Ak tomuto hovoris hra, tak odporucam vyhladat odbornu pomoc. Mohol by si niekomu ublizit ak sa takto "hravas". A ak to co sem postol Joli povazujes za vtip, pricom on sam napisal, ze to ako vtip nemyslel (co je o to smutnejsie), tak je naozaj na tu pomoc najvyssi cas.
Ak tomuto hovoris hra, tak odporucam vyhladat odbornu pomoc. Mohol by si niekomu ublizit ak sa takto "hravas". A ak to co sem postol Joli povazujes za vtip, pricom on sam napisal, ze to ako vtip nemyslel (co je o to smutnejsie), tak je naozaj na tu pomoc najvyssi cas.
Tak mi prezrad co to bolo? Lebo si expert asi aj na kynologiu. Ak niekto bere vazne, ze psi pritahuje elektromotor tak natom sa mozem len zasmiat Dufam, ze teraz opat nemusim volat na linku pomoci
lubo lubo, ecka sa stale inovuju ,pridi a dam ti pojazdit bez motora, pripadne aj baterky a ked budes chciet aj so zapnutym motorom -to uz len s baterkou samozrejme ...
no vsak v pohode, nemam nic proti elektromotorom, ani motorkam
marsel dostava pravidelne nalozene tu, aj v auto vlakne, a uz sa stazuje.. https://www.mtbiker.sk/forum/post2002466.html#p2002466
co by bol rad ze ludia nadavaju na ebabety iba tu a nie aj v inych e vlaknach, tak ide vyplakavat.
fakt jak v materskej skolke
Budeme musiet temu premenovat. Zakon riesi len 250W, dopomoc a max. rychlost, ale nie typ motora. Uz davno mi napadla myslienka, ze ked budem stary, osadim si maloobjemovy motor do biku
Vcera ma niekto predbehol a to doslovne. Len sa mu potom nechcelo bike hore prenasat/tlacit, tak som mal prilezitost ho pofotit, Technicky tento asi normu nesplnal, ale mohol by.
Typek mluvil a robil okruh po rozhladnach z Breclavi. Nebol cas viac pokecat, tma sa blizila.
Dobra reklama
Ked sa to aj tu rozsiri (v tom linku je velmi vela hodnoteni z CZ a ti boli vzdy popredu) a niekto sa pohra so zosuladenim s SK legislativou, to sa budu zakony rychlo menit.
Budeme musiet temu premenovat. Zakon riesi len 250W, dopomoc a max. rychlost, ale nie typ motora. Uz davno mi napadla myslienka, ze ked budem stary, osadim si maloobjemovy motor do biku
Vcera ma niekto predbehol a to doslovne. Len sa mu potom nechcelo bike hore prenasat/tlacit, tak som mal prilezitost ho pofotit, Technicky tento asi normu nesplnal, ale mohol by.
Typek mluvil a robil okruh po rozhladnach z Breclavi. Nebol cas viac pokecat, tma sa blizila.
Srsen
Vdaka za upresnenie. Cital som to davnejsie v zakone/vyhlaske, ale nepamatal som si to presne.
Realne su tie pravidla ovela jednoduchsie (cm3 a nie vykon), ako som uviedol. Nic o povinnom slapani do pedalov pri spalovaku. Otazka je, ako je v zakone definovana konstrukcna rychlost. Pri bicykloch sa tento parameter vyrobcom neudava a IMHO maximalka to nebude. Asi ta budu musiet namerat, ci si v danom okamihu neprekrocil 25kmh.
Ten linkovany cinan https://www.aliexpress.com/item/4000205278477.html bude teda legal.
Pekne vidno, ze nikomu pri tvorbe dopravnej legislativy pri motorizovanom biku/ebiku ani len nenapadlo, ze by sa s tym niekto drbaI do lesa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak mi prezrad co to bolo? Lebo si expert asi aj na kynologiu. Ak niekto bere vazne, ze psi pritahuje elektromotor tak natom sa mozem len zasmiat
Možno ešte do hlodov roka
no vsak v pohode, nemam nic proti elektromotorom, ani motorkam
https://www.mtbiker.sk/forum/post2002466.html#p2002466
co by bol rad ze ludia nadavaju na ebabety iba tu a nie aj v inych e vlaknach, tak ide vyplakavat.
fakt jak v materskej skolke
https://www.aliexpress.com/item/4000205278477.html?spm=a2g0o.productlist.main.27.360f391aMCSZtD&algo_pvid=3f6687fa-274c-4cf3-822b-0a19b560dd70&algo_exp_id=3f6687fa-274c-4cf3-822b-0a19b560dd70-13&pdp_npi=4%40dis%21EUR%21188.55%21105.59%21%21%21198.43%21111.12%21%40210384b217076552956042094e3a5f%2112000032238474583%21sea%21SK%211694052318%21&curPageLogUid=zYjSPxHOiZul&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
Ked sa to aj tu rozsiri (v tom linku je velmi vela hodnoteni z CZ a ti boli vzdy popredu) a niekto sa pohra so zosuladenim s SK legislativou, to sa budu zakony rychlo menit.
Vdaka za upresnenie. Cital som to davnejsie v zakone/vyhlaske, ale nepamatal som si to presne.
Realne su tie pravidla ovela jednoduchsie (cm3 a nie vykon), ako som uviedol. Nic o povinnom slapani do pedalov pri spalovaku. Otazka je, ako je v zakone definovana konstrukcna rychlost. Pri bicykloch sa tento parameter vyrobcom neudava a IMHO maximalka to nebude. Asi ta budu musiet namerat, ci si v danom okamihu neprekrocil 25kmh.
Ten linkovany cinan https://www.aliexpress.com/item/4000205278477.html bude teda legal.
Pekne vidno, ze nikomu pri tvorbe dopravnej legislativy pri motorizovanom biku/ebiku ani len nenapadlo, ze by sa s tym niekto drbaI do lesa