BN - po zltej Banovsky vrch - Ksinna - po zelenej Cierny vrch - po cervenej - s.Razdelie - Rokos - Knazinove luky - Holy v. - Jankov vrsok - po zelenej Miezgovce - BN
Banovska 50-tka opacnym smerom - lebo by to tak malo byt zjazdnejsie - no dnes by to nebolo zjazdne ani zlava ani zprava kombinacia mnozstva haluzin, listia (mal som pocit ze idem krizom cez les, nie po chodniku), popadanych stromov, tazby a malo frekventovaneho chodnika nebola moc stastna. no naslo par miest ktore stali zato. Cierny vrch - s.Razdelie az na par padnutych stromov je pekny usek (ked nebudu popadane listy ). s.Razdelie (sa nam kusok posunulo inam - asi sa zem pohla) - Rokos - az pod Maly Rokos v mojom podani bola na 80% turistika. dost usekov co som kedysi jazdil su uz nezjazdne, pri Malom Rokosi su popadane stromy. Dalej po Knazinove nevychodeny chodnik poznaceny tazbou - kopec listia a hlavne haluzin, tazko slapatelny no dalo sa. Knazinove - Holy v. - ako som si to tam v lete uzival tak uz je to zasa zapadane konarmi, volne sutre a samozrejme teraz aj listy - takze krokom.
v lesoch je paradne - unaveny som chcel ist zajtra nejaku turistiku ale asi sa pojdem niekam dorazit
Aj dnes kúsok Tríbečského hrebeňa.
Trip Dist: 50,13 km
Ride Time: 2:50:59
Avg Speed: 17,59 km/h (návrat po asfalte)
Max Speed: 56,76 km/h
Altitude Up: 873 m
Temperature: +22st.C - parádne počko opäť
dnes asi posledny krat v kratkom rukave - Petrovanske luky-chata pod Ostrym-Mnichova lehota- po cervenom c-cku Dubodiel-Kulhan a domov.
ano bolo pekne - az tak ze niektorych to vytiahlo tam kam by nemuselo - f. focus prvej generacie na lesnej ceste nad Dubodielom - snad stastne dosiel kam chcel, motorkar na cestnej turistickej motorke medzi Dubodielom a Kulhanom - ten ma fakt vystrasil - nic take som tam fakt necakal.
ale inac pohoda - cele babie leto sa mi podarilo vyhnut davom vdaka tomu ze som sa motal po okolitych kopcoch a nesnazil sa navstivit turisticky zname miesta, v okolitych lesoch bolo paradne, nelutujem
Akcia: Budínske babie leto a Kubínske babie leto
Víkend len tak po okolí, nefotil som. Počasie parádne. A dám aspoň fotku pamätníka 6 študentom ktorí zomreli pod lavínou na Kubínskej holi.
PS: v prvých km na kubínsku som rozrezal plášť (ostrý hutnícky odpad všade v okolí OFZ) a preto mám rád bezdušáky - vložím knôt a pokračujem ďalej Ešte trochu tmelu tam mám, nechce sa mi dolievať, musím aj tak meniť plášť po tejto zime... Alebo postaviť nový bike
Čaute, dnes som si to vrzol okolo Magury. Počasie parádne, úplné bezvetrie ale tie ploskomozgové jelenie muchy pri zastavení ma teda srali kvalitne, nejako ich bolo moc. Pod Malou Magurou prebieha veľkoplošný harvestorový masaker-prebierka, pri ktorej sa preskočí jeden vývojový stupeň lesa, ostáva to také riedke, že vidno až do psej riti a ešte kúsok ďalej ale tá prebierka je značená takmer okolo celej Magury . Cesty sú tam nepoužívané, takže veľa lístia, konárov ej nešlo to ľahko. https://www.freemap.sk/?track-uid=4W961tibEYsbmaQMje10TU
Dnes zase Duatlon túra s ocom. Koliba Holica -> Zuberec -> Ťatliakova Chata a potom rýchly výšlap na Volovec. Bike síce len cesta, ale výšlap na Ťatliačku s mojími 2.4 plášťami dal zabrať aj tak + ako bonus vracanie asi 1/4, lebo oco zabudol klúče od zámky ďalšie fotky v pešej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Posledna fotka, smer Vlkova, dnes som tam bol na biku, nikoho som nevidel, ale krasne okolie.
Banovska 50-tka opacnym smerom - lebo by to tak malo byt zjazdnejsie - no dnes by to nebolo zjazdne ani zlava ani zprava
v lesoch je paradne - unaveny som chcel ist zajtra nejaku turistiku ale asi sa pojdem niekam dorazit
Trip Dist: 50,13 km
Ride Time: 2:50:59
Avg Speed: 17,59 km/h (návrat po asfalte)
Max Speed: 56,76 km/h
Altitude Up: 873 m
Temperature: +22st.C
a kde si isiel ? ja na tento smer malo kedy chodim vyhlad pekny ale na Nizke Tatry sa to ani nechyta
https://www.relive.cc/view/vwq17kzdoLO
Trhlina bola.
Namiesto nad Krnčou som vyšiel nad Solčanmi.
ano bolo pekne - az tak ze niektorych to vytiahlo tam kam by nemuselo - f. focus prvej generacie na lesnej ceste nad Dubodielom - snad stastne dosiel kam chcel, motorkar na cestnej turistickej motorke medzi Dubodielom a Kulhanom - ten ma fakt vystrasil - nic take som tam fakt necakal.
ale inac pohoda - cele babie leto sa mi podarilo vyhnut davom vdaka tomu ze som sa motal po okolitych kopcoch a nesnazil sa navstivit turisticky zname miesta, v okolitych lesoch bolo paradne, nelutujem
Víkend len tak po okolí, nefotil som. Počasie parádne. A dám aspoň fotku pamätníka 6 študentom ktorí zomreli pod lavínou na Kubínskej holi.
PS: v prvých km na kubínsku som rozrezal plášť (ostrý hutnícky odpad všade v okolí OFZ) a preto mám rád bezdušáky - vložím knôt a pokračujem ďalej
http://www.cykloserver.cz/f/953f251140/
http://www.cykloserver.cz/f/aa57251141/
To som mal nahodené ešte z preteku a nestihal som dnes prehodiť a ani veľmi netrebalo ?