Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
90? to boli nejaky prilis moderny
hlučné škrekoty zbožňujem, samozrejme prilba "nigde ništ" lebo účes je doležitý. mtb a les mi uz nechyba, kvoli ludom co tam chodia, krvilacnej havedi na steble travy/bzuciacej okolo hlavy.
Nepochopil si, nevadí
Ak to myslíš takto, tak to beriem. I keď potom bolo zbytočné v tom príspevku spomínať vek. V zásade nám je tu väčšine jasné, že električkári nemajú absolútne žiadnu zručnosť v ovládaní bicykla v teréne, niektorí ani na asfalte. A vek v tomto smere nehrá rolu.
Pista, ja som iba citoval z toho clanku/prispevku ci co to bolo.
TLDR znamena too long, dindn't read, teda prilis dlhe, necital som
(i ked ja som si to aj prečítal).
A k ukradnutiu: ani nahodou, ani zadarmo by som nechcel
Hlbokú majú teraz rekonštruovať. Mali dať podnet na magistrát aby im tam inštalovali toto:
https://www.facebook.com/reel/1840412416750200
Kdeže 600. Tá "horšia" časť je tak 400 m (https://www.strava.com/segments/10489801). Ak už toto je pre niekoho moc aj na električke, tak vidím tu skorý potenciál začiatku kastovania medzi električkármi, kde jedni električkári budú nadávať iným električkárom, že sú leniví. Akoby sa spýtala tá babka z filmu: už se perou?
Naša edukačná úloha tým skončí, toto vlákno sa nadobro uzavrie a my, elektrohejteri 1.0, skončíme na smetisku dejín. Amen
A k ukradnutiu: ani nahodou, ani zadarmo by som nechcel
Es kommt der Tag ... ako vravime my revansisti
Po case zastavil, asi na cigu (za jazdy nevedel najst v ruksaku) ...,
Pri dalsom stretnuti som sa kratko zviezol, ostre zakruty v dedine isiel čiastočne v protismere.
Hore nadjazdom 25kmh som ho este vyuzil a potom sa mu s ulavou vzdialil
Vychovavat/frflat sa mi nechcelo, po taliansky neviem a na anglictinu som nemal naladu (resp toto nepomoze)
Aspon jeden, dva svetle body: ebicykel bol celkom pekny (znacka neviditeľná) a hlavne: nebol odblokovany
palo14 niekde medzi Pod Roháčom a Šarkaniou dierou... tam je to miestami slušná divočina aj pešo..