na tú hoľu možeš íst len na bicykli poháňanom motorom z Babety, ked budeš prechádzat okolo policajnej hliadky musíš točit nohami ináč to nebude jazda na bicykli ale na Babete
Čiže pri Babete je nezhoda len v tom ze má rychlopal, inak všetko hrá...
Edit:
Ešte raz to pozerám a so spalovakom nie je podmienka znižovania výkonu, čo by vlastne aj technicky bola blbosť, takže mi to pripadá že ivan nemáš pravdu a Babeta tu definíciu spĺňa ...
Inak zakon o 1,5m odstupe plati aj pri e-bajkeroch kedze su to uz vlastne e- motorky?
Ako rýchlejší cyklista by som doporučoval predchádzať pomalších cyklistov aspoň s tým 1 m odstupom. A to je jedno či je to na ceste, cyklocestičke alebo v cyklopruhu. Ak je potreba, tak sa z cyklopruhu preradím do jazdného pruhu aby som ten odstup dodržal. To sa týka aj chodcov alebo aj korčuliarov idúcich pri pravom okraji vozovky. Tiež im nie je príjemné ak ich aj ten cyklista iba tak lízne. Hlavne nevieš ako ti ten chodec odrazu zmení smer a korčuliar detto, hlavne tí čo po zime na tom stoja opäť po 5 mesiacoch.
To bol iba vtip, pokial sa mi dá tak obieham vsetkych v protismere a ked nie pockam si na vhodnu prilezitost na obiehanie, a co sa tyka cyklochodnikov a podobnych robim to tak isto
Tak som sa poprevážal na (j)e-biku. Občas som aj podporu zapol. Na rovine a dolu kopcom som ju absolútne nepotreboval. V kopci ťahať 27 kg opachu mi dalo riadne do tela, tam som mal zapnutú podporu medzi 1 až 3 z piatich stupňov podpory. Najazdil som cca 80km a cca 900 vm a baterka stále 50+%.
Stručne zhodnotím:
- ak chcem trénovať, tak e-bike je zbytočnosť;
- ak chcem ísť na ňom do práce, na nákup, do kostola, pracovné presuny, na pivo, rodinné výlety (a som ten, ktorý má nosiť proviant), tak je to dobrý pomocník;
- ostávam verný biobiku a električka bude asi občas využívaná na "pracovné účely"
Ešte hejt : prešiel som pár kopčekov s jedným segmentom, kde to mám na biobiku prejdené 100 a viac krát. Aj tam éčkari podvádzajú. Mať priemernú rýchlosť 32 km/hod je jednoducho možné iba na odblokovanom (rozumej nelegálnom) stroji - to bola cca prvá desiatka . Potom hááááfo s priemerkou +/-25 km/h to sú asi s neodblokovanými bicyklami.
Presne sa mi potvrdzuje môj názor, že "najväčší športoví" e-bikeri súťažia v sile motorov, nie v sile nôh.
Info k segmentu: dĺžka cca 2,8 km so 155 vm. Na biobiku tam mám lepší čas ako na električke. S električkou som tam dosiahol môj priemerný čas z tých 100+ prejazdov
Bosch pri Prešove končí s výrobou motorov pre elektrobicykle, pracuje tam 400 ľudí, píše Index. Nemecká firma nepotvrdila, že dôvodom je politika Roberta Fica a Petra Pellegriniho, ako to naznačoval bývalý premiér Eduard Heger.
„Spoločnosť Bosch sa rozhodla ukončiť výrobu eBike pohonov od marca 2024. Zamestnanci boli dnes 26. februára o rozhodnutí informovaní,“ citoval Index zástupcu firmy Pavla Romana.
Investor pôvodne plánoval zamestnať 4000 ľudí, no zámer zúžil po tom, čo jeho plány v roku 2022 predčasne zverejnil vtedajší minister hospodárstva Richard Sulík.
V Záborskom pri Prešove fungoval v prenajatej hale, snaha o vlastnú fabriku zas narazila na problémy s výkupom pozemkov. Investícia teraz definitívne padla, dodal Index.
Bosch za hlavné dôvody odchodu označil trhové faktory. Dopyt po motoroch do elektrobicyklov nebol taký, aký plánoval, a firma chcela znížiť náklady. Ponechá si výrobu v maďarskom Miškovci. (index)Denník N
Tam bude viac faktorov. A asi ten najväčší, že fabriku má tuším už v susednom Maďarsku, opadol dopyt po ich motoroch a to hlavne kvôli tomu, že európsky trh zahltili čínske e-sračky.
