z toho mracka nakoniec v meste zaprsalo. ja som sa akurat vo vlastnom pote vykupal. hnus velebnosti. a to bolo po 18-tej vecer. zjazdy su o nervy, vsetko tvrde a sypke. srnec bol dost mimo. ani sa nepohol. ziadna snaha o utek.
chcel som ist koncom tyzdna nieco dlhsie, ale nie - snad september bude lepsi.
VKL: Koliba pod Šiprúňom, sedlo Spuštiak, Mních, (Čutkovská dolina, hrad Likava, Sidorovo) (MTB)
Dnes ukončená Vrchárska koruna Liptovská. Spolu 11 výjazdov, 780km, 49,5hod jázd, 17500m výškových. Výjazd na oboch stranách Váhu a prejdených najviac miest - niektoré moje staré známe, niektorú nové. Fotky z koliby pod Šiprúňom som vymazal, pracovalo sa tam a nejdem ich vešať na net. Inak cesta na kolibu podľa heatmaps a satelitných snímkov som myslel že bude fajn. Po Čutkovský potok áno, potom tlačenie v malinovisku a žihľavovisku a neskôr "hovnisku". Potom som to zobral už lúkou - turistická zachádzka na Šiprúň. Následne to už celkom odvaľovalo...
Nedalo mi to, vrátil som sa do toho gravelového raja. Pozorným skúmaním sa zistilo, že prvá odbočka vľavo vedie rovno do gravelového pekla - všetko syčalo, *****o, všade plná prdel prudkých a nie úplne krátkych výjazdov, obsidiánovej drte zo zvetraných vyvrenín, a hlavne množstvo skur... kok... hlbokých a širokých brodov. No stálo to za každú kvapku potu aj premoknuté topánky.
Attachment:
20240829_134502.jpg
Attachment:
20240829_113408.jpg
Attachment:
20240829_123010.jpg
Attachment:
20240829_123119.jpg
Attachment:
20240829_131513.jpg
Attachment:
20240829_131845.jpg
Attachment:
20240829_144304.jpg
Attachment:
20240829_144707.jpg
Attachment:
20240829_150925.jpg
Attachment:
20240829_151043.jpg
Attachment:
20240829_154909.jpg
Attachment:
20240829_161214.jpg
Ak by sa niekto rozhodol trepať gravel na Island, túto oblasť fakt odporúčam - okruh okolo Raðufossafjöllu, so zachádzkou do termálnej oblasti Hrafntinnusker a (už pár rokov prepadnutej) ľadovej jaskyni Íshellir. 60 km, ±1550 m.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ok, občas do tej romantiky hádžu vidly brody, pričom zahučať do vody v tých štyroch stupňoch nie je úplne zábava
s takým dobrým autom (LC 100) je hračka druhých zachraňovať 😁
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1994129/bicykel-morning-ride.html
Ta ruina je kde? Celkovo by sa hodili suradnice k fotkam.
chcel som ist koncom tyzdna nieco dlhsie, ale nie - snad september bude lepsi.
Podľa prvej fotky by som povedal že B. Štiavnica
Dnes ukončená Vrchárska koruna Liptovská. Spolu 11 výjazdov, 780km, 49,5hod jázd, 17500m výškových. Výjazd na oboch stranách Váhu a prejdených najviac miest - niektoré moje staré známe, niektorú nové. Fotky z koliby pod Šiprúňom som vymazal, pracovalo sa tam a nejdem ich vešať na net. Inak cesta na kolibu podľa heatmaps a satelitných snímkov som myslel že bude fajn. Po Čutkovský potok áno, potom tlačenie v malinovisku a žihľavovisku a neskôr "hovnisku". Potom som to zobral už lúkou - turistická zachádzka na Šiprúň. Následne to už celkom odvaľovalo...
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1999259/bicykel-vkl-koliba-pod.html
Ak by sa niekto rozhodol trepať gravel na Island, túto oblasť fakt odporúčam - okruh okolo Raðufossafjöllu, so zachádzkou do termálnej oblasti Hrafntinnusker a (už pár rokov prepadnutej) ľadovej jaskyni Íshellir. 60 km, ±1550 m.
Sorry za množstvo fotiek. Už som ticho.
Je to take nepisane pravidlo, nedavat sem selfie, a tiez je to super napad