Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Výpredaj -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Výpredaj -28% GHOST E-Teru Essential Ladies 27.5 EQ dámsky elektrobicykel, dark grey/light grey gloss
2 149 €
-28%
MOC 2 999 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Z toho titulu je smiešne sa oháňať nejakými zákonmi, že ebike nie je motorka. . ..
Človek nemusí nič robiť, z trestného činu sa usvedcite aj sami.
Je velký rozdiel jazdiť cestu a mtb. Celý život som jazdil na ceste posledné roky som sa dal na mtb a ver mi, že prvých výjazdoch do lesa som chcel hodiť bajk zo skaly vrátiť sa. Je to úplne iné. A dnes banujem, že som na mtb neprešiel skôr.
Je pekne, ze si sa dozil dochodku relarivne zdravy... To ti fakt zavidim, pretoze cast slovenskej populacie sa dochodku nedozije a vacsina tych, co sa doziju, maju rozne zdravotne problemy.
Velmi ta to musi nasierat, ze ja, napriek zdravotnym problemom, jazdim na bicykli a ty, relativne zdravy, sa vozis s motorčekom.
A s tymi klbmi nemas pravdu... Aj preto, ze jazdim na bicykli, mi este nemuseli vymenit koleno, aj ked mi to slubili pre 16 rokmi. Bez bicykla by som bol uz po vymene.
Velmi ta to musi nasierat, ze ja, napriek zdravotnym problemom, jazdim na bicykli a ty, relativne zdravy, sa vozis s motorčekom.
A s tymi klbmi nemas pravdu... Aj preto, ze jazdim na bicykli, mi este nemuseli vymenit koleno, aj ked mi to slubili pre 16 rokmi. Bez bicykla by som bol uz po vymene.
Ja ti narozdiel od teba nezávidím nič a vonkoncom má nestve že ty jazdis a ja sa vozím. Je to len tvoja a moja voľba a vec názoru. Len ja to nikomu nevyčítam a nenadávam. Vy ste si tu z ebajkov urobili nepriateľa úplne bez dôvodu. Už som to tu písal každý si je vedomý čo ho čaká po porušení zákona a ponesie si následky sám.
Hej."účinne"... keby si mal pravdu, tak nič nie je cipnute a chodili by pomalšie .. teda 25
Čo ani zďaleka neodpovedá realite...
Mne to tu už pripadá ako by sa tu debatovalo z dezolé scénou. Čím viac to človek vysvetluje tým su viac presvedčený o svojej praude!
Alebo je to tak, že to na čom ľudia jazdia je o tom, čo majú v hlave.
Ak je niekto zdravý, mladý, a má v hlave, že na kopec ho má vyniesť nadupaný motor (a bez toho by sa často ani neunúval lebo strata času, zbytočná námaha atď...), tak má v hlave predstavu o športe, ktorú nezdieľam a chcem, aby ho regulácia vykázala von z lesa kamsi do prčic medzi motorové vozidlá.
Čiže to má cipnute.. ten kto to nemá cipnute je skôr ojedinelá výnimka
Teším sa keď to začne polícia riešiť, len je otázka čo budú robiť s toľkými zhabanymi ebabetami..
Chodis taketo progresivne myslienky kazat aj lyziarom na svahy?
Ti co sa vyvezu na kopec vlekom, lanovkou, dolamat lyze, spalit a vykopnut zo svahu.
---
Toto vlakno je cim dalej tym lepsie =)))
A zase obligátne vleky, lanovky... Nápadité.
Vada tejto analógie spočíva v tom, že akt vezenia sa na vleku či na lanovke by nikomu ani vo sne nenapadlo vydávať za športovanie.
Ani profi lyžiari nie sú hodnotení za výkon pri vývoze na kopec, všakže.
Čiže to má cipnute.. ten kto to nemá cipnute je skôr ojedinelá výnimka
Teším sa keď to začne polícia riešiť, len je otázka čo budú robiť s toľkými zhabanymi ebabetami..
A čo ti je to platne asi tak veľký prd.
Ja som ten socik zažil a prave vtedy sa darilo takým ľuďom čo sa tešili keď VB zacala niečo riešiť na ich podnet. Ty mi celkom takého udavaca predstavujes. Tebe by sa určite vtedy páčilo a darilo by sa ti.
Neviem kde si zobral to zhabanie to je zasa len tvoj výmysel a želanie.
Zhabe sa auto po priestupku ? Dostaneš pokutu.