Doraziť Žilinskú putovačku. Z práce som chcel ísť vlakom do Kľačí (dúfam že to dobre skloňujeme. Keď tak, tak ma žilinčania opravte). Nakoniec len do Lietavskej Lúčky lebo výluka a autobus. Odtiaľ cez Jaseňové na Dubovú, Malú Čiernu, sedlo Marek do Vrchteplej a cez Manínsku tiesňavu do Považskej Teplej na vlak. Škoda Súľovského maratónu, v krásnom prostredí býval.
Trochu motania o Smrekovici..dolu cez malino na sidorovsky....fialovych kolačov bolo po ceste dosť.Boseho som ale nestretol...🤭😜 Pali65
útulňa pekna robota.👍
Nahlási -> Zavedú s ním obojsmerný dialóg za účelom polepšenia jedinca -> následne vymizne nešvar jazdenia v zakázaných pásmach 👌👌 Treba ľudí vykázať z hôr
Nahlási -> Zavedú s ním obojsmerný dialóg za účelom polepšenia jedinca -> následne vymizne nešvar jazdenia v zakázaných pásmach ?? Treba ľudí vykázať z hôr
Hej no policajné SUV v Bielovodskej asi 3km za rampou je v pohode, bike je problém no
Minulý týždeň exkluzívne protiteroristické cvičenie na CHPS. Všetko OK až kým neprileteli 2 ks BlackHawk a 2 hodiny nalietavali okruh tesne ponad najviac nedotknuté oblasti Suchého, kde majú zvieratá ten najväčší kľud. Tie stroje bolo počuť exkluzívne až do Strečna - hore sa muselo otriasať všetko. Hlavne že nedávno osadili na prístupovú cestu tesne pred chatu zákazovú značku pre bicykle, ktorá hovorí o 5. stupni ochrany prírody. Vyjdeš hore a na posledných 400m sa akože otoč a choď naspäť na ofiko cyklotrasu so stúpaním v závere 25% ...topka. Tak sa to má robiť. 👌👌👌 A cyklokomunita do toho bordelu ešte nech čo najviac na seba ukazuje prstom..👏✌👏
branomelis
Tých povolení na vjazd je v NP minimum. Zato turistov a cyklistov, ktorí tam nemajú čo robiť, je tam celý deň plno. To len ak niekto poukazuje a čo hen tí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka. Nabudúce aj s popisom ale ide väčšinou o Tatry
No hej ilegalu je tam celkom dosť
mal som rozpisany prispevok, ze urcite sa kladne vyjadris aspon Ty, ale nevedel som Ta otagovat.
Tak diky! dodatocne
No este sa tym chval 🤦♂️
Pali65
útulňa pekna robota.👍
hlavne ho nezabudni nahlasit aby sa ti lepsie zaspavalo
Hej no policajné SUV v Bielovodskej asi 3km za rampou je v pohode, bike je problém no
Tých povolení na vjazd je v NP minimum. Zato turistov a cyklistov, ktorí tam nemajú čo robiť, je tam celý deň plno. To len ak niekto poukazuje a čo hen tí.