Ak si chce teda e-bajker obhájiť, že na tej elektrickej mašine prejde viac / ďalej, tak teda by to malo byť poznať aj na fóre v záložke KOMUNITA > AKTIVITY > Rebríčky.
No ako kukám, tak pozerám, s výnimkou prvých 5 e-bajkerov je to bieda ( beriem podľa seba, čo som celkom slaboch ).
Nekukal som video ale tipujem ze by sa to dalo zhrnut ze 150w na biobajku a 150w na ebajku je ta ista zataz. A neviem ako tu niekto moze rozporovat 1=1 a este dostat x palcov
Však áno, a ja to nevyvraciam. Akurát ti v tom porovnaní vypadlo ďalších 150 w, ktoré prijal od motora, keďže za tie dve hodiny jazdenia na okruhu urobil viac km, viac výškových a so značne vyššou priemerkou.
Aby si to pochopil. Je to rovnaké porovnávanie ako keď vypiješ 1 L vody a 1 L coly. Rovnako ťa to zaplní v žalúdku. No hádaj, z ktorého litra dostaneš do seba viac cukru?
Ja sa nikoho nezastavam, jednoducho navrhujem nehladat problemy tam kde nie su. Uzivajme si zivota kazdy tak ako mu chuti, pokial to nie je na ukor inych. Mne pripada trocha trapne riesit kto je ako obleceny ci ako vyzera. Chapem ze pravy biker je krasny stihly upraveny pekne obleceny a bez elektriny. Ale napriek tomu si priznajme, ze nie kazdy ...
Serte na to kto ako vyzera ako je obleceny a co ma pod ritou. Usmejte sa na seba a nezabudnite pozdravit alebo aspon kyvnut hlavou.
Presne tak. Ja sa každému cyklistovi, ečkarovi sa odjakživa zdravím a je jedno v čom je oblečený a na čom sedí. Proste nejaká tá základná slušnosť je a plne súhlasím, že blbci sa nájdu na oboch stranách.
To čo Trial Hunter spomína, že "prejdeš viac" je samozrejme relatívne. Ak by sme to vybičovali do extrémov, tak to samozrejme neplatí, pretože sa to skôr či neskôr vybije (aj keď stále sa dá ísť aj na vybitom). Ale ak sa bavíme o "hobby" cyklistovi 35-40r ktorý ide na bike max 3x do týždňa a nie zrovna Martinské hole, tak ten si po práci asi nevybehne na povedzme 90km trasu alebo nejakú kratšiu ale náročnejšiu na klasike, lebo by to proste nedal a nemal by z toho radosť. Vy bio makači si to dáte s prehľadom a asi aj viac, všetka česť. Ale to je Váš ciel, niekto iný nemá taký cieľ, nie je jeho prioritou vypľuť dušu v každom výjazde. Čo na tom stále nechápete? A nazývať to lenivosťou? Dajte si otázku, že čo všetko, čo by ste zvládli sami, ste si dali niekomu spraviť, požiadali iného pomoc, využili službu. Každí jeden sme v istom smere lenivec.
Napr. také bajkparky, ako to, že si tam vyvážajú rite aj s bicyklami na lanovkách a vlekoch? To nevedia vyšliapať za svoje? To sú lenivci, len by si to chceli uľahčiť, ísť cestou najmenšieho odporu. Lanovko-hejteri sem! Takýto zvrátený názor by niekto mohol mať. Je úplne logické a normálne, že sa tam necháš vyviesť.
Ebikery sa po novom shuttluju na martinky a inac co ja si vsimam ex-bikerov ktory kupili mopedy a tvrdili,ze prejdu viac za pomoci mopedu,tak steje nejazdia viac akurat ten isty okruh prejdu za polovicny cas,cize jazdia este menej
To si myslíte len vy tu, že elektrikári si s vami porovnávajú pipíky , pritom sami sa postavili do role ublíženého.
Nemyslíme je to realita, neviem kde žiješ e-lenivci si radi porovnávajú svoje elektropipíky (alebo vibrátory? )
Vidím to skoro každý deň, obehnem električkára a okamžite zapína turbo alebo čo to tam máte aby mi to natrel a obehol ma. Naposledy fešák na Crussise...trčiace brucho spod krásneho Groupama-FDJ kompletu mu určite nezabránilo cítiť sa ako na Champs-Elysees a ja mu to doprajem
Ebikery sa po novom shuttluju na martinky a inac co ja si vsimam ex-bikerov ktory kupili mopedy a tvrdili,ze prejdu viac za pomoci mopedu,tak steje nejazdia viac akurat ten isty okruh prejdu za polovicny cas,cize jazdia este menej
Tomu neverím. Však v tom videu bol jednoznačný záver, že e-zťp sú na to aby mohli prejsť práveže za rovnaký čas viac.
To som tu moc nechcel riešiť ale keď už si to spomenul tak aby aj ostatní verili
z 10 bikov 8 mopedov ale nevadi ja sa len pousmejem ked ma niekedy vo vyslape na MH obiehaju,isto sa aj oni smeju na mne ked fucim hore kopcom no tento shuttle by som si aj ja rad bookol len sa musi vacsia partia od nas nazbierat co ako sa zda bude problem
thePegass ohľadom tej radosti...ja by som teda nemal radosť z toho že ma niekde vyvezie motor,skôr by som sa hanbil sám pred sebou...
