pista Keby mali e-bikeri potrebu sa zdraviť tak by asi nejazdili tak rýhlo Poväčšinou idú také bomby, že im už chýba len štartové číslo na rajdách. A ten uprený pohľad dopredu keď vidím, tak sa musím zasmiať. Keby šli okolo nahej Kardashianky tak si ju nevšimnú Proste úplne iný svet. E-bať na nich
No neviem, každý bioš tu tvrdí že ebikera obieha ... Teda aspoň tí miestní športovci.
Ebiker má max rýchlosť 25km/hod, tak to sa mi nezdá ako super rýchlosť. Jedine z pohľadu že sedím na lavičke ...
pista Keby mali e-bikeri potrebu sa zdraviť tak by asi nejazdili tak rýhlo Poväčšinou idú také bomby,
Takze moj prispevok sa tykal asi aj teba. Zmen konciny kde jazdis a dostanes sa medzi normalnych ludi. Pripadne si nastav filter tak aby si vnimal normalnych a sral na tych ostatnych.
To
Pišta, musíš brať veci z nadhľadom. Väčšina osôb a príbehov o nich v tejto téme je vymyslená a slúži len na vyvolanie roztržky (flame) Teda asi okrem Ivana, ten stále stretáva toho jedného naobliekaného, tučného ebikera s kadenciou 40 a stále o ňom píše nový príbeh. Ten človek je však legenda ako Yeti.
to bude Columbova žena na e biku, idúca hore kopcom 39,99 km/h v ivan-ovom mokrom sne
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Chlapi, teraz je najlepší čas preskúmať hlboké zákutia našich lesov. Krásna jesenná príroda vyváži všetky možné nástrahy.... Na ebiku si vychutnáte tú krásu 10x viac, lebo sa vám nezahmlievajú oči od potu čo vám do nich stále steká pri šliapaní za svoje....
A ešte jeden zaujímavý efekt má ebike v prírode. Keďže vydáva bzučivý zvuk, tak odpašuje malý lietajúci hmyz, ktorý za iných okolností končí v ústach, očiach alebo za tričkom. Je to úžasné že sa takto "nechtiac" eliminovala jedna z najnepríjemnejších súčastí cyklistiky. Aj keď je mi známe, že práve tento malý lietajúci hmyz je síce malým, ale zato prospešným zdrojom proteínov pre cyklistov. Ich vplyv na výkon už preukázali nejedné testy odborníkov z alternatívneho stravovacieho inštitútu v Saltzburgu, pracujúcich pod záštitou EÚ...
Niekde som zachytil že EU zvažuje uvolniť pre ebiky tzv. OFFROAD mode, kde si môže užívateľ sám prepnúť tento mód keď jazdí v teréne mimo cyklochodníka až do rýchlosti 33km/hod. Počuli ste niečo o tom? To by bolo super skvelé a hlavne prínosné pre časovo- kondičné zdolávanie náročných úsekov.
tak tak,americkí vedci dokonca zistili že ten bzučivý zvuk pôsobí ako plašička na krtkov takže sa už nemusíš báť že ti pred kolesom zrazu urobí krtko kopček a ty sa s tou svojou haraburdou vykotíš do jarku 😂😂😂
Vcera som isiel z Cicmian, cesta medzi obcami, jazdi sa rychlo, v protismere vidim cyklistu a poriadne sa ho aj drzi. Pomyslim si, ze je to nejaky stary ujko co je totalne mimo, ale nie. mal len e-bike a je totalne mimo. Celkom zapada do profilu miestnych e-bikerov.
No neviem, ale držať sa poriadne bicykla je základ bezpečnej jazdy Ak niekto uprednostňuje jazdu bez rúk, je to jeho vec, ale že by boli kvôli tomu ostatní totálne mimo sa mi nejako nepozdáva...
Ja ako ebiker sa nehanbím za to že sa ho poriadne držím, pri zjazdoch sa mi to vždy vyplatilo
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Žiaden moped... Názov elektro-bicykel ti napovie ... Pozor ale na skreslený pohľad na svet - ak človek miesto bicykla vidí moped, mal by buď znížiť dávky proteínových tyčiniek alebo zvýšiť príjem vitamínu C a betakaroténu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ebiker má max rýchlosť 25km/hod, tak to sa mi nezdá ako super rýchlosť. Jedine z pohľadu že sedím na lavičke ...
Takze moj prispevok sa tykal asi aj teba. Zmen konciny kde jazdis a dostanes sa medzi normalnych ludi. Pripadne si nastav filter tak aby si vnimal normalnych a sral na tych ostatnych.
Pišta, musíš brať veci z nadhľadom. Väčšina osôb a príbehov o nich v tejto téme je vymyslená a slúži len na vyvolanie roztržky (flame)
to bude Columbova žena na e biku, idúca hore kopcom 39,99 km/h v ivan-ovom mokrom sne
A ešte jeden zaujímavý efekt má ebike v prírode. Keďže vydáva bzučivý zvuk, tak odpašuje malý lietajúci hmyz, ktorý za iných okolností končí v ústach, očiach alebo za tričkom. Je to úžasné že sa takto "nechtiac" eliminovala jedna z najnepríjemnejších súčastí cyklistiky.
Niekde som zachytil že EU zvažuje uvolniť pre ebiky tzv. OFFROAD mode, kde si môže užívateľ sám prepnúť tento mód keď jazdí v teréne mimo cyklochodníka až do rýchlosti 33km/hod. Počuli ste niečo o tom? To by bolo super skvelé a hlavne prínosné pre časovo- kondičné zdolávanie náročných úsekov.
X-sík, aký máš ty vlastne bike? V popise ho nemáš a podľa profilovej fotky je mi ťažko určiť výrobcu, model a výbavu
Ja ako ebiker sa nehanbím za to že sa ho poriadne držím, pri zjazdoch sa mi to vždy vyplatilo
Obcas prichadza vek bez mudrosti ...
aby sme boli presni ,hovorieva sa :
"obcas vek prichadza sam"