den po Horalovi som bol trochu vytocit nohy na Cierny Vah
Ten brod dobre poznam je to mensie zlo respektive tamta trasa popod les az do Vazca bola rezolutne zamietnuta ako sme videli tu 2m burinu a vratili sme sa k brodu a nakoniec bolo super vykupanie a ochladenie noh teraz tam chodievam uz iba cez vodicku.
...nalakoteny vcerajsou Ilkovou viziou peknej nedele dnes vyslap k hornej nadrzi PVEČV (este ze som vcera nevylozil vetrovku z ruksaku). Hore zo Svarina, dolu Ciernou dolinou nad Vychodnu a cyklotrasou ponad štreku do Kralovej Lehoty. Asi sa este v jeseni zastavim, ked sa budu pavuciny tahat a nie verit tmarstvam...
infinitipp
kedze som tvrdohlavy, naivny a lenivy tak sa mi nechcelo vracat spat a stale som dufal, ze este kusok a bude to uz v pohode prejazdne, no nebolo a vyustenie v osade bol uz len taky bonus
ked mi detiska zacali ochytavat garmin, ze "toto naco tu mas", tak som bol uz trochu nervozny a som rad, ze neprisli na to, ako sa to dava dolu
Pilsko. Zdalo sa, že dnes žiadny výjazd nebude, ale našťastie sa počasie umúdrilo a o 14h som vyrazil. Dole som šiel po hranici na západ. Očakával som náročný terén ale je to veľmi, veľmi príjemná trasa. Je pravda, že začiatok klesania nie je pre každého, strmý a kamenistý ale vpohode zjazdný. Červená značka je dobre šľapatelná cesta. A na zelenej všetky kamene nahradia korene a hlina. Z Vrcholu, okrem jedného kopčeka, zjazd až do dediny. Všetko výborne zjazdné. Iba 33,5km 1120vm ale o to intenzívnejších
Tak sme dnes prvýkrát vyšli pozrieť na Martinské Hole, nevedel som čo ma čaká tak som to nejak nehnal, po parkovisko 1h 07m, priateľka o čosi pomalšie na jej veteránovi 1h 39m a potom hore k stožiaru cca +15minút. Síce keď sme príšli trošku mrholilo ale potom sa pekne vyjasnilo. Cestou späť ma nejaký vodič čo nepozerá do späťákov vytlačil mimo cesty ale tak prežili som. Určite ešte zopakujeme.
Po 18 rokoch návrat na hrebeň Javorníkov. V roku 2001 sme tadiaľto absolvovali jeden z našich viacdňových čundrov. Tentokrát s trochou nostalgie, v menšom počte a na biku. Pôvodne som plánoval z Čertova na Papajské sedlo a ďalej na Kohútku a po hrebeni na Kasárne, ale chytili sme síce správne žltú TZ, ale nesprávnym smerom. Tak sme sa nevyhli troche tlačenia a skončili na Kohútke. Papajské sme zobrali teda pri návrate, už po západe slnka. Nesprávne sme potom odbočili z červenej cyklotrasy a pustili to dole po čerstvej, rozrytej zvážnici plnej voľných kameňov pretínajúcej vrstevnice pod 90° uhlom. V podvečernom šere lesa a bez svetla to bol vcelku adrenalínový zážitok. Kúsok som vyskúšal aj e-bike a dospel som k názoru, že momentálne má pre mňa osobne viac nevýhod ako prínosov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten brod dobre poznam
kedze som tvrdohlavy, naivny a lenivy
ked mi detiska zacali ochytavat garmin, ze "toto naco tu mas", tak som bol uz trochu nervozny a som rad, ze neprisli na to, ako sa to dava dolu
a kde je ten singletrail ak sa mozem spytat? vsetci mi o nom rozpravaju a nik nevie kde je