niekto niečo nedomyslel ....
uvidime
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/rozvodna-sit-je-pripravena-ani-milion-elektroaut-ji-nestrhne
posledný komentár: Dnes o 21:19
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: Dnes o 21:19
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
Ak ma niekto rad súcastne elektricke autá a nevadia mu obmedzenia a ten čudny nabijaci proces okolo toho, tak je to vporiadku. Je to ako hnutie Hippie. Chviľu to tu bude a potom bude zase niečo iné …
https://www.instagram.com/p/C27syjysYyw/
Kontrolná otázka: podľa teba je zem plochá alebo guľatá?
Pýtam sa preto, lebo spochybňovať dnes globálne oteplovanie a vplyv individálnej automobilovej dopravy naň môže fakt už iba Machala a spol.
Niekto tu nepozná štatistiky. Tesla je s nehodovosťou inde.
to nema s teslou nič spoločne, CT ešte nemá FSD, ak by mal už by dostal strike alebo dočasne zablokovanie, pretože interierova kamera ta hned napomenie že maš pozerat dopredu.
Pýtam sa preto, lebo spochybňovať dnes globálne oteplovanie a vplyv individálnej automobilovej dopravy naň môže fakt už iba Machala a spol.
Aby sme si to ozrejmili,oteplovanie je,ale nie globalne.Nikto netusi,preco sa to dejeco to sposobuje a ako to funguje
Ale pomozem Ti
Clintel.org
Velmi zaujimavi a sikovni ludia tam su podpisani,ziadni idioti,plochozemci,dezolati apod,spickovi vedci,badatelia,klimatologovia,hydrometeorologovia atd
Su tam rozne studie,vysledky,hlavne z Mauna Loy
Aby sme si to ozrejmili,oteplovanie je,ale nie globalne.Nikto netusi,preco sa to dejeco to sposobuje a ako to funguje
Ale pomozem Ti
Clintel.org
Velmi zaujimavi a sikovni ludia tam su podpisani,ziadni idioti,plochozemci,dezolati apod,spickovi vedci,badatelia,klimatologovia,hydrometeorologovia atd
Su tam rozne studie,vysledky,hlavne z Mauna Loy
Guus Berkhout, President of Clintel:
Augustinus Johannes "Guus" Berkhout (born 1 April 1940) is a Dutch engineer who has worked for the oil and gas industry, and as a professor. Berkhout started his career working for Shell.
Ja ti Karle nevim....ale velmi by som mu neveril. Tento asi velmi "zeleny" nebude
A este vacsia tragedia je, ze niekto veri na datumy.
Este, ktore datumy su podla teba magicke?
Veris aj na horoskopy, vsak.
Na nič také neverím, ignorujem.
Dosť offto*****
Aj ta blba greta, preco nejde strajkovat a hadzat sa o zem do ruska alebo ciny kde znecistenie je nasobne vacsie...
ze...
ze...
Toto ma strašne zabáva:
Tak ak si ľudia, napríklad Peter120, myslia, že tá tínedžerka Gréta je taká blbá, bezvýznamná, nemá pravdu atď., tak prečo jej venujú toľko pozornosti? Prečo si vôbec všímajú, čo robí, hovorí, kde protestuje či prečo neprotestuje neprotestuje v Rusku či v Číne atď atď...? Veď ak je to nejaká krava afektovaná, tak načo sa ňou vôbec zaoberať?
Ak Gréta strháva pozornosť takých ľudí a hovoria o nej milióny ľudí, ktorí jú nemajú radi a nesúhlasia s ňou, tak vlastne dosahujú, že jej aktivity sú vysoko účinné.
Fakt je to zábavné.
Aj si cital, co napisal? Ci len tak rad miesas hrusky s jablkami?
Pisal o globalnom oteplovani.
A to sa pritom k tomu nazoru nepriklanam.
Mne to pripomina protestujucich vegan dezolatov, pritom oni sami maju kozenu obuv. Pysne mavajuc vlajockami a pokrikovat hesla.
Ako jedna osoba povedala, ze nepotrebuje elektrinu, ze si pozre TV aj pri svieckach.
(Ja som napríklad letel v živote stovkykrát, ale ak sa dobre pamätám, tak od roku 2016 som letecky absolvoval iba 6 služobiek a jednu rodinnú návštevu. Vyslovene na dovolenke som letecky nebol ani raz v živote).
Ale celkom slušne si zahovoril tú Grétu