Tuleň si bol na Čmelku naposledy v štyridsátempátem?
No skoro ale fakt - cez vrchol som išiel naposledy asi tak v r. 2000 pri jednej zimnej hrebeňovke a aj to v noci. Odvtedy sme sa s Čmeľkom nejako míňali (hoci v s. Javorina som bol niekoľkokrát).
A vraj to druhosvetovovojnové prijímacie stredisko malo byť na Vápennej a odvtedy tam je ten betónový ***** mi ktosi povedal.
Kedze ma RuHač neustale otravuje s fotkami a uz je to na nevydrzanie, tak som si ich musel kvoli nemu upratat. No a ked uz som ich upratal, tak sem teda davam par kuskov z poslednych vyjazdov len tak na spestrenie...
18. 4. 2009 Vraj nejaky organizator Svätojurskeho maratonu - ale zda sa, ze mal na starosti asi strazenie toho vinka co sa malo davat startujucim ked ho tak naklana.
Attachment:
1.jpg
18. 4. 2009 Somar nad tratou Svätojurskeho maratonu. Nie ten biker, ale ten kopec.
Attachment:
2.jpg
22. 4. 2009 Zjazd z Panovej luky
23. 4. 2009 Almdudler 1+2
Attachment:
4.jpg
Attachment:
5.jpg
25. 4. 2009 Moje oblubene miesto kusok pred Konskymi hlavami + mozno buduci gulasik
neďaleko Hybe sa nad hlavami zjavil zaujímavý oblak, podotýkam nie je to dúha spôsobená dažďom a slnkom, ale oblak, ktorý mal takéto farby
Tak takyto podobny oblak som pozoroval pred tromi rokmi aj u nas. Bolo to vidiet viac krat vzdy podvecer na tom istom mieste. Od znamich som pocul ze v ten isty den a hodinu ked som to videl prvykrat to videli aj pri Piestanoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
my sme sa tiež dnes povozili - samozrejme, že človeku vždy zachýba niečo, čo zabudol doma.. sťahovák na reťaz 21. storočia:
a aj my máme ešte sneh
a občas treba aj skákať
No skoro
A vraj to druhosvetovovojnové prijímacie stredisko malo byť na Vápennej a odvtedy tam je ten betónový ***** mi ktosi povedal.
18. 4. 2009 Vraj nejaky organizator Svätojurskeho maratonu - ale zda sa, ze mal na starosti asi strazenie toho vinka co sa malo davat startujucim ked ho tak naklana.
18. 4. 2009 Somar nad tratou Svätojurskeho maratonu. Nie ten biker, ale ten kopec.
22. 4. 2009 Zjazd z Panovej luky
23. 4. 2009 Almdudler 1+2
25. 4. 2009 Moje oblubene miesto kusok pred Konskymi hlavami + mozno buduci gulasik
Chystate nejaky vyjazd zajtra 1.maja?
Tak takyto podobny oblak som pozoroval pred tromi rokmi aj u nas. Bolo to vidiet viac krat vzdy podvecer na tom istom mieste. Od znamich som pocul ze v ten isty den a hodinu ked som to videl prvykrat to videli aj pri Piestanoch.