Čaute, v nedeľu som si dal konečne trasu Jelenec, Rybovské a Prašnické sedlo, L.Osada, kúsok za osadou na zvážnicu smer Hiadeľské s. Kečka, Šachtičky a potom motanie ponad Španiu dolinu a Staré hory. Bolo kopec elektrikárov, rolničky sú asi povinná výbava, ale keď som prišiel nad St.Hory a videl som neskutočne dobehanú cestu od , tak asi majú nejaký zmysel. Úsek Krčahy-Šachtičky som navštívil po 19 rokoch a asi som trochu zostárnul, mám to zafixované úplne inak. A pikoška na záver. Asi málokto vie, že na tomto úseku máte pod kolesami optické káble
tiez som sa v nedelu cudoval, tolko stop som tam este nikdy nevidel, uz som sa aj psychicky pripravoval na stretnutie, alebo podzrieval nejakeho turistu s obuvou co znackuje ako medved ale celkove vikend na jednotku s *
bikemartin v roku 2001 sa ťahali optokáble z RK do BB cez L.Osadu, L.Revúce, sedlo V Šturec, Motyčky, Krčahy a Šachtičky. Bol som na úseku L.Revúce-Motyčky a Krčahy-Šachtičky. Výkop sa v tom skalnom podloží robil s frézou. Na druhom spomínanom na žltej odbočke do Balážov prvé blízke stretnutie s medveďom, pre mladé ucho silný zážitok.
katko tie obchadzacky, mostiky, obcas baziny by nevadili, skor je to take spestrenie. no masaker bol tu https://sk.mapy.cz/s/cesahajasu kde bola tusim normalna siroka lesna cesta. stretol som tam jedneho elektrickara co vravel ze este minuly tyzden v pohode prejazdne.
Z Donovalov na Kečku, zjazd dolu popod Kozí chrbát... Výšlap na Kečku riadna šutrovňa, od útulňe potom obchvatom... Popod Kozí chrbát na Hiadlovske sedlo parádny prírodný singláč...
Vcera tretikrat na Kralovej holi. Zacinam mat pocit, ze vzdy ked idem mimo svojho domaceho pieskoviska, tak je to KH. Snad sa tam uz tento rok nedostanem
Sice sa povodne naplanovana trasa 110km a 3000m musela okresat , ale zato sme aspon poriadne zmokli, a to v tom case z jedineho zrazkoveho mraku nad celou republikou, akurat medzi KH a Telgartom...bajajak lokalitu pre vyjazd si trafil na 100%
Najprv sa tu "stazujem", ze ma novy bajk len jeden kosik a potom si aj ten jediny bidon zabudnem v aute Ale mal som v batohu hydrovak s litrom vody a pramen v stupani na Kralovku prisiel velmi vhod
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez som sa v nedelu cudoval, tolko stop som tam este nikdy nevidel, uz som sa aj psychicky pripravoval na stretnutie, alebo podzrieval nejakeho turistu s obuvou co znackuje ako medved
Sice sa povodne naplanovana trasa 110km a 3000m musela okresat , ale zato sme aspon poriadne zmokli, a to v tom case z jedineho zrazkoveho mraku nad celou republikou, akurat medzi KH a Telgartom...bajajak lokalitu pre vyjazd si trafil na 100%
Najprv sa tu "stazujem", ze ma novy bajk len jeden kosik a potom si aj ten jediny bidon zabudnem v aute