Ale no, Ixsík, Podľa aktuálnej fotky bajku na tvojej profilovej fotke, v modernosti bajku máš čo doháňať
Ale zase na veľkokolke sa ide asi pohodlne a netreba riešiť retiazku....
Nerob z nás žiadnych svedkov e-bajkových ... a niesme ani e-hovisti. Sme len skromní užívatelia ebajkov, čo zdieľajú svoje pocity s ostatnými. Ale ako sa vraví "nehádžte perly sviniam" lebo ich neocenia. Tak ani naše slovo nenachádza pochopenie u bioverných.
Jedno múdre príslovie hovorí: " Nehľadaj triesku v oku ebikerovom a pritom máš brvno vo svojom oku" a ďalšie " Nehaň cyklistov s prípomocou, lebo ich je kráľovstvo e-beské"
A vraj keď sa syn boží stratil na 40 dní v púšti... vraj len testoval ebajk, ktorý práve vymyslel. Nestihol ho však dať ľuďom, lebo ho ukrižovali... A nakoniec sa prišlo na to že nejaký Judáš predal tie plány ebajku Ibrahimovi Boshuovi za 30 strieborných. A tie plány sa našli len 8rokov dozadu. Tak to bolo naozaj, tak vám vravím.
Dúfam, že si myslel aspoň 1000vm. Pod 400vm na výjazd si ani nedávam výjazd ako verejný, aby som priateľom nesvinil viditeľné hodnotné aktivity na Strave.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Á zase ta vaša Strava. Je to ako modla za ktorou sa zeniete sby ste uspokojili ego … to nemá s cyklistikou nič. Napľňanie nízkych pudov v živote nikdy v nebol šport Funieť a potiť sa ako somár nepovažujem za prekonavanie seba. To dokáže každý. Ale byť v živote úctivý k druhým je ozajstná vyzva na osobnostný rozvoj…
Ebiker to vidí duchovne a s nadhľadom vnima že nielen telo ale aj duša potrebuje svoju potravu.
Keby si nehovoril o duchovne a o veciach, z ktorých sa v živote nedá moc robiť sranda, tak by som sa na týchto komentoch aj celkom pobavil. Ale na tomto sa obecenstvo moc nepobaví, otázkou je či si nás vlastne chcel rozveseliť? Alebo len morálne prevychovať? 🙄🙄
Dúfam, že si myslel aspoň 1000vm. Pod 400vm na výjazd si ani nedávam výjazd ako verejný, aby som priateľom nesvinil viditeľné hodnotné aktivity na Strave.
Nie všetko je správne pre, nechápavých je výšlap pešo.
A len tak pre zaujímavosť koľko z tvojích blízkych príbuzných nad 65r. si dalo takýto oddychový deň?
Tak si tam treba uviesť vek...som 65+ a toto som dnes bol pešo. Hoci sme v téme o bicykloch, ale nevadí. Okolo 60 je tu Ivo...ten si ale dáva tak 100km denne a zväčšuje FTP každým dňom tak o 10%, Potom ďalší kamarát je okolo 60, ten jazdí ročne tak 11 tisíc km a cez 200 tisíc vm, okrem toho som dnes stretal plno takých starších pánov či už na E, alebo aj na mechanikách. Tých prípadov je veľa. Potom sú aj aktívni 70tnici ktorých je plná CHPS.
Neviem prečo to stále nechápeš: doobeda som sa bol prejsť manželkou. pešo. Poobede som si dal ten výjazd na ebiku. Kapišto?
A povedz mi načo by som si mal dávať nejaké extremne vykony denne? Ja si chcem užiť dôchodok v klude a nie sa naháňať za šport. úspechmi . Ja to už jednoducho k životu nepotrebujem . Posledných cca20r dávam 5000+km ročne z toho na ebiku posledné 4,5r. Niečo málo gravel ale ten ani nerátam.Plus 300-400km na pešo. Ja som nadmieru spokojný a dúfam ,že mi to zdravie ešte nejaký čas umožni.
