presne tento isty nazor som mal aj ja... ale ked sa trochu odosobnis tak zistis ze existuje aj druha stranka veci. Mimochodom pripomina mi to jeden podpis nemenovaneho uzivatela jedneho nemenovaneho fora, a hovori sa v nom o nejakej kocke :D
ok spat k teme: ja som sa regol na facebooku kvoli tomu ze som chcel najst spoluziakov zo zakladnej, strednej a vysokej skoly. na takuto vec je aj google kratky aj ked sa tvrdi ze co nieje na googli tak neexistuje. pomocou facebooku sa mi nejakych spoluziakov podarilo najst... peace
14.01.2009 - 21:43:17
00
ale to tiež len za podmienky, že tam uvedieš skutočné údaje...
14.01.2009 - 21:46:47
00
2mirecBB: Na sociálnu sieť spolužiakov používam uzavretý systém spoluziaci.sk. Vo vlastnej zaheslovanej triede máme pokec, A ten slúži hlavne na to, aby sme si dohodli stretnutia. A na takom stretku vidíš tie krásne spolužiačky, s ktorými by si hneď xcel rozvýjať sociálnu sieť v posteli. :P Len sa to vačšinou nedá. :mrgreen:
14.01.2009 - 21:50:36
00
u mna je nieco take ako spoluziaci.sk nieje pouzitelne nakolko tam nasa trieda nieje zalozena. a verim ze keby som ju aj zalozil tak ju nikto tam nenajde z tych ludi ktorych som skusal hladat.
14.01.2009 - 21:57:28
00
Piso budem sa snažiť tento rok s Tebou odbicyklovať 100 km a viac. hehe
Mňa CAI, IAC či CIA asi nechce v databáze. Dva dni čakám na povolenie dostať sa na facebook a serú na mňa. hehe
Ako by Rasťo povedal. Zomrem ako BLB bez CIA registrácii. hehe
14.01.2009 - 21:59:10
00
ja na fejsku som,je tam aj maciak najvacsi moood,su tam aj tisice inych... :twisted: ..ako bolo povedane,ked o tebe niekto nieco chce vediet najde si to...viem ,ze su vselijake modne trendy a teraz je nim facebook-a tak ideme z dobou,ked ma toto pieskovisko prestane bavit pojdem inam...jazdit ,jazdim nech je vonku ako chce,kamaratov stretam vsade-ale aj na fejsku...su tam aj ine zaujimave srandicky :idea: ...a inak je to len otazka pohladu-paci sa mi/nepaci..so what?! :roll: :wink: ..rad tam stretnem barskoho,fotky postnem akekolvek,a aj si rad pozriem...ako napr,dijckove naposledy (su uz aj tu).... :? ...a nakoniec-ked nemam co skryvat nemusim sa nicoho bat,ani ziadne debilne hry na CIA a ine srachky agenturne...tak ako som sa narodil aj umrem takze "peace to world"! :mrgreen:
14.01.2009 - 22:19:31
00
mna tam donutila frajerka aby mala pet society +1zvieratko :D
inak mam tieto veci dost na salame, ale zas som tam objavil poker.. a naslo si ma tam zopar nezvestnych spoluziakov zo zakladnej.. a to po tych 12 rokoch je fakt haluz :)
14.01.2009 - 22:29:03
00
nevidim velky rozdiel medzi mtbiker.sk a facebook.com
socialna siet ako socialna siet...
mtbiker.sk je definitivne viac anonymna a s ludmi sa tu zoznamujem pricom na facebooku poznam vsetkych ktory maju pristup k mojim datam... mozno bolo riziko pridat si aj mareceja ale zatial zijem bez ujmy :-)
vdaka tejto sájte som sa stretol s vela ludmi pobajkoval... real life kamosi su len ti s ktorymi som najazdil viac ako 100 km :-)
mam rad facebook kvoli tomu ze sa tam da lahko zorganizovat stretko sharovat fotecky... uprimne nemam cas sa stretavat so vsetkymi s ktorymi by som chcel ... vzdy budem preferovat krcmove stretko pred facebookom ale niekedy to nejde...
tiez mam rad skype, jednak by som sa inak nedoplatil a druhak riesim vela veci do skoly so spoluziakmi...
internet je skvely...
14.01.2009 - 22:29:50
00
zatial... :twisted:
14.01.2009 - 22:40:21
00
..a veru ma to jednu velku vyhodu-mozete pozorovat aj vy moda nielen on vas! :idea: :twisted: ...ja som si ho checkol a veru tak ako som ho tam videl som si ho nikdy nevedel predstavit! :wink: ... :mrgreen:
14.01.2009 - 22:46:17
00
warzone tak teraz si ma velmi pobavil... :D

to som rad,vlastne to bol ucel ;)
cital som o tom uz skor a neregistroval by som sa na pochybnych strankach kde este aj zadavas svoje udaje a tuto stranku som nepoznal(niesom zas taky netovy maniak :]) Tiez nemusim byt na kazdom webe,vcera bol IN azet,dnes facebook,zajtra...?Nakoniec zistis,ze ani nevies kde vsade si zaregistrovany...
Dalsia vec je,ze mi dnes mail zahltili same pozvanky na tento web,je tam dost kamosov,byvalych kolegov atd.tak som si to chcel trochu checknut wo-co-go :)
Ale tiez ste ma reakciami dost pobavili,niektore zaujali na zamyslenie o com cely net je...
14.01.2009 - 23:03:53
00
..a veru ma to jednu velku vyhodu-mozete pozorovat aj vy moda nielen on vas! :idea: :twisted: ...ja som si ho checkol a veru tak ako som ho tam videl som si ho nikdy nevedel predstavit! :wink: ... :mrgreen:

a aj mod moze byt blizsie k svojim oveckam :-P :-D 8) :twisted:
14.01.2009 - 23:11:07
00
myslim ze k registraci na faceboook od teba system nepita cislo obcianskeho preukazu , kreditky a rodne cislo nie? takze by som to vobec neriesil...

ano ano mačka na facebooku ma pekne leporelo
14.01.2009 - 23:32:54
00
pocuj littlefox ja by som odprisdahal ze ja som ti tam pozval pozvanku plus mam pocit ze sme sa aj bavili aj ze som ti poslal request a nic sa nedeje...

prichadza jar treba organizovat vyjazd... tu oranzovu zjazdovu pasaz do puchova potrebujem ist znova... bez toho odteraz nie je sezona !

takze planuj april som tam ajk na koni (na vlaku)
14.01.2009 - 23:55:44
00
kokos toto ked joko uvidi akym jazykom kmena nadrzanej 13nastky z rače som to napisal... mam po ptakach hehe
14.01.2009 - 23:57:50
00
keyboard_arrow_up