dnes dom mal byt povodne na 24-hodinovke, tak aspon takato pekna XC 10 hodinovka
PS: v pruskom capovali cez okienko do plastovych a ja som nechal peniaze doma, ze naco. treba uz zacat nosit drobaky pri sebe
dnes dom mal byt povodne na 24-hodinovke, tak aspon takato pekna XC 10 hodinovka
PS: v pruskom capovali cez okienko do plastovych a ja som nechal peniaze doma, ze naco. treba uz zacat nosit drobaky pri sebe
si sa aspom kusok mohol zviest trailom od vlekov cez Mazacka1, to nie je nic co by si nepresiel
kocnere Mojtin - Zliechov som siel cez zjazdovky prvy krat a cas bezal tak som nic nehladal a siel na istotu - ale pisem si je tam pekne - tento rok si tam este nieco naplanujem. od Mojtina do s. Mraznica ide Kanada tusim? tu by som tiez vyskusal.
Je tam toho viac Mazacka2 je kus sutrovejsia a na konci kusok narocnejs traverz v skle , odporucam skor ked pojdes bez bagaze. Hod si do telefonu Trailforks, zuzitkujes aj pri vyslapoch
si sa aspom kusok mohol zviest trailom od vlekov cez Mazacka1, to nie je nic co by si nepresiel
Tiež som chcel Gustovi napísať, že keby ešte niekedy sa objavil na zjadovke nad Mojtínom, trošku zaujímavejšia trasa na Zliechov je cez les po modrej TZ (teda predpokladám, že kocnere mal na mysli tú zjazdovku, alebo?) - na jeseň sme to strihli po zvážnici z GPX, lebo kámoš vravel, že trail v lese bol vtedy rozbitý. Gusto0 - neposlal by si mi na oplátku GPX z úseku Zliechov-Bánovce? Dík...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
43km-1000vm-2H35
pred par rokmi som tu nasiel tento typ na vylet, odvtedy tam jazdim skoro kazdy rok a este ma to neomrzelo :
https://www.mtbiker.sk/clanky/7978/tip-na-vylet-vrsatecke-kolecko-s-vyhladmi-siroko-daleko.html
mars sem nedavno postol jedno gpx (dík) tak som ho hned vyuzil a domov to zobral z Ilavy cez Kosecu do s. Mraznica, odtial cez zjazdovky do Zliechova
To je čo za jazierko?
Ja pridám niečo z terás nad Zábiedovom. Fotiek biku nikdy nie je dosť
pred par rokmi som tu nasiel tento typ na vylet, odvtedy tam jazdim skoro kazdy rok a este ma to neomrzelo :
https://www.mtbiker.sk/clanky/7978/tip-na-vylet-vrsatecke-kolecko-s-vyhladmi-siroko-daleko.html
mars sem nedavno postol jedno gpx (dík) tak som ho hned vyuzil a domov to zobral z Ilavy cez Kosecu do s. Mraznica, odtial cez zjazdovky do Zliechova
To jazierko sa nachádza pod bývalým salašom pri odbočke na na pajtu.
Tiež som chcel Gustovi napísať, že keby ešte niekedy sa objavil na zjadovke nad Mojtínom, trošku zaujímavejšia trasa na Zliechov je cez les po modrej TZ (teda predpokladám, že kocnere mal na mysli tú zjazdovku, alebo?) - na jeseň sme to strihli po zvážnici z GPX, lebo kámoš vravel, že trail v lese bol vtedy rozbitý.
Gusto0 - neposlal by si mi na oplátku GPX z úseku Zliechov-Bánovce? Dík...
To jazierko sa nachádza pod bývalým salašom pri odbočke na na pajtu.