Viem ale ta cast ktora sa zasuva uz je tak tenka ze tomu moc neverim. mam slabych 90kg a mam obavy pred demolaciou a fact sheet hovori to coho da bojim Maximum rider weight: 90 kg
Jeden ťažší Trail na garde a už odporúčame teleskopu aj babe co nevie vlastne čo bude jazdiť resp či bude jazdiť:) tak sa mi to páči. Konečne zisťujes že po vidlici druhá najužitočnejšia vec na bicykli.
Lucka zase troluje určite jej všetci NATO skočíte. Myslím tým ten jej 14kg Trail bike ale 200 gramov naviac za teleskopu ani bohovi.
Tak na taký bike je to prirodzené. Ú mňa nie. Zatiaľ. Kým nezhôdim im 5 kilo ?
V Nedeľu sme vybehli na Kriváň a na druhý deň sme sa motali po okolí Smokovcov na bikoch a nakoniec sme vyšlapali na Sliezsky dom. Šli sme zo Starej Lesnej smer Tatranská Polianka, sem tam sme zablúdili, frajerka sem tam nasratá kadiaľ ju to vodím Za 2 dni v nohách cez 2200 výškových, stehienka cítim ešte teraz.
]že po vidlici druhá najužitočnejšia vec na bicykli.
Nie je, pretoze rovnaku funkciu ziskas, ked si das klasicku sedlovku dole upinakom .. teleskopka akurat setri cas, upinak a ram, je o dost pohodlnejsia, ale nesetri penazenku a nervy, lebo je to najnespolahlivejsi komponent ever .. jedine kde uznavam, ze je nutna, su ludia extremne vysoki, kde klasika do ramu nejde zasunut, aby to malo zmysel.
lto nemáš pravdu, lebo teleskopkou nacvičuješ veľmi často .. na mnohých trailoch aj častejšie ako s prehadzovačkou ... to nie je o tom, že pred kopcom dlhým to dáš dolu a potom zas hore
Trochu som sa v poslednom čase vykašľal na uploadovanie fotiek, tak začnem s júlovým 3 dňovým výletom na Rychlebské Stezky + Srebrna Gora + Bikepark Kouty nad Desnou s stupcis93
lubo ,netrep prosim ta a nebud brontosaurus ja mam len jeden problem ,zeby som chcel mechanicku teleskodku 160 ku alebo najlepsie namieru,sedlo cim nizsie k ramu ,lebo ked znizim tazisko ,tak tie moje kraslice sa hupu stale nezpecne blizko...jediny problem je ze som socka
Socka v Saalbachu @lto ideš cestou Lucky a teda trollovania. Nabudúce jazdíš predomnou s vysunutou alebo aj zasunutou sedlovkou!!! Dzejkob si mohol aj Saalbach dat. videl som,že ste nakadali tomu viacej ako my:) A bergstadl
Co som povedal plati, len nie ste schopni precitat nezaujato a s pochopenim to, co som napisal /co som ocakaval, preto som to napisal / ... podotykam, ze som s teleskopkou tento rok odjazdil cca 3000km
hmm no a ja si mam zakazdym brat so sebou momentak kedze upinak mam na imbus a ram je karbon
Ano, to je dalsi pripad, kedy to treba, dik za upozornenie . Bohuzial vyrobcovia su v tomto niekedy velmi vynaliezavi a roznymi sposobmi tomu brania /nestandardny uchyt a hlavne 27.2 priemer /
Ako som pisal, teleskopka vela veci zjednodusuje a ulahcuje, bohuzial prevedenie sedloviek je v style vratme sa spat o 20 rokov ... ale to je skor problem toho, ze vyrobcovia stale nereflektuju na sposob integracie sedlovka-ram, ako sa pokusa o to napr. Liteville.
neplati je to blbost zjednodusene zovseobecnenie,ale zle si to napisal ,rovnake to nie je ani nahodou ,plati to len v bikeparku na nezvlnenych tratiach alebo dlhy zjazd len dole ,jazdil som aj so zasuvanou klasickou ,dokonca som zasuval aj teleskopku ked bola len 125 ka ,ale to sa kazilo potom -vzduchova....ked napr. na hrebeni na skalky 15ty x zastavis ,aby si si posunul sedlo ,na 16tyx sa uz na to vyseres a slapes v stoji,cim zakyslujes nohy ,tam kde by si mohol sediet a usetrit ich ked zas bude treba stat v zjazde...plynulost ,zazitok z jazdy uplne kdesi inde ...keby to bolo rovnake tak by sa to nerobilo a nepredavalo ....ale stale dookola to vysvetlovat,keby to napise aspon nova generacia pochopim ,ale clovek co ma odjazdene ....
ja osobne by som prijal na to HT aj teleskop ale musi byt bud s packou pod sedlom alebo s externym vedenim lebo uz nemam dalsie diery na vedenie vnutrom.
A ked citam stale o tych vakloch, zavzdusnovani a samovolnych klesaniach tak sa mi velmi do toho ani nechce. Navyse kazda za dobru cenu ma 600+g co tiez nie je nic moc ked chces mat lahsi HT bajk.
robo ,len ja tam nechodim sam ci v dvojici ,teraz nas napr. bolo 10 ,to sa naklady trosku rozlozia nemyslis ?! aj to musim dobre gazdovat a hlavne cim menej demolovat ,bo je to stale drahsie a drahsie secko
tiez som tam bol sam? alebo sme boli traja autom ,mam to 120km jednodnovka bez ubytka ?! som tam ci inde kazdy vikend ?! mimochodom capru mam este stale na dlh ....co vsetko ine ide bokom aby som mohol len bajkovat tu nejdem rozpisovat ...ale tak kazdy to ma viac mnej podobne ,takze presnejsie "medzi bajkermi som taka socka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lucka zase troluje určite jej všetci NATO skočíte. Myslím tým ten jej 14kg Trail bike ale 200 gramov naviac za teleskopu ani bohovi.
Tak na taký bike je to prirodzené. Ú mňa nie. Zatiaľ. Kým nezhôdim im 5 kilo ?
Nie je, pretoze rovnaku funkciu ziskas, ked si das klasicku sedlovku dole upinakom
Ano, to je dalsi pripad, kedy to treba, dik za upozornenie
Ako som pisal, teleskopka vela veci zjednodusuje a ulahcuje, bohuzial prevedenie sedloviek je v style vratme sa spat o 20 rokov ... ale to je skor problem toho, ze vyrobcovia stale nereflektuju na sposob integracie sedlovka-ram, ako sa pokusa o to napr. Liteville.
A ked citam stale o tych vakloch, zavzdusnovani a samovolnych klesaniach tak sa mi velmi do toho ani nechce. Navyse kazda za dobru cenu ma 600+g co tiez nie je nic moc ked chces mat lahsi HT bajk.