Hmm, k tej fotke s e-cesťakmi…ak idú povedzme 130km obyčajnej etapy z Gira a nastupajú 1000vm, tak pravdepodobne sa im na 90% trate ani nezapína podpora motora (limit 25km/h). A neviem, ako sa z fotky dá určiť ich zdravotný stav, ale podľa úsmevov psychicky budú v pohode a tešia sa na komunitnú jazdu 😊 A niečo viac je pekne napísané na tejto stránke https://www.giroe.it/en/cose-giro-e/
thePegass že s námahou , minule som videl jedného ako pätami ( !!!) točí pedále na tom elektrickom frase... to čo za námaha??? alebo nedávno...stojím na jednom kopci kde je pekný výhľad a zrazu počujem "bzzzzzz" ...traja asi 20 roční vyškerení prišli tam kde ja na e-lektričkách... no určite sa namakali ako fretky , nedaj sa vysmiať...
doplním...keď oni nám sem chodia tak aj ja som musel zabŕdnuť u nich https://www.mtbiker.sk/forum/post2112325.html#p2112325
xyz možno s minimálnou námahou a max dopomocou motora. A čo, že šiel cez päty? A čo, že 20 ročný vyšli na ebajku tam kde ty na klasike? Stále nechápem a budem sa to pýtať dookola: Čo vás na tom tak serie? Ako vám to ubližuje? To bol závod na čas a 20 ročný chlapec na ebajku to vyhral? Či na ebajkerov svieti viac slnka a fúka menší protivietor? Platia menšie dane, či v čom je vlastne problém? Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.
Vzdavam to. Pokusal som sa vas trocha kultivovat ale je to marne. Slubujem, ze vzdy ked sa ku mne priblizi biobiker vypnem podporu a zacnem sa cervenat.
xyz možno s minimálnou námahou a max dopomocou motora. A čo, že šiel cez päty? A čo, že 20 ročný vyšli na ebajku tam kde ty na klasike? Stále nechápem a budem sa to pýtať dookola: Čo vás na tom tak serie? Ako vám to ubližuje? To bol závod na čas a 20 ročný chlapec na ebajku to vyhral? Či na ebajkerov svieti viac slnka a fúka menší protivietor? Platia menšie dane, či v čom je vlastne problém? Mohol by to niekto po 352 stranách vysvetliť.
Majú vyššiu uhlíkovú stopu, lebo tá elektrika do ich batérie sa musí z niečoho vyrobiť.
Na hlúpe otázky tu máš hlúpu odpoveď.
Vzdavam to. Pokusal som sa vas trocha kultivovat ale je to marne. Slubujem, ze vzdy ked sa ku mne priblizi biobiker vypnem podporu a zacnem sa cervenat.
Červenať sa nebudeš. Ale budeš pociťovať na tele, teda hlavne na koži taký zvláštny biologický úkaz. Voláme to ľudovo potiť sa.
rozmýšľam, či v počiatočných rokoch 20. storočia kovboji a iní jazdci na koňoch tiež takto preberali pri táborákoch vozidlá poháňané motorom, zvané automobil, že reku ja si to "odskáčem" a odmakám na konskom sedle a ten a ten si položí zadok na sedačku, ide mu to samé a ešte si dá dilino okolo krku kožušinu z norky
úplne opomínate fun factor, ktorý ponúka ebajk a ktorý vám biobajk proste nedá, lebo nemá ako. preto aj mladí, 20-roční fagani na tom jazdia a vy toto neviete, alebo nechcete pochopiť, ale hejtovať dokážete hneď. lenže, je to problém váš, nie ich a ani iných ebajkerov.
thePegass si to tu pohľadaj ?,už som to spomínal...ale špeciálne pre teba : na miesta kde človek predtým vyšiel a kde bol kľud teraz vyjde každý lemroš ktorý by na bicykel ani nesadol ale na e-lektričkách je ich teraz všade do bludu,už sa ten kľud hľadá ťažko...
Uz som to tu pisal viackrat.
Ortodoxni BIO:
Sustredte sa na svoju jazdu, trening, vylet = na cokolvek ste si naplanovali ... a nie na ostatnych bikerov ci ebikerov. Mali by ste si jazdu uzit a nie sa stresovat.
Posadnutost Ebikermi je zrejme choroba.
---
Idem na ebiku predbehne ma na rovinke ci v mensom stupani Bio, som uplne v pohode. Neriesim.
Mam svoj plan svoju naplanovanu cestu.
Nezavodim, neporovnavam sa, idem si svoje.
Chcem si viac zamakat idem len v ECO. Ponahlam sa, nemam moc casu, ci som viac unavenejsi, dam si vacsiu dopomoc. Na rovinkach ci v malych stupaniach jazdim v OFF.
Idem s kamaratom co ma len BIO. Beriem BIO.
