Nechcem brať KarolM "autorské práva" na Karpatiatour, tak som našu štvordňovú jazdu nazval VUELTA SLOVAKIA.
medzi etapami sme sa presúvali autom.
1a/ Šumiac - Kráľova hoľa a späť (24km/1068 v.m)
1b/ Stratená - Glacká cesta - Podlesok - sedlo Kopanec - Stratená (47 km/780 v.m)
2/ Lipt.Hrádok - Jánska dolina - Svidovské sedlo - Kráľova Lehota - horná v.n.Čierny Váh(Turková) - Liptovský Hrádok (69km/1 200v.m)
3a/ Tatranská Polianka - Sliezsky dom a späť (12km/670 v.m)
3b/ Podbanské - Tichá dolina a späť (24km/352v.m)
4/ Bobrovník - Malatiná - Veľké Borové - Kvačianska dolina - Bobrovník (37km/650 v.m)
Vtacnik - Rubany v. - Zarnov - viac menej vyletne, neslo mi dnes vobec. cestou domov este nakreslit nove ciarky do sukromnej heatmapy. a parada - som neveril ze tu v okoli este najdem nieco nove a hlavne pekne.
uz aj pred Rubanym nastastie nie dlho
na Zarnove zlomilo kriz
vyhlad zo Zarnova
Krásno nad Kysucou - Vychylovka - s. Demänová - Or. Lesná - okolo VN Nová Bystrica - Ochodnica.
V pláne bolo prehupnúť sa cez hrebeň od VN do Terchovej k Marunovcom, ale dnes nebol ten deň. Nemal som akosi sily a gravelové prevody nestačili. Dosť to bolo vymyté a mäkké tak nebola chuť bojovať a tlačiť 3 km sa mi nechcelo.
Zopár foto z tohtoročnej cykloturistiky Dolomity Runde. Počasie zázračne vyšlo napriek búrkam okolo, veľa tlačenia/nosenia je už štandardom. Auto sme nechali pri Brunecku, okružná trasa: Bruneck - Astjoch - Ortisei - Cortina - Bruneck.
V robote som dostal ponuku od auditor teamu, či si nechcem s nimi cez víkend zašlapať okolie Duchonky. Mrkol som mapu, o čo ide a vidím, že to zo Záhoria nie je ani tak ďaleko, tak tam šlápnem na bicykli, v piatok ráno vyrazím, k večeru tam musím byť. Urobiť trasu, nahrať do Garmin a ide sa šlapať. Trasa bola pomerne jednoduchá. Cez lesy a poľnými cestami sa dostať za Senicu, prešlapať sa do Dobrej Vody, v Malých Karpatoch sa po chodníku Jána Hollého dostať na Malú Klenovú a vybehnúť v Kočín - Lančár a cez polia sa preklučkovať do Piešťan. Z Piešťan smer Moravany nad Váhom a cez Považský Inovec sa prešlapať na druhú stranu smer Závada a potom na Duchonku; 118km, 1680v.m. V sobotu výjazd na Topolčiansky hrad a Pánsku Javorinu; 51km; 1274v.m. V nedeľu sa zasa pozmenenou trasou vrátiť z Duchonky na Záhorie. Cez Považský Inovec a Malé Karpaty sme museli aj tak prešlapať. Cestou naspäť nás dvaja kamoši opustili v Piešťanoch a jeden kamoš si to so mnou zašlapal na Záhorie. 117km; 1419v.m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ráno s kardanom.
V kukurici fajn.
V slnečnici tiež.
medzi etapami sme sa presúvali autom.
1a/ Šumiac - Kráľova hoľa a späť (24km/1068 v.m)
1b/ Stratená - Glacká cesta - Podlesok - sedlo Kopanec - Stratená (47 km/780 v.m)
2/ Lipt.Hrádok - Jánska dolina - Svidovské sedlo - Kráľova Lehota - horná v.n.Čierny Váh(Turková) - Liptovský Hrádok (69km/1 200v.m)
3a/ Tatranská Polianka - Sliezsky dom a späť (12km/670 v.m)
3b/ Podbanské - Tichá dolina a späť (24km/352v.m)
4/ Bobrovník - Malatiná - Veľké Borové - Kvačianska dolina - Bobrovník (37km/650 v.m)
uz aj pred Rubanym
na Zarnove zlomilo kriz
vyhlad zo Zarnova
V pláne bolo prehupnúť sa cez hrebeň od VN do Terchovej k Marunovcom, ale dnes nebol ten deň. Nemal som akosi sily a gravelové prevody nestačili. Dosť to bolo vymyté a mäkké tak nebola chuť bojovať a tlačiť 3 km sa mi nechcelo.