2vladol: jyvaskyla to je tá dedina pár kilometrov severnejšie od spišskej novej vsi?
2turcyk: ti dúhové mraky vznikajú hlavne v zimnom období. Je to mrak, v ktorom sú malinkaté krištáliky ľadu a farebné tónovanie vzniká lomom svetla na týchto krištáloch.
2jezus: to nie je pohodené. To tam rastie. Nevidíš, že to má ešte od jesene opadané pneumatiky? Ale sa mi vidí, že už začínajú klíčiť nové. sorry za OT
Aj moj post bude vyzerat ako OT, ale nie je tak uplne - nie je to sice fotka z vyjazdu, ale fotka po vyjazde.
Ulovok z 1. 5. Ked som ho vytiahol pinzetou a polozil na papier, tak normalne svina mala zacal utekat. Po nafoteni zopar "aktov" som ho ritualne popravil ako kazdeho ineho. Btw. na tej fotke nie je umelo naaranzovany, seriozne prisiel na okraj papiera a pozeral sa dole z jeho hrany - asi dufal, ze ak skoci, tak mi zmizne. Ale nenasiel odvahu aj ked to bola hlbka len nejakych 5-10 cm, takze to je asi dostatocny argument pre tych, co tvrdia, ze klieste skacu zo stromov...
P. S. Je celkom pravdepodobne, ze som si ho priniesol z noveho siglaca vo vystavbe - taky isty ulovok mal aj a.ndrejko.
Dnes po dlhšom čase žltá značka Lozorno-Lozorno. Prostredie a terén je podľa mňa neopozeraný a zaujímavý. Doporučujem každému, koho už nebavia stále tie isté trasy v okolí.
Je to tam krasne. Inak v tejto lokalite uz nahradne kolesa nerastu?
No nerastu:) Ale co bolo super - na konci chodnika pri jazere urobene ohnisko, lavicky a pripravene narubane suche brezove drevo v kolnicke, pri ohnisku pripraveny kontainer na odpadky. Vsetko samozrejme zdarma pre vsetkych v ramci finskeho "prava na prirodu"...
Lesne zvaznice - ziadny asfalt, ale prirodny povrch, utlacena hlina, ziadne kolaje od LKT (sneh sa roztopil len nedavno), krasne hladke vhodne aj pre tie nase saplave bajky
na konci chodnika pri jazere urobene ohnisko, lavicky a pripravene narubane suche brezove drevo v kolnicke, pri ohnisku pripraveny kontainer na odpadky.
U nas si to predstavujem takto - na konci chodnika ohnisko, v nom a jeho okoli 5km odpadky z opekaciek a chlastaciek mladistvych, rozbite flase, byvale lavicky kompletne rozbite a kolnicka takisto.
Zemplen50 - celkom zaujimava akcia. V podstate maraton ale bez merania casu. Mas len limit. My sme to napriklad presli v naprosto dochodcovskom style a uzili si trasu aj okolie. Mozno by stalo za uvazenie dat niektorym nasim maratonom aj takuto variantu. Aj nie namiesto. Trocha viac o akcii je na Trone.
Dnešný výjazd.
Kto chce okrem dupania do pedálov vidieť niečo pekné a ešte si to aj odfotiť, tak aj v Malých Karpatoch je tá možnosť.
Bolo (a stále je) ideálne počasie, ani príliš horúco a bez náznakov nejakého dažďa. Som rád, že sa mi to podarilo absolvovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2turcyk: ti dúhové mraky vznikajú hlavne v zimnom období. Je to mrak, v ktorom sú malinkaté krištáliky ľadu a farebné tónovanie vzniká lomom svetla na týchto krištáloch.
sorry za OT
Ulovok z 1. 5. Ked som ho vytiahol pinzetou a polozil na papier, tak normalne svina mala zacal utekat. Po nafoteni zopar "aktov"
P. S. Je celkom pravdepodobne, ze som si ho priniesol z noveho siglaca vo vystavbe - taky isty ulovok mal aj a.ndrejko.
No nerastu:) Ale co bolo super - na konci chodnika pri jazere urobene ohnisko, lavicky a pripravene narubane suche brezove drevo v kolnicke, pri ohnisku pripraveny kontainer na odpadky. Vsetko samozrejme zdarma pre vsetkych v ramci finskeho "prava na prirodu"...
Lesne zvaznice - ziadny asfalt, ale prirodny povrch, utlacena hlina, ziadne kolaje od LKT (sneh sa roztopil len nedavno), krasne hladke vhodne aj pre tie nase saplave bajky
Kto chce okrem dupania do pedálov
Bolo (a stále je) ideálne počasie, ani príliš horúco a bez náznakov nejakého dažďa. Som rád, že sa mi to podarilo absolvovať.