Netusim preco sa BOSCH vobec pustal do tej vyroby, ved kazdy normalny clovek vie, ze co je na elektrinu je vyrobene v cine a ak aj nie cele tak aspon suciastky.
V lese to oziva ale v tejto teme nic. Bol som na vyjazde, najprv babeta, potom dobry tatko co ucil svojho asi 5 rocneho jazdit na 4kolke, dalsia partia 4kolkarov a potom motorkari co im uz nestacil turisticky chodnik a valili to rovno cez les. Proste motorova pohoda / progress
minule som stretol presne takého rachotilka (tuším že to bola aj postavička z nejakého detského seríálu za husákovskych detí) - predlohou bol klasický bicykel so spaľovacím motorom.
Ten bike doslova trpel pod ťažkou nadváhou jazdca. chvíľu som ho zneužil na závetrie, rachot bol však silnejší
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit:
Ešte raz to pozerám a so spalovakom nie je podmienka znižovania výkonu, čo by vlastne aj technicky bola blbosť, takže mi to pripadá že ivan nemáš pravdu a Babeta tu definíciu spĺňa ...
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10122427178-udalosti-v-regionech-brno/323281381990629/cast/988045/
Ako rýchlejší cyklista by som doporučoval predchádzať pomalších cyklistov aspoň s tým 1 m odstupom. A to je jedno či je to na ceste, cyklocestičke alebo v cyklopruhu. Ak je potreba, tak sa z cyklopruhu preradím do jazdného pruhu aby som ten odstup dodržal. To sa týka aj chodcov alebo aj korčuliarov idúcich pri pravom okraji vozovky. Tiež im nie je príjemné ak ich aj ten cyklista iba tak lízne. Hlavne nevieš ako ti ten chodec odrazu zmení smer a korčuliar detto, hlavne tí čo po zime na tom stoja opäť po 5 mesiacoch.
Ten linkovany cinan https://www.aliexpress.com/item/4000205278477.html bude teda legal.
pred 10 rokmi som taký poskladal, technicky ma to zaujalo, je to pre mňa ako lego, rád skladám
Stručne zhodnotím:
- ak chcem trénovať, tak e-bike je zbytočnosť;
- ak chcem ísť na ňom do práce, na nákup, do kostola, pracovné presuny, na pivo, rodinné výlety (a som ten, ktorý má nosiť proviant), tak je to dobrý pomocník;
- ostávam verný biobiku a električka bude asi občas využívaná na "pracovné účely"
Ešte hejt
Presne sa mi potvrdzuje môj názor, že "najväčší športoví" e-bikeri súťažia v sile motorov, nie v sile nôh.
Info k segmentu: dĺžka cca 2,8 km so 155 vm. Na biobiku tam mám lepší čas ako na električke. S električkou som tam dosiahol môj priemerný čas z tých 100+ prejazdov
Bosch pri Prešove končí s výrobou motorov pre elektrobicykle, pracuje tam 400 ľudí, píše Index. Nemecká firma nepotvrdila, že dôvodom je politika Roberta Fica a Petra Pellegriniho, ako to naznačoval bývalý premiér Eduard Heger.
„Spoločnosť Bosch sa rozhodla ukončiť výrobu eBike pohonov od marca 2024. Zamestnanci boli dnes 26. februára o rozhodnutí informovaní,“ citoval Index zástupcu firmy Pavla Romana.
Investor pôvodne plánoval zamestnať 4000 ľudí, no zámer zúžil po tom, čo jeho plány v roku 2022 predčasne zverejnil vtedajší minister hospodárstva Richard Sulík.
V Záborskom pri Prešove fungoval v prenajatej hale, snaha o vlastnú fabriku zas narazila na problémy s výkupom pozemkov. Investícia teraz definitívne padla, dodal Index.
Bosch za hlavné dôvody odchodu označil trhové faktory. Dopyt po motoroch do elektrobicyklov nebol taký, aký plánoval, a firma chcela znížiť náklady. Ponechá si výrobu v maďarskom Miškovci. (index)Denník N
Ten bike doslova trpel pod ťažkou nadváhou jazdca. chvíľu som ho zneužil na závetrie, rachot bol však silnejší