milos21piatok,sobota som na cyklonareze, nedelu mozme nieco dat. Sliezsky po turistickej ta nelaka ? predsa menej ludi ako Plesnivec alebo Brnčalka. ale siel by som niekde pojazdit user_id cerstve rozky
A ano dost tazko sa to vysvetluje ze som ohladuplni, pustam ked vidim turistov atd. Tie masy ludí nicia prirodu viac, teda mam na mysli tych neporiadnych. Kolko som ja v lete na pár pesich turach vyzbieral po Tatrach odpadkov rozneho druhu od plechovky od piva po pouzitu plienku atd...
scarinko paradoxné je, že na miestach kde chodia turisti v obrovských masách (často aj nezodpovední), tak ojedinelý Glevo zničí tak nulacelýchnič prírody...
..... a zasa si bajkeri ohýbajú zákony podľa toho ako im pasuje. A v iných témach budeme poukazovať , vyplakávať a sťažovať sa na to ako vodiči,lesníci,psíčkari,chodci,policajti a iná "zberba" porušujú iné zákony . A teraz ma ukameňujte
..... a zasa si bajkeri ohýbajú zákony podľa toho ako im pasuje. A v iných témach budeme poukazovať , vyplakávať a sťažovať sa na to ako vodiči,lesníci,psíčkari,chodci,policajti a iná "zberba" porušujú iné zákony . A teraz ma ukameňujte
je rozdiel ohybanie zakonov a totalny nezmysel...skialpinisti chodia po tych uzkych chodnikoch dole neovladatelne a hranami skalpuju kosodrevinu..bike neurobi nic a je ovladatelnejsi bezpecnejsi na takomto uslapanom chodniku...ano v lete to je ine...
Sme na cyklofóre predsa Na motofóre by si to zase rovnako úspešne obhájil turista na kroske
mali tam spravit rovno kruhac - ked zhustne premavka, bude problem dostat sa z krizovatky som zvedavy kde bude prva stvor pruhova cyklocesta. na trase H. Streda N.M.n.V som sa pri obiehani citil ako v aute - pozriet sa ci nieco nejde oproti, odhadnut rychlost toho oproti, podradit, rozbehnut sa, stihnut predbehnut a zaradit sa naspat par takych obiehani a je z toho intervalovy trening
no ta vedlajsia cesta, z ktorej mas davat prednost, je do kopca. Je strmsi, ako sa zda, ked bude viac bajkerov, moze to byt zaujimave ak teda niekedy tam bude viac bajkerov...
Radsej nech su tam znacenia a nech sa uz decka ucia znacky a rozvijaju moralku na ceste, lebo co ucia niektori svojich malych stuplov na cyklotrasach za moresi to je na zaplakanie.
@pol .... to nie je výhovorka. Ja som v bežnom živote nútený dodržiavať 1 000 005 zákonov ktoré sú mi proti srsti alebo ich považujem za hlúpe. Ale dodržiavam ich. Bol som už niekoľkokrát svedkom ako sa dole Tatranskými chodníkmi rútila tlupa "bajkerov" a ľudia aj s malými deťmi uskakovali do kosodreviny. Ďakujem...toto neuznávam a podporovať nebudem ... A ukameňujte ma zasa .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včerajší výjazd na Sigord. Pekne bolo.
user_id cerstve rozky
A ano dost tazko sa to vysvetluje ze som ohladuplni, pustam ked vidim turistov atd. Tie masy ludí nicia prirodu viac, teda mam na mysli tych neporiadnych. Kolko som ja v lete na pár pesich turach vyzbieral po Tatrach odpadkov rozneho druhu od plechovky od piva po pouzitu plienku atd...
je rozdiel ohybanie zakonov a totalny nezmysel...skialpinisti chodia po tych uzkych chodnikoch dole neovladatelne a hranami skalpuju kosodrevinu..bike neurobi nic a je ovladatelnejsi bezpecnejsi na takomto uslapanom chodniku...ano v lete to je ine...
Sme na cyklofóre predsa