Chce sa človeku plakať keď vidí takto zničený les. Nemáme ropu , nemáme
drahé kovy, čo máme je krásna príroda a aj tú si ničíme. To je barbarstvo nechať v takomto stave to čo sa niekedy volala hora.
Skalnatá je sice pekna, ale ta cesta z baby - same tlacenie do kopca, fuj.
Cmelok sa da vyslapat po lesnej ceste serpentinami, takze jedine tlacenie je 100 metrovy usek kusok za sedlom Javorina na Certov kopec (brutal stojka) a potom uz len zaverecnych 100 metrov na hreben Skalnatej (to by sa mozno aj dalo vyslapat, ale treba sa hecnut).
Ja som sa napojil na cervenu az na Sedle Javorina, takze ten stupak som mal skoro hned pred sebou. Hecovat som sa hecoval, ale prd z toho - nepomohlo.
Teraz som zacal aj behavat, takze energeticke rezervy mi dost poklesli.
Ked to nepojde, treba hold nasadit chemikalie.
Foto: Lesáci to zas do*ebali, úplne ma nas*ali, 500m-1km som musel tlačiť, nosiť a na niektorých miestach aj padať (niektoré úseky sa dali aj ísť)
teraz je to tam v pohode. tak pred mesiacom to bola katastrofa. inak prečo si tam musel tlačiť? išli sme to síce opačne, ale na tlačenie to tam rozhodne nebolo (ani na nosenie). určite to bolo celé zjazdné. nabudúce ťa berieme na výjazd, ak sa pripojíš k nám obyčajným výletníkom
inak prečo si tam musel tlačiť? išli sme to síce opačne, ale na tlačenie to tam rozhodne nebolo (ani na nosenie). určite to bolo celé zjazdné. nabudúce ťa berieme na výjazd, ak sa pripojíš k nám obyčajným výletníkom
Tak trochu som to "prikrášlil" Išiel som to samozrejme takmer celé, až na pár úsekov, kde som sa pošmykol o nejaký mokrý konár. Ale moc ma to tam nas*alo, a takto to vyznelo lepšie
S radosťou sa niekedy pridám, nejak sa už potom dohodneme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
drahé kovy, čo máme je krásna príroda a aj tú si ničíme. To je barbarstvo nechať v takomto stave to čo sa niekedy volala hora.
Skalnatá je sice pekna, ale ta cesta z baby - same tlacenie do kopca, fuj.
Cmelok sa da vyslapat po lesnej ceste serpentinami, takze jedine tlacenie je 100 metrovy usek kusok za sedlom Javorina na Certov kopec (brutal stojka) a potom uz len zaverecnych 100 metrov na hreben Skalnatej (to by sa mozno aj dalo vyslapat, ale treba sa hecnut).
Teraz som zacal aj behavat, takze energeticke rezervy mi dost poklesli.
Ked to nepojde, treba hold nasadit chemikalie.
teraz je to tam v pohode. tak pred mesiacom to bola katastrofa. inak prečo si tam musel tlačiť? išli sme to síce opačne, ale na tlačenie to tam rozhodne nebolo (ani na nosenie). určite to bolo celé zjazdné. nabudúce ťa berieme na výjazd, ak sa pripojíš k nám obyčajným výletníkom
Tak trochu som to "prikrášlil"
S radosťou sa niekedy pridám, nejak sa už potom dohodneme
a tie blatníčky na tom kubíkovi