Á zase ta vaša Strava. Je to ako modla za ktorou sa zeniete sby ste uspokojili ego … to nemá s cyklistikou nič. Napľňanie nízkych pudov v živote nikdy v nebol šport Funieť a potiť sa ako somár nepovažujem za prekonavanie seba. To dokáže každý. Ale byť v živote úctivý k druhým je ozajstná vyzva na osobnostný rozvoj…
Ebiker to vidí duchovne a s nadhľadom vnima že nielen telo ale aj duša potrebuje svoju potravu.
marcelusko, včera dokonalosť v pohybe, 250 W čisto biologických, dúfam že budeš úctivý a dáš mi palec nahor
VTV vdaka za vysvetlenie, jasne,ze do tebe podobnych nerypem(e).
Kategoria ako Pista, a nejde o falosnu uctu len kvoli veku.
Uz to tu bolo mnohokrat vysvetlovane, mladi,zdravi, voziaci sa s velkou pripomocou, odcipovanci, rychlostami nad povolene, sposobom ako by to bolo prvych 20 km v zivote, kadenciou 30-40 ako na derne, atd a este to snad podaktori volaju aj sport...
Skoda opakovat
Esteze marcelus pripomenul, pobavilo
'Ale ak si myslíš že sa ebikeri zle obliekajú, tak vedz, že ebiker nechodí na módne prehliadky, ale športovať.'
Spolu s ostatnými bio eko sexo stravo duchovno prisloviami porekadlami, teda v skratke 'žvástami' (pardon, prihodnejsie slovo nemam)
A ze prečo si marcel v tom kovosrote/zbernom dvore videl iba bicykle a nie e-biky,netusis? Poradim: elektrospotrebice patria do elektroodpadu.
Niekto tu ma asi pocit že ebikeri asi jazdia na mikrovlnkách
Ak mate pocit že vaše bio jazdenie je super, tak vam to nikto neberie. Jazdenie na ebiku je viac ako super tak o čo tu ide?
Tema kulturisti - to ich snáď nepovažujete za športovcov??? Stretavky v posilne za účelom “kto má väčšieho” je len vysledkom nepochopenia zmyslu života. To je fajn pre teenager-ov čo chcú balit buchty na sex. V reálnom živote sú také svaly nepoužitelné a skôr na obtiaž.
Chlapi-bioši, vy za svoje vykony si vždy zaslúžite pochvalu, ale nečakajte ju od skupiny e-cykloturistov, ktorym je to jedno. My tiez nejako neprahneme po vasom obdive nášho vykonu, hoci medzi sebou si ho vieme oceniť.
Tak ako rozdielneho muza a ženu vie spojiť sex, tak biosov a ebikerov dokáže spojiť iba mudrosť. Inak to nejde
Niekedy sa mi zdá že elektrohejt je už oficiálna diagnôza , no este nieje na ňu liek. Je podobná rakovine, šíri sa pomaly a nenápadne az jednejo dna zničí všetko na com v živote záleží. Takže doporučujem hejterom 2xdenne diazepan, vzdy 30 min pred písaním príspevku a svet bude krajší…
Zase tu niekto veľa šlapal a na rozvoj vnútornej múdrosti zabudol... nemal by si to zanedbávať ... Teraz som si spomenul na jedno príslovie " Kto nemá v hlave, má v nohách" A možno to platí aj opačne. Záleží mi na tebe a chcem ti pomôcť, aby ťa ľudia v okolí konečne začali mať radi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale zase na veľkokolke sa ide asi pohodlne a netreba riešiť retiazku....
Nerob z nás žiadnych svedkov e-bajkových ... a niesme ani e-hovisti. Sme len skromní užívatelia ebajkov, čo zdieľajú svoje pocity s ostatnými. Ale ako sa vraví "nehádžte perly sviniam" lebo ich neocenia. Tak ani naše slovo nenachádza pochopenie u bioverných.
