********* Blaváci. Chodíte na zimák pozerať hokej alebo si cvičiť hod prelochovkou a rožkom na ladovu plochu? Inteligenti.
No,lebo vy ste taki bezuhonni svati,nic sa u vas nedeje,nikto nic nikdy u vas nehodil..tam si pozametaj najskor pred vlastnym prahom a inteligenciu nechaj bokom
KOSICEEEEE
btw: nechapem mentalne zaostalych fanusikov slovana s vymytymi mozgami, ktori zautocili na sektor fanusikov hosti, byt organizerom tak na nich poslem tazkoodencov nech im rozmlatia huby
KOSICEEEEE
btw: nechapem mentalne zaostalych fanusikov slovana s vymytymi mozgami, ktori zautocili na sektor fanusikov hosti, byt organizerom tak na nich poslem tazkoodencov nech im rozmlatia huby
To vieš, blbečkovia sa všade nájdu Od Holíča po Čiernu nad Tisou Krásny športový zážitok
No,lebo vy ste taki bezuhonni svati,nic sa u vas nedeje,nikto nic nikdy u vas nehodil..tam si pozametaj najskor pred vlastnym prahom a inteligenciu nechaj bokom
ty nebodaj podporujše hentake vysoko nešportové správanie? Stavil by som bajk na to, že pri obrátenom vysledku by sa nedialo to čo sa dialo. To je ale zaujímavé že? Mám taký pocit, že je to presne naopka ako si to napísala. to že, už všetci otvárali šampanské a zrazu východniari vybáchali VELKYYY slovan na vlastnom lade. to malokto cakal. Bohovský fanušikovia. Máte sa čím pochváliť. 14 minúta a ludia odchádzali. nádherný príklad...
ty nebodaj podporujše hentake vysoko nešportové správanie?
Sa velmi mylis,nepodporujem a ani som nepodporovala...len si vynal z toho svojho konceptu tych Blavakov... Ako napisal Tadeas,len neviem preco sa tu vzdy musi vsetko menovat,ironicky "Blavaci",na to som narazala,ci len naozaj ti Blavaci...to je vsetko
ty nebodaj podporujše hentake vysoko nešportové správanie? Stavil by som bajk na to, že pri obrátenom vysledku by sa nedialo to čo sa dialo. To je ale zaujímavé že? Mám taký pocit, že je to presne naopka ako si to napísala. to že, už všetci otvárali šampanské a zrazu východniari vybáchali VELKYYY slovan na vlastnom lade. to malokto cakal. Bohovský fanušikovia. Máte sa čím pochváliť. 14 minúta a ludia odchádzali. nádherný príklad...
Nepomylil si si nahodou stranku Vsak by si ma aj zbil Mozno to tak naozaj niektori beru,ja ale nie,ale ty sa tu stavias do pozicie "vychodniara" a nas povysujes na Velkych
Tak skludni hormon a koncim tuto debatu..ja nie som na Slovane,ahoj
Zaujimave jak sa ludia vedia koli sportu poharkat (myslim v hladisku). Mam rad obe mesta a fandim dobremu hokeju. Takze by bolo fajn keby bolo tych zapasov co najviac.. a rozhodujuci v BA.. nech si toho hokeja este uzijeme : )
tak sme sa s garym zabávali a teraz tu riešite takéto vždy sú aj dobrí aj zlí fanúšikovia, ale realita je dnešný zápas a preto sa to niektorých dotklo viac, že foxino.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie,my nie sme urazeni,my sme len znivoceni
ja nechavam seba uspavat...
No,lebo vy ste taki bezuhonni
blbý hokej, zase nebudeme môcť trénovať piruety - sklamaný oddiel kraso klubu
To vieš, blbečkovia sa všade nájdu
blbý hokej, zase nebudeme môcť trénovať piruety - sklamaný oddiel kraso klubu
Sa velmi mylis preto tieto pekne pipky trenuju vedla v treningovej hale.Takze nemá probléma.
ty nebodaj podporujše hentake vysoko nešportové správanie? Stavil by som bajk na to, že pri obrátenom vysledku by sa nedialo to čo sa dialo. To je ale zaujímavé že?
A inak KOŠICE DO TOHOO
Sa velmi mylis,nepodporujem a ani som nepodporovala...len si vynal z toho svojho konceptu tych Blavakov...
http://www.youtube.com/watch?v=DOgfd89UG-Q
a kto by nestihal, tak mame aj slova
CJeden pomaranč sa zaľúbil raz
Fdo Darinky Dmimandarinky
Fvedel o tom Guž celý strom
Fže už je Gna svatbu Cčas.
Ale niekto vtom vyšiel na strom
a obral všetky mandarinky
a poslal ich tam, vlakom až k nám
aj s mandarinkou Darinkou
AmiIšla dvadsať dní a Emidvadsať nocí
a Fstále Emicestou Gplakala
Amiod lásky odísť, to Emije zlý pocit
Fbála Emisa toho God mala.
Ráno predavač počul tichučký plač
keď z výkladu si niekto kúpil
pre jeho decká priamo z Grécka
mandarinku Darinku.
Doma detí šesť a chceli ju zjesť
keď počujú vtom tenkým hláskom:
Akoj decká, ja som z Grécka,
som mandarinka Darinka.
Dovoľujem si pozvať aj vás
na krásnu svatbu priamo k nám
baľte kufre hneď dokiaľ je čas
môj ženích je niekde sám
Došli práve včas, keď pomaranča
chceli zobrať už do ranča
a nebol by už Darinkin muž
ale len chladený džús
Svadba bola krásna a veselá
spievali aj noví priatelia
Deti s Darinkou, aj chlapi z ranča
až ráno zaspali od tanca.
Jeden pomaranč sa zaľúbil raz
do Darinky mandarinky
vedel o tom už celý strom
že už je na svatbu čas.
Dik,Blavak
ty nebodaj podporujše hentake vysoko nešportové správanie? Stavil by som bajk na to, že pri obrátenom vysledku by sa nedialo to čo sa dialo. To je ale zaujímavé že?
Nepomylil si si nahodou stranku
Tak skludni hormon a koncim tuto debatu..ja nie som na Slovane,ahoj