Zelené pleso. Dnešné podmienky na hrane zjazdnosti ale hlavne bezpečnosti. Pri návrate k Bielej vode sa vytvorila taká šmykľavica, že sa nedalo v klesaní ubrzdiť - bike pokračoval v zjazde aj s ubrzdenými kolesami.
tak 50 ludi je na takuto zimnu akcosku v pohode...robia to miestni, minuly rok bol prvy rocnik a bolo fajne...v Polande fatbiky maju celkom komunitu...
Na Tematin si aj platil vstupne? Ked tam nie su, tak je zamknute a na vyhlad sa vobec neda dostat
Nikto tam nebol. A aký výhľad myslíš ? Je tam dačo nové,ja chodím vždy len k tomu okienku ako je na foto. Nemal som u seba ani cent 😂 len pri kasičke som videl nápis cena vstupného 1€.
Hej 1€, len keď si z okolia a ideš tam aj 4 krát do týždňa v rámci tréningu zjesť tyčinku a na 5 minút posedieť tak sa to človeku naráta. Odvtedy tam už nechodím. Sú aj iné vyhliadky v okolí, kde nie je tlačenka na vyhliadku a klidek, ktorý býval na "balkóne". Nič proti, chválim ich prácu, len keď to bolo opustené malo to väčšie čaro. A chcelo by to možno nejakú oficiálnu brigádu na MTbiker trail, ihelnik je dosť zapadany statnými kmeňmi.
Ja tam idem iba cez zimu,tam nieje moc blata. A traily sú zábavné,a mám to kúsok. Ani neviem ako to vypadá keď je všetko zelené 😂😂 čo je takého iného v okolí 😉 daj nejaký tip. Na ihelniku sú 3 stromi,ten prvý ten nieje ani za zmienku,to je taký 10cm prcek. Ten pri stožiari je blbo v tej strmine no dá sa to prejsť,ten by bolo dobré dať preč. A ten veľký posledný sa dá bunny hopom preskočiť po kraji,aké ja by som ho tam aj nechal,len by som ho zarezal aby bol nižší. Mal som aj pílku v aute,no nebral dom ju lebo dosť v ten deň pršalo a aj tak som vyrazil neskoro z domu. Možno tento víkend 😉
dnesna jarna takmer sfaltova stovecka, cez 2000vm, nieco cez 5 hodin - dva kopce - Inovec, Panska Javorina - Inovec v pohode, na Javorinu cvachtavy zaver - aj tam su stopy po vlaceni dreva
pilcici spravili z niektorych usekov lesnych asfaltiek hlinene cesty - dojala ma niekolko desiatok cm hruba vrstva hliny natahana z lesa na asfalte
Nikto tam nebol. A aký výhľad myslíš ? Je tam dačo nové,ja chodím vždy len k tomu okienku ako je na foto. Nemal som u seba ani cent 😂 len pri kasičke som videl nápis cena vstupného 1€.
Myslel som to okienko, co mas na foto. Ja som sa tam minule podvecer ani nedostal, lebo brana pri drevenej lavke bola zamknuta a zozadu je domurovany mur.
Po dlhšej dobe Zamkovského chata, vyrážam za dažďa v Lomnici husté sneženie od T. Lesnej prestalo. Dole trochu kaša nad Smokovcom zhruba do polky stúpania, potom už celkom fajn podmienky
ked uz mam tie nevyziadane jarne prazdniny - zatial to vyzera na : varim, zerem, bikujem, spim a tak dookola
dnes kratsie ale o to krajsie - trafil som trasu - dole baziny, tie som obisiel asfaltom a makadamovou cestou, hore poprasok snehu, dalej strkovy/piescity podklad - ani som sa nezafrkal
BN - Uhrovske podhradie - chata Zengova - Knazinove luky - Jankov vrsok - Miezgovce - BN
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na Tematin si aj platil vstupne? Ked tam nie su, tak je zamknute a na vyhlad sa vobec neda dostat
dost mala ucast, co je to za zavod? Inac ked dobre pozeram bol si tam jediny Slovak
takto to tam vyzeralo...
mne keby dali 1€ vstupne na Uhrovsky hrad tak sa nedoplatim
pilcici spravili z niektorych usekov lesnych asfaltiek hlinene cesty - dojala ma niekolko desiatok cm hruba vrstva hliny natahana z lesa na asfalte
Myslel som to okienko, co mas na foto. Ja som sa tam minule podvecer ani nedostal, lebo brana pri drevenej lavke bola zamknuta a zozadu je domurovany mur.
dnes kratsie ale o to krajsie - trafil som trasu - dole baziny, tie som obisiel asfaltom a makadamovou cestou, hore poprasok snehu, dalej strkovy/piescity podklad - ani som sa nezafrkal
BN - Uhrovske podhradie - chata Zengova - Knazinove luky - Jankov vrsok - Miezgovce - BN