Jedno múdre príslovie hovorí: " Nehľadaj triesku v oku ebikerovom a pritom máš brvno vo svojom oku" a ďalšie " Nehaň cyklistov s prípomocou, lebo ich je kráľovstvo e-beské"
A vraj keď sa syn boží stratil na 40 dní v púšti... vraj len testoval ebajk, ktorý práve vymyslel. Nestihol ho však dať ľuďom, lebo ho ukrižovali... A nakoniec sa prišlo na to že nejaký Judáš predal tie plány ebajku Ibrahimovi Boshuovi za 30 strieborných. A tie plány sa našli len 8rokov dozadu. Tak to bolo naozaj, tak vám vravím.
Tak aby si bol v obraze tak ja som si dal dnes pekný výšlap po lúkach 100vm s vyhladom na hrad. Teraz som sa bol "povoziť" 32km popri rieke.
Nie všetko je správne pre, nechápavých je výšlap pešo.
A len tak pre zaujímavosť koľko z tvojích blízkych príbuzných nad 65r. si dalo takýto oddychový deň?
A povedz mi načo by som si mal dávať nejaké extremne vykony denne? Ja si chcem užiť dôchodok v klude a nie sa naháňať za šport. úspechmi . Ja to už jednoducho k životu nepotrebujem . Posledných cca20r dávam 5000+km ročne z toho na ebiku posledné 4,5r. Niečo málo gravel ale ten ani nerátam.Plus 300-400km na pešo. Ja som nadmieru spokojný a dúfam ,že mi to zdravie ešte nejaký čas umožni.
.
Povedz to kulturistom ,športovcom, bez driny žiadne svaly neziskas.
Zo zdravotných dôvodov je treba mať nejaké svaly.
marcelusko, včera dokonalosť v pohybe, 250 W čisto biologických, dúfam že budeš úctivý a dáš mi palec nahor
Kategoria ako Pista, a nejde o falosnu uctu len kvoli veku.
Uz to tu bolo mnohokrat vysvetlovane, mladi,zdravi, voziaci sa s velkou pripomocou, odcipovanci, rychlostami nad povolene, sposobom ako by to bolo prvych 20 km v zivote, kadenciou 30-40 ako na derne, atd a este to snad podaktori volaju aj sport...
Skoda opakovat
Esteze marcelus pripomenul,
'Ale ak si myslíš že sa ebikeri zle obliekajú, tak vedz, že ebiker nechodí na módne prehliadky, ale športovať.'
Spolu s ostatnými bio eko sexo stravo duchovno prisloviami porekadlami, teda v skratke 'žvástami' (pardon, prihodnejsie slovo nemam)
A ze prečo si marcel v tom kovosrote/zbernom dvore videl iba bicykle a nie e-biky,netusis? Poradim: elektrospotrebice patria do elektroodpadu.
Ak mate pocit že vaše bio jazdenie je super, tak vam to nikto neberie. Jazdenie na ebiku je viac ako super tak o čo tu ide?
Tema kulturisti - to ich snáď nepovažujete za športovcov??? Stretavky v posilne za účelom “kto má väčšieho” je len vysledkom nepochopenia zmyslu života. To je fajn pre teenager-ov čo chcú balit buchty na sex. V reálnom živote sú také svaly nepoužitelné a skôr na obtiaž.
Chlapi-bioši, vy za svoje vykony si vždy zaslúžite pochvalu, ale nečakajte ju od skupiny e-cykloturistov, ktorym je to jedno. My tiez nejako neprahneme po vasom obdive nášho vykonu, hoci medzi sebou si ho vieme oceniť.
Tak ako rozdielneho muza a ženu vie spojiť sex, tak biosov a ebikerov dokáže spojiť iba mudrosť. Inak to nejde
Niekedy sa mi zdá že elektrohejt je už oficiálna diagnôza , no este nieje na ňu liek. Je podobná rakovine, šíri sa pomaly a nenápadne az jednejo dna zničí všetko na com v živote záleží. Takže doporučujem hejterom 2xdenne diazepan, vzdy 30 min pred písaním príspevku