na takych 95% s tebou suhlasim, mam vsak pripomienky:
1. napisal si, ze vacsina fajciarov su bezohladne svine. Ja ak si teraz dam dve cigarety tyzdenne, nikdy to nerobim tam kde sa to moze co len povazovat za problem. Cize ani teraz ani NIKDY predtym som nefajcil tam kde to HOCIKOMU vadilo.
2. aj ja budem platit odvody do zdravotnej poistovne napr. aj fajciarom, aj ked tie odvody pojdu len na liecbu chorych fajciarov, nie na liecbu mna. Nerozumiem sa az tak do tejto stranky veci, tak to radsej necham tak a dam ti za pravdu.
3. napisal si: neviem, preco musia nefajciari platit zdravotnu starostlivost ludom, ktori si dobrovolne a vedome nicia zdravie. Ver, ze to sa netyka len fajcenia, ale aj mnohych inych chorob, fajcenie je asi len najznamejsie
...treba rozlisovat pojem fajciar a prilezitostny fajciar...
...mozno mi ani nebudes verit, ale tiez by som bol rad keby sa zakon riadne sprisnil... mozno to bude vtedy ked bude po svete
behat viac ludi ako ty (to bolo myslene dobre)
...ked bude niekde v parlamente sediet nadpolovicna vacsina ludi (ci kolko ich to treba na odklepnutie zakona, asi 3/5) ktori nefajcia, prejde tento zakon, inak asi nie...
...a velmi pekne dakujem za tento tvoj nazor, len si uvedom ze nie vsetci fajciari su svine...
:):):):)