Ten posledný je s káblom
Brat má HTC HD2 a nevie si vynachváliť - asi presedlám už aj ja s NOKIE po asi trinástich rokoch.
Segra teraz kúpila SonyEricsson XPERIA X 10 designovo sa mi viac ako páči - len processor oproti tomu HD2 je o poznanie pomalší (ale teraz mala super cenu v pomaranči niečo okolo 100€
Ty si s tým HTC spokojný - koľko ho máš resp. koľko si mal ten predošlý lebo ten z drótikom bude asi nový keď je v tejto téme.
Tiez som od novembra hrdym majitelom Desiru HD... Komplet pohackovany, custom rom, I/O patch, GPU patch, taktnuty na 1,8 Ghz, custom tema a vela dalsich modifikacii... Ten telefona je neskutocna kapacita
Edit: este doplnim ze v quadrant standarde(benchmark) mam 3800+, normal je tak okolo 1800-2000
zalezi od pouzivania a od setupu.. Zvladam tri dni pri malej zatazi. Zakladom je pohrat sa s batterystats(spravne naformatovat baterku) a intervalom synchronizacie . Pri vypnutom displayi mam odber +-4mA/h - velka zasluha aj custom romky... Pri mega zatazi jeden den, cez noc nabijam.
Moj stary mobil z roku 2001 mal s default baterkou vydrz 210-220hodin (bez telefonovania, zapnuty iba), dala sa k tomu kupit baterka s 2x vacsou kapacitou (to znamena na jedno nabitie 20 dni ). Dnes uz je telefonovanie vlastne doplnkova funkcia, v zasade co som videl , niektore taketo hracky uz konecne splnaju to, co o com som snival pred asi 15 rokmi, 1-2 roky pred prichodom legendarneho Newtona. Ale co mi celkom nejde do hlavy, preco v dobe, kedy baterky maju dost slusnu kapacitu, stale nedokazu ficat bez nabitia povedzme tyzden,10 dni .. prepnut take zariadenie do rezimu , kde sa zbytocnosti povypinaju, procak podtaktuje, atd. Asi najlblizsie ma k tomu iPhone4, ale na druhej strane cely telefon je jedna baterka
sa pochvalim trošku netypický kúsok.. môj prvý múdry telefón... acer liquid e s androidom 2.2
celkom si to pochvaľujem (mam root, atď atď) nieje to zasa až taký črep a zohnal som ho nový na pixmánii za 200... to je dôvod prečo som ho bral... za tuto cenu takuto kategoriu nekupite
na druhy den ho hned zmazali a najlacnejsie sa dal tusim zohnat na alze za nejakych 360€
chcel som sa pochváliť hlavne tým
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brat má HTC HD2 a nevie si vynachváliť - asi presedlám už aj ja s NOKIE po asi trinástich rokoch.
Segra teraz kúpila SonyEricsson XPERIA X 10 designovo sa mi viac ako páči - len processor oproti tomu HD2 je o poznanie pomalší (ale teraz mala super cenu v pomaranči
Ty si s tým HTC spokojný - koľko ho máš resp. koľko si mal ten predošlý lebo ten z drótikom bude asi nový keď je v tejto téme.
a keby som si dal do skodovky palubnu dosku z jaguaru to by bolo tiez paradne
a x10 a desire hd by mali mat oba snapdragon rovnaky procak jediny rozdiel je v ramke ktora je vyssia
btw:akurat pozeram ze oba maju snapdragon 1ghz ale hd ma asi novsi
A po skusenostiach s iPhone si kupim zase dalsiu generaciu....
dodo
Edit: este doplnim ze v quadrant standarde(benchmark) mam 3800+, normal je tak okolo 1800-2000
peppito, koľko to vydrží na jedno nabitie? Týždeň ako môj hlúpy 3 ročný SE k500i asi sotva
toz my flame
Je to síce veterán ale čo má mať to má
Aj keď už sa tak trošku "rozkukávam" po niečomm novšom
celkom si to pochvaľujem (mam root, atď atď) nieje to zasa až taký črep a zohnal som ho nový na pixmánii za 200...
na druhy den ho hned zmazali a najlacnejsie sa dal tusim zohnat na alze za nejakych 360€
chcel som sa pochváliť hlavne tým