Izzy68 téma sa volá Fotky z výjazdov, tak som nehodnotil . A ani nevypil, premrznutý a zmoknutý som zišiel dolu taký, že som šiel rovno domov do teplej sprchy. To sa mi moc často nestáva, aby som aspoň na 1-2 do krčmy nezablúdil . Inak blatníky teda SKS Speedrocker, riešil som to v téme Gravel. A môžem povedať, že spokojnosť. Na to ako pršalo a všetko bolo podmočené, tak mokrý som bol len z toho ako na mňa poprchalo a z prechodu potokov. Inak žiadna frkajúca voda zospodu.
Jozo88 trasa veľmi pekná a keď nie je hmla tak musia byť aj super výhľady lebo sa motáš popod Malý Kriváň atď. Inak celkom v pohode zvažnice, bez problémov všetko zjazdné aj pre gravel. Len v zjazdoch kus vyklepaný, Fatra sa nezaprie s tými skalami .
Ahoj, mas z toho pls aj niekde gpx alebo routu v trailforks/strava/komoot? TIez ma trasa zaujala este som tadial nesiel..
Ahoj, mas z toho pls aj niekde gpx alebo routu v trailforks/strava/komoot? TIez ma trasa zaujala este som tadial nesiel..
Vdaka..
Takto. Ak pôjdeš na MTB tak zjazd si daj buď Hrebienok alebo Vinicko oboje je na TF. Za sucha by som to skúsil aj na graveli, ale na blate som sa rozplieskať nechcel
dnes som si dal dovolenku a hybaj rano na bike
najprv otkanie po strkoaflatkach do Stankovian, potom blatačikom na Podšíp do Žaškova a nasledne na obed na ChKH a Minčol...73km-4H30-1960vm
Takto. Ak pôjdeš na MTB tak zjazd si daj buď Hrebienok alebo Vinicko oboje je na TF. Za sucha by som to skúsil aj na graveli, ale na blate som sa rozplieskať nechcel
vdaka za suradnice, Vinicko som uz dole siel, Hrebienok nepoznam a nevidim to na TF.. o co mi hlavne ide - na chatu pod chlebom aj pod klacianskou magurou som siel xkrat ale prave nejaka taka spojnica alebo nieco take by bolo fajn po vrstevniciach alebo hore-dole..
Toto je osrblianska dolina smer Tri vody /Štomp... V kamenistej je dobry asfalt až na pár vytlkov hore pod sihlou. Úplne novy asfalt je v Hrončianskej doline
obschlo - tak po praci kym do toho zasa nenaprsi - od pol 5 do 8 v tempicku, aj som fotit zabudol (to najkrajsie som nefotil, najkrajsie som dnes jazdil). na trase je vsetko (chyba Podhradie - Rakovec - Ksinna lesom) - dlhe stupania, strme stojky, od lesneho asfaltu po single,zopar skvelych zjazdov, jeden technicky (modra z Holeho vrchu smerom k hradu je skvela), jedna zrucanina a prasiatko ktore mi chcelo dat bodycek no na poslednu chvilu si to rozmyslelo a zmenilo smer. https://sk.mapy.cz/s/lusesukete
Dnes Vršatské Podhradie, posledných 500m je riadne fajnový kopček. Cestou späť som došiel len do PB a odtiaľ vlakom. Koleno povedalo, že stačí bicykla :/
Bol som dat nažrať kilometrov novému štrkoletovi na cyklocesteceste Parenzana - Porečanka vedúcej z Terstu ITA cez Koper Slovenija do Poreču v Chorvátsku. Tak tu je pár fotiek z trasy.
BTW prímorský hoteliery zatial márne očakávajú návaly turistov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jozo88 trasa veľmi pekná a keď nie je hmla tak musia byť aj super výhľady lebo sa motáš popod Malý Kriváň atď. Inak celkom v pohode zvažnice, bez problémov všetko zjazdné aj pre gravel. Len v zjazdoch kus vyklepaný, Fatra sa nezaprie s tými skalami
Vdaka..
Vdaka..
najprv otkanie po strkoaflatkach do Stankovian, potom blatačikom na Podšíp do Žaškova a nasledne na obed na ChKH a Minčol...73km-4H30-1960vm
vdaka za suradnice, Vinicko som uz dole siel, Hrebienok nepoznam a nevidim to na TF.. o co mi hlavne ide - na chatu pod chlebom aj pod klacianskou magurou som siel xkrat ale prave nejaka taka spojnica alebo nieco take by bolo fajn po vrstevniciach alebo hore-dole..
Toto je osrblianska dolina smer Tri vody /Štomp... V kamenistej je dobry asfalt až na pár vytlkov hore pod sihlou. Úplne novy asfalt je v Hrončianskej doline
https://sk.mapy.cz/s/lusesukete
BTW prímorský hoteliery zatial márne očakávajú návaly turistov...