Pondelok utorok som sa motkal v okolí Nízkych a Vysokých Tatier dnes som to už pichol na Kráľovu Hoľu ale už bez biku opäť ideálne podmienky bezvetrie a horúco. Glevo no tak škoda že si nikde nenapísal určite by som sa pridal ja som ešte včera písal Luigimu ale ten nemohol tak som sa na bike dnes vykašlal a dal to po vlastných...inač videl som tam stopy ako si išiel dole k odbočke na Kráľovu skalu
No je to trochu zmenene od julovej povodne. Trocha som sa presiel v najviac znicenom useku. Asi pol km. Ono vtedy tam vymylo asi pol metrove diery ktore sa provizorne upchali kamenmi, no su dost zradne a tazko sa vybera stopa. Cele v sedle si to vychutnam ked poriadne nasnezi
ako šli sme to od Kovalčíkovej poľany a poviem ti, že si neviem predstaviť ako to ideš na HT...my sme to dali síce bez zosadnutia, ale bola to fakt makačka...
dnesna dovolenka stravena opat v cechach ....zacal som Dobratice pri Frýdek-Místeku napojil som sa na cervenu dostal som sa na vrch Prašiva,Velký Lipový,Kalužný,Malý polom sedlo,Velký Polom z velkeho polomu som zosiel z cervenej na modru a ukoncil trasu v Čadci
Edit: Trasa + este nieco z mydelnicky
BTW: zelena zo Slubice do Sedla predky ma jeden 100m masakralny zjazd (kompjuter ukazal max 73% klesanie) kde na tych kamenoch a suchom prachu to islo hned do smyku a napriek tomu bike nespomaloval, zo sedla Predky do Vojkoviec a z Kalavy do Kolinoviec (az na zaverecnych 100m kde bola povodna trasa preznacena asi kvoli nesuhlasu majitela pozemku) je parada.
Podhradie cestou - necestou.
Trip Dist : 69,63 km
Ride Time : 3:43:45
Avg Speed : 18,76 km/h
Max Speed : 63,87 km/h
Altitude Up : 1 098 m
Temperature : 22,5st.C
Les * Poľné cesty * Asfalt
20% * 40% * 40% cca
...parádne počasie, parádne pojazdeníčko a stihol som návrat ešte pred zotmením.
Dnešný tatranský výjazd skončil asfaltovým švihom a teda neviem, či som trafil správnu tému. Plán Bachledka- hrebeňom okolo Pieninskeho NP na Červený kláštor a nazad som ani nedokončil, lebo ma zastihla tma a z Jezerska ma dobrí ľudia už nechceli pustiť cez hrebeň k autu, vraj tam videli maca a aj vlkov potulovat sa a keďže po ceste cez Maguru sa im to tiež nepáčilo ( v podstate ten istý hrebeň) tak som mal prvý krát autoSTOP aj s bikom až k autu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
www.strava.com/activities/1896469335
ako šli sme to od Kovalčíkovej poľany a poviem ti, že si neviem predstaviť ako to ideš na HT...my sme to dali síce bez zosadnutia, ale bola to fakt makačka...
Edit: Trasa + este nieco z mydelnicky
BTW: zelena zo Slubice do Sedla predky ma jeden 100m masakralny zjazd (kompjuter ukazal max 73% klesanie) kde na tych kamenoch a suchom prachu to islo hned do smyku a napriek tomu bike nespomaloval, zo sedla Predky do Vojkoviec a z Kalavy do Kolinoviec (az na zaverecnych 100m kde bola povodna trasa preznacena asi kvoli nesuhlasu majitela pozemku) je parada.
38,5km-3h-1534vm
https://www.strava.com/activities/1898473405
Trip Dist : 69,63 km
Ride Time : 3:43:45
Avg Speed : 18,76 km/h
Max Speed : 63,87 km/h
Altitude Up : 1 098 m
Temperature : 22,5st.C
Les * Poľné cesty * Asfalt
20% * 40% * 40% cca
...parádne počasie, parádne pojazdeníčko