Lokalizácia
Formulár sa odosiela
staci si porovnat interier porsche a tesly a ta tretina je ocividna
Zobraziť komentár 12.07.2023 - 23:20:32
03
Pri tychto vykonoch na okruhu robia pneu zasadny rozdiel, relevantne pre porovnanie s Taycanom je Tesla bez toho track kitu (ktory predpokladam je v ponuke len kvoli tomuto a takmer nikto si ho neobjedna na bezne jazdenie).

Kazdopadne posudzovat auta tohto segmentu podla zrychlenia a maximalky je dost mimo, nic to nehovori o dojme, pocitoch z jazdy, ovladstelnosti...
Zobraziť komentár 12.07.2023 - 23:25:27
00
sak to. ale uznavam Porsche lacne nebude.

neviem uplne kolko stoji model S Plaid ale nasiel som, ze v nemecku 130K + si zapocitaj 20K za track kit. cize 150 tisic

Taycan Turbo S je drahsi zacina na 208K.

OT warning: a teda ked uz splachnut tolko penazi do povozu tak to aspon investovat do 911. Teraz akurat vychadzaju nove Targa limitky. ak to nevyvesis do šancu tak za 40-50 rokov si za to tvoje deti kupia dom a nie jeden. :D
Zobraziť komentár 12.07.2023 - 23:37:01
00
arrow_leftmarecej napísal:
pozri si recenziu na fungl novy model X na predoslej strane
budeme z toho zit kym sa to nenaucia :)

tu to mas aj s timestampom
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Problemy Tesly so spasovanim dielov som zachytil uz davno, ale nevenoval som tomu extra pozornost kedze nie som cielovka. Som uprimne v soku, ze toto moze este aj v dnesnej dobe, po vsetkych tych staznostiach na kvalitu spracovania, zist z pasu ako hotovy produkt po vystupnej kontrole. To aj Dacie su na tom kvalitativne podstatne lepsie a to ich ludia, co sa kvality spracovania tyka, vzdy dehonestuju. V porovnani s Teslou zjavne uplne neopravnene.

Akoze ak by sa nasla jedna nerovnomernost, tak clovek privrie oko, ale ved tam hadam nesedi nic s nicim. A to zadne sklo ako zrazu v strede vytrca nad uroven strechy? Tesla este aj skla vyraba krive alebo je tak kriva ta strecha? A aj ta divna pozdlzna skara v streche cez ktoru snad aj musi tiect dnu je velmi "funny".
Príloha:
20230713_083758.png
20230713_083758.png 35.04 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Doteraz som neveril, ze to moze byt az tak zle. Tesla je zda sa fakt odpad na kolesach, akurat s dobrym motorom a bateriou. Ale to moze stacit len velmi jednoduchym jedincom za tie peniaze. To radsej nizsi dojazd, ale normalna kvalita spracovania a siroka servisna siet ala VW.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 05:47:26
00
Jezus Viezol si sa už nma tesle? Lebo ak nie, tak to potom chápem.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 06:24:49
00
Tieto utoky na prvu signalnu na mna skusat nemusis, ja fakt nie som slaboduchy jedinec co ma potrebu sa pretekat v premavke a rozhoduje sa o kupe auta na zaklade wow efektu pri akceleracii alebo podla uhlopriecky displeja. Pre mna je auto len dopravny prostriedok a musi splnat hlavne prakticke kriteria (ziadna Tesla ich nesplna). A ano, ked som objednaval nove auto, tak som si spravil analyzu TCO. A ano, neobjednal som najlacnejsie, ale pre mna to najpraktickejsie. Ale pokojne vypisuj superlativy o Tesle spoza volantu svojho ojazdeneho smradiaceho dizla aj nadalej. :D
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 06:31:04
04
Bezny obcan si nebude honit ego nad tonou litia v baterii a 500 konmi. Tato skupina ludi radsej tie peniaze investuje do nehnutelnosti, ako do vzdy stratoveho auta.
Obcana zaujima dostupna cena, normalny dojazd, nelikvidacne servisne naklady (vratane pripadneho zlyhania pohonu/baterie).
Nie, dacia spring nie je auto, ale indicka riksa.
Pokial sa toto nevyriesi, dovtedy tu budu spalovaky.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 06:56:16
00
Uz som dlhsie neprispel, nechcel som tu bajnu Teslu hejtovat, ale...to licovanie dielov karoserie je teda ina liga. To sa len tak bezne nevidi :-)
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 07:56:21
03
Nieze nevidi, to sa da aj nahmatat. :D

Ale k tomu nevideniu - to musel na vystupe kontrolovat nevidiaci, toto predsa inak nemohlo odist z tovarne. Teda vlastne pri Tesla fanafikoch mohlo kedze su zjavne ochotni prehliadnut akekolvek nedostatky ak to ma dobre zrychlenie v priamke...

Inak ta skara v streche co som zvyraznil na screenshote vyssie ma fascinuje este viac ako ta krivost zadneho okna / strechy. :)
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 08:44:56
02
Tesla sa hlavne dobre šoféruje, ľudia nemajú stresy že nestihnú prejsť cez križovatku alebo na hlavnú cestu. Je bezpečná. To sú zase moje priority.
Dnes na bežných autách sa niektorí ani nevedia pripojiť na dialnicu. Ak tomuto hovoríte bezpečnosť, tak ďakujem pekne.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 08:50:34
00
Ty vole, to je ine ohybanie reality. Aktualne snad cca 98 % aut na SK ma spalovaci motor, z toho plno ma vykon hlboko pod 100 kW, vela aj pod 60 kW. Este som sa nestretol s tym, ze by niektore z nich nestihlo prejst cez krizovatku alebo ze by na konci pripajacieho pruhu na dialnicu stali tie vykonovo slabe auta v kolonach. :)
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 08:54:53
012
Kto sa nedokáže pripojiť z vedľajšej alebo nevie prejsť križovatkou na akomkoľvek súčasnom aute, tak tomu ani Tesla nepomôže, skôr naopak.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 09:07:44
012
Tak ja to vídavam pravidelne ze nestihnú zrýchliť a pripojiť sa na dialnicu. Asi tu u nás na severe majú ľudia slabšie autá alebo nevedia šoférovať :D
Každopádne aktívna aj pasívna bezpečnosť je super.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 09:16:21
00
arrow_leftskynet napísal:

Dnes na bežných autách sa niektorí ani nevedia pripojiť na dialnicu. Ak tomuto hovoríte bezpečnosť, tak ďakujem pekne.

Len ci to nebude chyba ostatnych, dam priklad- ked idem do kruhacu ako clovek, nie ako rozbesnene hovado, tak sa stane jedna vec, a to ze auta z ostatnych smerov sa daju do pohybu a kruhac na chvilu "ozije".
Cim viacej koni a ega, tym okolita premavka viac trpi.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 09:40:40
00
Samozrejme, že najvačšiu vinu pri zlom správaní na ceste majú šoféri.
Moja žena minule šoférovala teslu Y a bola nadšená. Človeka to vtiahne do deja, keď stlačí plynový pedál a auto ide. Je to podľa mňa bezpečnejšie. A to pritom máme doma relatívne silné klasické auto, žiadny chcípák. A nejde tu o tom ísť rýchlejšie po cestách.
Zobraziť komentár 13.07.2023 - 09:45:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektrobicykle)
keyboard_arrow_up