Dneska po okolí najskôr hory-lesy a potom taký cestný únik pred búrkou (aspoň nám to priemerku zdvihlo)
DST: 41,17 km
TIME: 2:10 min.
AVG: 19,02 km/h
MAX: 37,79 km/h
UP: 422 m
skoro +13,4°C
Po dlhšej zdravotnej odmlke,som dnes vybehol len tak rekreačne.Bolo pekne,no neskôr sa začalo počasie kaziť a tak som po 20km,išiel domov.Inak tie farby jesene nemajú chybu!Pripájam zopár foto.
fakt by sa mi nechcelo fotiť každy vyjazd v jazdca v pohybe
inač už je veru chladno , dnes 50 km po okoli a modlil som sa za každy kopec dohora tie dole boli ohubu
Ani nie výjazd, skôr dovolenka. Sardínia, super termín. Marinella a okolie. Prázdne pláže, prázdne cesty, prázdne krčmy. Za bezproblémový priebeh vďaka za radu užívateľovi Fire. Problém tu https://www.mtbiker.sk/forum/post1286949.html#p1286949 Snažil som sa urobiť úplný výcuc, ale bolo tam naozaj nádherne.
Ak je fotiek veľa, mod zmaž to.
Edit: 22.9. - 1.10-2017. 24 - 28 st, pocitovo super. More - cca 23 - 24 st.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DST: 41,17 km
TIME: 2:10 min.
AVG: 19,02 km/h
MAX: 37,79 km/h
UP: 422 m
skoro
DST: 32,10 km
TIME: 1:51 min.
AVG: 17,31 km/h
MAX: 39,30 km/h
UP: 473m
inač už je veru chladno , dnes 50 km po okoli a modlil som sa za každy kopec dohora tie dole boli ohubu
Ak je fotiek veľa, mod zmaž to.
Edit: 22.9. - 1.10-2017. 24 - 28 st, pocitovo super. More - cca 23 - 24 st.