z dnesnych pretekov Medvedi Okruh 2017. Trochu blatovo ale inac dobre, len krize boleli z toho chladu kua fotky len z videa pre ilustraciu a tu je link na zaznam Relive, ale nemal som GPS signal uplne od zaciatku https://www.relive.cc/view/1040651730
Včera Inovec z Moravian, pod Bezovec a späť pod Marhát, cez Krahulčie vrchy, kde nám nejaký bajker pomohol odstrániť stromček z chodníka. Aj sme zmokli, ale pekne bolo. Nový aparát podstúpil terénny test...
Dnes úplne perfektná rodinná akcia "Na bicykloch okolo priehrady" Elle chcela by som sa ti poďakovať za krásne dresy pre dcéru, ako vidíš, sú využité tiriel a samozrejme aj tebe
Dnes "Kiraly"hoľa
Trasa Mokra Luka-Lučanske-Šumiac-KH a späť
81,5 km, 2387 m nastupaných a 5,07 h v sedle Hore veterno a oblacno....cestou žiadny e-bajker
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bez snehu to nie je ono
dali sme to za 4 dni (130, 130, 120 a 50km)
Elle chcela by som sa ti poďakovať za krásne dresy pre dcéru, ako vidíš, sú využité
tiriel a samozrejme aj tebe
Trasa Mokra Luka-Lučanske-Šumiac-KH a späť
81,5 km, 2387 m nastupaných a 5,07 h v sedle Hore veterno a oblacno....cestou žiadny e-bajker