Ebikom som pojazdil rozne nezname trasy, na ktore by som s BIO nesiel a teraz viem ci je to zjazdne na BIO ci nie.
---
Zatial som nestretol biohejtera a to nemam problem pokecat ci pomoct komukolvek,
nezalezi ako vyzera, co ma oblecene, na com jazdi.
Ale ak ano tak to bude urcite niekto odtialto. Niekto posadnuty, nasraty a zakomplexovany.
Tak sa hned spytam na nick.
Spomenutý fun factor pri ebošoch ja osobne pociťujem keď vidím konkretného chlapa ako sa morduje s ťažkou pedálovou motorkou pri prekonávaní 4 schodov hore a 6 dole z pivnice paneláku.
Neexistuje BIO bike , len bike. Tie vaše e-barličkové výtvory sú na zasmiatie, česť výnimkam ako je vek a zdravotné indikácie.
Mám jedného známeho okolo 70 r a bikuje so ženou (on dosť výkonnostne) - tá mu zakázala dokonca kúpu e-bikov do rodiny. Tak si kúpil celopéro s Flight Attendant-om
Udivuje ma, ako sa v pravidelných časových intervaloch vždy nájde niekto, kto chce moralizovať a umravňovať ľudí v téme, ktorá má názov "ELEKTROHEJTERI SEM", a ešte aj so smajlíkom na konci 😃😃🙈
Ja som cisty elektrohejter, ale toto vysmievanie a posudzovanie sa mi nepaci. Aj tak to neovplyvnime a nie vzdy pozname vsetky okolnosti. Jedine co mi skutocne vadi, deti na ebajkoch (nie je to chyba deti).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano,kontaktuj Turiec trails cez IG
Krasavci su mozno na grc, ale ta krasavica v prvom rade celkom ujde (a aj ta druha za nou)
doplním...keď oni nám sem chodia tak aj ja som musel zabŕdnuť u nich
https://www.mtbiker.sk/forum/post2112325.html#p2112325
taky "vynalez" je v rozpore s bohom, bibliou, ustavou a zbierkou zakonov...
Majú vyššiu uhlíkovú stopu, lebo tá elektrika do ich batérie sa musí z niečoho vyrobiť.
Na hlúpe otázky tu máš hlúpu odpoveď.
Červenať sa nebudeš. Ale budeš pociťovať na tele, teda hlavne na koži taký zvláštny biologický úkaz. Voláme to ľudovo potiť sa.
úplne opomínate fun factor, ktorý ponúka ebajk a ktorý vám biobajk proste nedá, lebo nemá ako. preto aj mladí, 20-roční fagani na tom jazdia a vy toto neviete, alebo nechcete pochopiť, ale hejtovať dokážete hneď. lenže, je to problém váš, nie ich a ani iných ebajkerov.
Dzolin
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
potit sa? Pamatam ale uz nevyhladavam a ak tak len primerane
Takze mas fobiu z ludi? Preto si hejter?
Spamatajte sa tu hejteri.
Jazdim aj BIO aj Ebike.
Uz som to tu pisal viackrat.
Ortodoxni BIO:
Sustredte sa na svoju jazdu, trening, vylet = na cokolvek ste si naplanovali ... a nie na ostatnych bikerov ci ebikerov. Mali by ste si jazdu uzit a nie sa stresovat.
Posadnutost Ebikermi je zrejme choroba.
---
Idem na ebiku predbehne ma na rovinke ci v mensom stupani Bio, som uplne v pohode. Neriesim.
Mam svoj plan svoju naplanovanu cestu.
Nezavodim, neporovnavam sa, idem si svoje.
Chcem si viac zamakat idem len v ECO. Ponahlam sa, nemam moc casu, ci som viac unavenejsi, dam si vacsiu dopomoc. Na rovinkach ci v malych stupaniach jazdim v OFF.
Idem s kamaratom co ma len BIO. Beriem BIO.
Ebikom som pojazdil rozne nezname trasy, na ktore by som s BIO nesiel a teraz viem ci je to zjazdne na BIO ci nie.
---
Zatial som nestretol biohejtera a to nemam problem pokecat ci pomoct komukolvek,
nezalezi ako vyzera, co ma oblecene, na com jazdi.
Ale ak ano tak to bude urcite niekto odtialto. Niekto posadnuty, nasraty a zakomplexovany.
Tak sa hned spytam na nick.
Neexistuje BIO bike , len bike. Tie vaše e-barličkové výtvory sú na zasmiatie, česť výnimkam ako je vek a zdravotné indikácie.
Mám jedného známeho okolo 70 r a bikuje so ženou (on dosť výkonnostne) - tá mu zakázala dokonca kúpu e-bikov do rodiny. Tak si kúpil celopéro s Flight Attendant-om