1. Fajcite alebo fajcili ste?
2. Kolko za den?
3. (to ma najviac zaujima) Pozorujete alebo pozorovali ste na sebe pokles kondicky, formy, pripadne ako sa to na vas prejavovalo?
Aby ste sa nehanbilli, zacnem ja. Zacal som fajcit asi pred 1,5rokom. Po kratkom case som zistil ze uz ani nedokazem vybehnut po schodoch bez toho aby som za nezadychal. A to som nefajcil moc - priemer tak dve denne (rozumej tak ze nie pravidelne). Teraz som to obmedzil len na chaty a vyjazdy do mesta, uz je to podstatne lepsie.
Diky moc za vase prispevky
Prečo ťa toto zaujíma? Podľa mňa - vyhodené peniaze. Falošná nádej. Viem, že skoncovať s fajčením chce obrovskú motiváciu (aj keď už teraz sa mi to tak nezdá). Musíš si nájsť to svoje.
Moje chabé pokusy prestať? "Dofajčím túto krabičku". "Od zajtra/pozajtra/nového roka nefajčím". Potom som sa začal baviť s ľuďmi o tom a 😂😂😂 postupne som dospel k záveru, že je to fakt nanič. Radšej piť, fetovať alebo húliť, z toho aspoň niečo máš 😂
cirka po tyzdni zapalil a potom to slo zas pomaly na predoslu uroven ....tak som to urobil tak ze po tom cistom tyzdni som si nalepil prvu naplast a naplaste som bral len tyzden a ostatne som daroval kamaratovi co skusal prestat....
Ked nechces fajcit tak proste nefajci, najkratsia cesta.
20 rokov som si vychutnával dve krabičky červených sparát denne. Prestal som zo dňa na deň. Predtým by ma to nenapadlo, ale prišla zmena v hlave, presne tak, ako to tu tuším Laco napísal.
Tri mesiace som bojoval s absťákmi a potom sa to postupne zlepšovalo.
A výkon, kondička? Keďže som s váhou išiel z 64kg na 85, tak to bola bieda. Svalov nepribudlo a keďže pri svojej hlavnej športovej aktivite vláčim na kopce 25kg batoh, tak sa mi kamoši posmievajú, že by som mal znovu začať fajčiť. Nefajčím už 14 rokov, ale s kondičkou nie som stále spokojný.
Nefajčenie ale prinieslo mnoho iných výhod, preto som rád, že už nefajčím. Najlepšie je nikdy nezačať, potom odpadnú tieto problémy.
Nie, nemam to srdce drzat ta tak dlho v napati: fajciaci mladik
laco casto a rad zartuje.
Keď som ešte fajčil, tak som sa v kopci oveľa menej zadýchal, ako teraz, keď nefajčím.
... prestal som fajčiť pred cca tridsiatimi rokmi.