TY by si nemal radosť. Prečo máš problém a väčšina z Vás tu prijať fakt, že niekto iný z toho má radosť a fuuurt si idete svoje, že každý, kto nie je ako vy je zťp, lenivec, tučko a tak podobne. Toto proste nepochopím. Mimochodom, ja neviem či si nikdy nesedel na tom, ale povedať, že motor ťa vyvezie nie je pravda. Vždy je to s nejakou námahou a podľa zvoleného režimu si vieš ísť s námahou akou chceš.
Myslím, že o tom ako si zamakajú "športovci" na e-zťp najviac vypovedá táto fotka.
Si mimo. Tá fotka vypovedá o tom, prečo je ten človek v bajk parku. Išiel sa tam zabaviť, pojazdiť si traily a či ich zbehne na bicykli s motorom alebo bez je snáď jedno. Čo si má ísť kvôli tomu kúpiť druhý bajk, aby si taký, ako ty nerobili z neho posmech?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ako kukám, tak pozerám, s výnimkou prvých 5 e-bajkerov je to bieda ( beriem podľa seba, čo som celkom slaboch ).
Však áno, a ja to nevyvraciam. Akurát ti v tom porovnaní vypadlo ďalších 150 w, ktoré prijal od motora, keďže za tie dve hodiny jazdenia na okruhu urobil viac km, viac výškových a so značne vyššou priemerkou.
Aby si to pochopil. Je to rovnaké porovnávanie ako keď vypiješ 1 L vody a 1 L coly. Rovnako ťa to zaplní v žalúdku. No hádaj, z ktorého litra dostaneš do seba viac cukru?
Presne tak. Ja sa každému cyklistovi, ečkarovi sa odjakživa zdravím a je jedno v čom je oblečený a na čom sedí. Proste nejaká tá základná slušnosť je a plne súhlasím, že blbci sa nájdu na oboch stranách.
To čo Trial Hunter spomína, že "prejdeš viac" je samozrejme relatívne. Ak by sme to vybičovali do extrémov, tak to samozrejme neplatí, pretože sa to skôr či neskôr vybije (aj keď stále sa dá ísť aj na vybitom). Ale ak sa bavíme o "hobby" cyklistovi 35-40r ktorý ide na bike max 3x do týždňa a nie zrovna Martinské hole, tak ten si po práci asi nevybehne na povedzme 90km trasu alebo nejakú kratšiu ale náročnejšiu na klasike, lebo by to proste nedal a nemal by z toho radosť. Vy bio makači si to dáte s prehľadom a asi aj viac, všetka česť. Ale to je Váš ciel, niekto iný nemá taký cieľ, nie je jeho prioritou vypľuť dušu v každom výjazde. Čo na tom stále nechápete? A nazývať to lenivosťou? Dajte si otázku, že čo všetko, čo by ste zvládli sami, ste si dali niekomu spraviť, požiadali iného pomoc, využili službu. Každí jeden sme v istom smere lenivec.
Napr. také bajkparky, ako to, že si tam vyvážajú rite aj s bicyklami na lanovkách a vlekoch? To nevedia vyšliapať za svoje?
To si myslíte len vy tu, že elektrikári si s vami porovnávajú pipíky
PS: a nie, nikto mi nestúpil na káblik, ani sa mi baterka nevybila a ani doma som nezostal
Nemyslíme je to realita, neviem kde žiješ
Vidím to skoro každý deň, obehnem električkára a okamžite zapína turbo alebo čo to tam máte aby mi to natrel a obehol ma. Naposledy fešák na Crussise...trčiace brucho spod krásneho Groupama-FDJ kompletu mu určite nezabránilo cítiť sa ako na Champs-Elysees a ja mu to doprajem
Tomu neverím. Však v tom videu bol jednoznačný záver, že e-zťp sú na to aby mohli prejsť práveže za rovnaký čas viac.
To som tu moc nechcel riešiť ale keď už si to spomenul tak aby aj ostatní verili
Hej, plačem každý deň, ani už nespím preto
TY by si nemal radosť. Prečo máš problém a väčšina z Vás tu prijať fakt, že niekto iný z toho má radosť a fuuurt si idete svoje, že každý, kto nie je ako vy je zťp, lenivec, tučko a tak podobne. Toto proste nepochopím. Mimochodom, ja neviem či si nikdy nesedel na tom, ale povedať, že motor ťa vyvezie nie je pravda. Vždy je to s nejakou námahou a podľa zvoleného režimu si vieš ísť s námahou akou chceš.
Si mimo. Tá fotka vypovedá o tom, prečo je ten človek v bajk parku. Išiel sa tam zabaviť, pojazdiť si traily a či ich zbehne na bicykli s motorom alebo bez je snáď jedno. Čo si má ísť kvôli tomu kúpiť druhý bajk, aby si taký, ako ty nerobili z neho posmech?
Myslím že jeden z nich to tu už objasnil za všetkých mopeďákov
Okrem toho vozenia ešte tváriť sa ako športovec (nie všetci, česť výnimkám).