Poriadne fukalo,,,😉
03.01.2023 - 19:36:11
00
Do chrbta, alebo to bolo myslene tak, ze ten zdravy rozum odfuklo? :)
03.01.2023 - 19:38:54
00
Do veľkej riti,to máš ako spinaker 😀
03.01.2023 - 19:40:15
00
uz pri 50 mi slzia oci brutalne. dioptrie moc nepomahaju
03.01.2023 - 19:40:40
00
Čo oko nevidí, srdco neboli!
Tiež som si to prečítal až doma😉
03.01.2023 - 19:53:00
00
Palo TT napísal:
Fyzika nepusti, ale pri tej fotke s 89.2kmh mam pocit, ze v tomto pripade zdravy rozum teda (o)pustil poriadne :) .

Tak ja som mal kedysi max vyše 90 na vertecu z Terchovej z kopca dolu do Zázrivej... Na konci Zázrivej som mal ešte nad 50kmh... Teraz už zas mám dojem, že už pretekám so slimákmi, kto má viac času 🤭
03.01.2023 - 20:00:52
00
Ale ja nie som pyrať, to bolo mimo obce😀
03.01.2023 - 20:04:12
00
ivast napísal:
Na nmaxe dávam okolo 110kmph normálne na diaľnici, žiaden dolekopec mi nemusí vypomáhať ;-]

Len toto nebolo na diaľnici,a už som musel brzdiť 🤨
03.01.2023 - 20:11:09
00
Nevadí, tak to skús ešte raz na tej diaľnici...
03.01.2023 - 20:14:41
01
zihadlo 5 napísal:
Ja nasieram baterkačov po rovine na cestaku...ked okolo prefrnknem 35-40 prepínanju do maxima a stale to nejde😂

U mňa to bolo opačne. Ale mňa nerozhodil. Nemal som chuť s ním závodiť. Šiel som ako obvykle cca 40km/h a predbehol som ebikera. Toho to tak naštvalo, že tam dal max.prípomoc, najťažší prevod a odhadujem že to vytiahol na 60km/h a zmizol v diaľke. To akože sa mám pretekať s nelegálne prečipovaným motorom, ktorý to čo mi nadbehne zase stratí na nabíjaní.
03.01.2023 - 20:33:51
01
DaDo.Bzz napísal:
A predpokladam, ze si oznacil ty moj prispevok ako ofenzivny. Trapne.

Len nepáčika...
03.01.2023 - 20:57:11
00
JoKo napísal:
Len nepáčika...

Ok, tak beriem spat, sorry.

Takze tu mame ine individum, ktore videlo offensive speach v mojom poste.
03.01.2023 - 21:00:35
00
Hosť napísal:
U mňa to bolo opačne. Ale mňa nerozhodil. Nemal som chuť s ním závodiť. Šiel som ako obvykle cca 40km/h a predbehol som ebikera. Toho to tak naštvalo, že tam dal max.prípomoc, najťažší prevod a odhadujem že to vytiahol na 60km/h a zmizol v diaľke. To akože sa mám pretekať s nelegálne prečipovaným motorom, ktorý to čo mi nadbehne zase stratí na nabíjaní.

Nie, vobec sa nepretekaj s ebajkami a neporovnavajte si pipikov.
03.01.2023 - 21:03:46
01
^^^ ukazkovy priklad, keby to mal legal, tak cestaka nepredbehne.
lebo >25 sa ma pomoc vypnut. je otazne ci by kondicne ten clovek dal nad 25 "za vlastne".
pre mna max cca 22 na mtb, hrube gumy + odpor vzduchu.
03.01.2023 - 21:34:08
00
DaDo.Bzz napísal:
JoKo nic nove si mi nepovedal. Skus to povedat aj tym 33% ludom, co maju odblok ebiky.
Skus sa zamerat aj na kolobezky, ktore sa legalne predavaju s plynovou packou a idu viac ako 25kmh.

A predpokladam, ze si oznacil ty moj prispevok ako ofenzivny. Trapne.

1. Staviaš ebajky. Musíš byť zručný človek, manuálne aj technicky, za čo Ti určite patrí rešpekt. Tvoje ebajky nevyzerajú zle, ak teda prijmeme odvážnu hypotézu, že 25 kilový ebajk môže vôbec vyzerať dobre.

Ale inak je Tvoj postoj v tejto reakcii úplne mimo. Kvôli tomu, že zatiaľ nie je jednoznačná právna úprava kategorizácie a používania elektrokolobežiek, má právo nejakých 33% majiteľov ebajkov porušovať to, čo je už zákonom jasne stanovené ? A ak ich bude 71,5%, budú mať alikvótne väčšie právo nedodržiavať zákonné úpravy, a ešte sa tým chváliť ? A čo potom, keď k právnej úprave ohľadom kolobežiek dôjde ? Na čo sa potom budú vyhovárať majitelia chipnutých ebajkov a garážmajstri chipovači ? Či zrazu chipovanie prestane ? Neprestane.

2. Z akých právnych princípov vychádza tento Tvoj ačohentistický alibizmus ? Pouč ma, asi som nedával na univerzite pozor, možno poznáš pramene práva, o ktorých nemajú na UK ani šajnu.

3. Na Tvoj príspevok som nedal ani nepáčika, ani som ho neoznačil, radšej reagujem priamo. Mimochodom, to “indivíduum”, ako ho Ty nazývaš, nebolo iba jedno, na to, aby Ti príspevok takto zmizol, je potrebné viac nepáčikov, neviem presne pomery k počtu lajkov, na to sú tu iní experti, hlavne tí, ktorých príspevky sú častejšie “ zmiznuté” ;)

4. Za mňa nech ebajky majú aj 1000 W, ale potom treba urobiť nasledovné:

- kategorizačne podľa výkonu zdaniť všetkými daňami aplikovanými na ostatné konvenčné dopravné prostriedky využívajúce na svoj pohon inú ako človekom generovanú energiu
- zaviesť systém mandatórneho poistenia so štruktúrou identickou s poistením motoriek a motorových vozidiel
- tak ako je to aj v zahraničí, na konsenzom určených trailoch zakázať ebajky.

rs955i napísal:
Ja zas dole kopcom?

Zrejme si sám vieš dobre predstaviť, čo by sa mohlo stať, ak by Tvoja kombinovaná kamiónová elektrocyklosústava o celkom zanedbateľnej hmotnosti cca 180 kíl narazila v rýchlosti takmer 90 km na sebemenší problém, kamienkom či malým konárikom počnúc a hocijakým malým zvieraťom končiac.

rs955i napísal:

Tak si asi vieš predstaviť tu zavratnu dynaniku?,ale každý nasr&ty biobiker poteší ?

Predpokladám, že si to myslel len žartom, lebo ak bicykluješ, hoci len čiastočne, kvôli nasratiu biobajkerov, tak je to veľmi nestála a biedna motivácia. Vzhľadom na Tvoju hmotnosť je ebajk pre Teba momentálne jediné možné riešenie cyklopohybu. Ale verím, že keď zhodíš na 100, presedláš na bežný bajk tak ako mnoho metrákových borcov tu prítomných :muscle: . Teda pokiaľ nemáš 75 rokov, hoci aj pri tomto veku by napríklad pista mohol oprávnene namietať.
03.01.2023 - 23:13:40
06
keyboard_arrow_up