezištnosť ... atď A ako to dokáže? No nevyčerpá sa jazdou ba bicykli do mrku kostí ako bioši a tak mu ostáva ešte energia na meditáciu, sebauvedomenie, rozvoj ducha či náučnú literatúru. Proste rovnováha - a o tom je život...
Aj kosu mám ale naklepať si ju neviem. (Už som 3 pri rozklepávaní zničil, takže je len na okrasu 🤣 ale žena mi to nechcela dovoliť kúpiť, veď mám kosu 💪
Ja toho chalana nepoznam a mam pochybnosti, ze je profi sportovec, lebo uzivit sa na SK sportom je dost tazke. A btw spomina, ze ma treningy na bicykli a toto je len taky doplnok aby si odychol A tiez som bol na e-biku 2 hodky, nic moc a na Donovaloch sa nam smiali turisti, ze bez ecka by sme to nevysli.
Jasne ze sa ti smiali,lebo nemáš na elektricku postavu!
Mne sa nik nesmejte,lebo len v úžase hľadia kam ten smiešny motorček vytiahne moju veľkú riť ??
Nově už dva roky horští záchranáři evidují ve svých statistikách také úrazy na elektrokolech. „Problémem je, že spousta lidí sedí na elektrokole na horách vůbec poprvé. Technika jízdy na něm je ale trochu jiná. Stroj je o poznání těžší, čímž se hůře ovládá. To může vést ve vypjatých situacích k začátečnickým chybám končícím i velmi těžkými úrazy,“ upozornil Mašín.
Tak je pravda že si to kupujú alebo požičiavajú aj ľudia čo sa naposledy bicyklovali na základnej škole 😉
V pomere asi tak 90% ku 10% čo už niečo najazdili. Cez covid si kvantum ľudí kúpilo aj bežné bicykle, lebo však treba zabiť čas. Teraz z toho väčšina stojí v pivniciach a garážach, lebo už sa môže chodiť do nákupákov. A tí, ktorí zistili, že by sa aj chceli naďalej bicyklovať, ale sú lenivý sa posunúť v kondícii, začali po covide kupovať ZŤP bicykle.
A dokonca jedna skupina mala hydrovaky. No povedzte, nieje toto vrchol lenivosti ????!!!!!??? To je vážne toľko šahnúť po fľaši a napiť sa??? hanbite sa ...
e-motorkar nepochopi, len bude pisat hluposti.
ja zvazujem novy ruksak s hydrom.
sice mam na krosaku dvojmontaz na flase+1 na riaditka (2,5l total), ale s hydrom (3l) by som nemusel vobec riesit pripadny nedostatok vody.
a na mtb je to horsie, tu ovesany ram je problem, najma pre otrasy....stracat flase...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nech si sadnú aj na el. kosačku alebo vysokozdvižku, sánka mi nepadne. Skôr ľahký smútok nad porážkou vôle a vymáknutia dať to poctivo za vlastné, hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a biobikeri tu svoju lenivosť len tak maskujú za nás ebikerov. Minule som videl jeden biobike s elektrickou prehadzovačkou. A dokonca jedna skupina mala hydrovaky. No povedzte, nieje toto vrchol lenivosti ????!!!!!??? To je vážne toľko šahnúť po fľaši a napiť sa??? hanbite sa ... A naviac výlety si plánujete odľa toho ktorým smerom fúka vietor.
Matematicky: Súčet lenivostí biobikera je 100x väčší ako deklarovaná údajná lenivosť ebikera.
Inak nosenie ebiku hore schodmi či do vlaku zlepšuje celkovú kondičku. Zatiaľ čo bioši tlačia všetko do nôh a majú slabé rúčky - až tak že si musia montovať lakťové opierky na riaditká aby sa im ručičky nepodlomili - ebikeri sú zdatní všestranne a ich telá sú po fyzickej stránke rozvinuté rovnomerne. Asi ako telá starých gréckych olympionikov znázornené na sochách...
Naviac ebiker má rozvinuté aj charakterové črty - Priatelskosť, družnosť, súcit, vytrvalosť, nezištnosť ... atď A ako to dokáže? No nevyčerpá sa jazdou ba bicykli do mrku kostí ako bioši a tak mu ostáva ešte energia na meditáciu, sebauvedomenie, rozvoj ducha či náučnú literatúru. Proste rovnováha - a o tom je život...
Jasne ze sa ti smiali,lebo nemáš na elektricku postavu!
Mne sa nik nesmejte,lebo len v úžase hľadia kam ten smiešny motorček vytiahne moju veľkú riť ??
Zdroj: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/cyklistika-horska-sluzba-zasah-uraz-nehoda-zachranari.A230628_733792_ostrava-zpravy_palj
V pomere asi tak 90% ku 10% čo už niečo najazdili. Cez covid si kvantum ľudí kúpilo aj bežné bicykle, lebo však treba zabiť čas. Teraz z toho väčšina stojí v pivniciach a garážach, lebo už sa môže chodiť do nákupákov. A tí, ktorí zistili, že by sa aj chceli naďalej bicyklovať, ale sú lenivý sa posunúť v kondícii, začali po covide kupovať ZŤP bicykle.
A dokonca jedna skupina mala hydrovaky. No povedzte, nieje toto vrchol lenivosti ????!!!!!??? To je vážne toľko šahnúť po fľaši a napiť sa??? hanbite sa ...
e-motorkar nepochopi, len bude pisat hluposti.
ja zvazujem novy ruksak s hydrom.
sice mam na krosaku dvojmontaz na flase+1 na riaditka (2,5l total), ale s hydrom (3l) by som nemusel vobec riesit pripadny nedostatok vody.
a na mtb je to horsie, tu ovesany ram je problem, najma pre otrasy....stracat flase...
Ešte keby si nám(alebo mne) prezradil kto sú, boli(bol by som) rád