ano ,ano ten jeden kmen som sa "zasival" ,opravoval som defekt ...ta dusa co som daval v novom meste n. vahom bola tiez este trosku prilepena ,ale uz v pohode...zachvilku sme ficali dalej....prasit sa neprasilo ale zafrkali sme sa az dole na zvaznici ....cervena v pohode sem tam ,fliacky snehu len na tej jednej lucke co som uz kedysi spominal....jeden obrovsky ulomeny padnuty strom je presne v tom prudkom useku - obchadzka takeho skalnateho dropu , drzia ho konare vo vzduchu to sme ani necistili popod by som radsej nesiel...da sa to obist bud cez tie skaly alebo zlava povedla stromu,kde sme odlomili nejake konare ...
Dnes prvý krát Krížna, tesne pred vrcholom blatko a sneh, ale inak perfektne zjazdné, hore príjemných 14 stupňov ani vietor veľmi neotravoval A prvý krát bol aj bol to len taký macík, takže za každou zákrutou som očakával starú, naštastie jej nebolo, ale nohy som mal rozklepané kvalitne, potom ma dobehol doktor-40 tak sme to potiahli na Kráľovú studňu, díky
tento tyzden som sa zameral na "cykloturistiku" kedze od zaciatku sezony 90% mojich vyjazdov bolo zameranych len na technicke vyslapy s vysokou intenzitou a technicke zjazdy vybral som sa na miesta v okrese kde som nebol a chcel som ich navstivit 43 km, 1500 vyskovych
vďaka tomuto videu ( https://dirtbiker.cz/bikers/video-martin-pecho-natocil-freeridove-video-v-dolnom-kubine/ ) sme zistili že v DK je freeride trať tak sme neváhali a skontaktovali sme chalana ktorý jazdil vo videu a vďaka nemu sme mali možnosť si zajazdiť na Kuzmínove a v okolí (Martin Pecho super chalan, skúsený bolo to vidno že jazdil závodne-ĎAKUJEME) no a začalo to nejak takto- pred obedom sme bajky
natisli do felííície a mohli sme vyraziť.......parkli sme to v DK pri Kolibe a čakali sme kým príde, keď došiel tak sme mohli ísť jazdiť na trať, ako sme šli traťou mapovali sme terén a kecali, no a konečná vrchol trate, vyliezli sme na vysielač a kochali sme sa okolitou prírodou, tak a šup na trať bomba trať bola perfektná boli aj mešie pády u jedného z nás:P bola dosť naročná korene, zákruty, skoky a pod. nová skúsenosť....
trať sme zjazdili pár krát a potom sme sa rozhodli že ešte pôjdeme ku vysielaču na Brezovci, a potom menšie jazdenie po meste a to bola konečná, skoro .................... prišli sme o tretej domov a nevyuži taký pekný deň a podme ho na Veľké Borové na otočku
dnes paradny vyjazd do noveho prostredia s borisom a sprievedcom Marianovi (velka vdaka). Trasa: Svit-Kozi kamen-Maly Smolnik-Cernusov-Hranovnicka dubina-Zamcisko-Kvetnica-Svit. Okrem silneho a chladneho vetra a paradu 1***
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Horná lúka - sedlo Majbíková - kvakobove single
Trosku sme pocistili
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/
Stratenný raj...
Horná lúka - sedlo Majbíková - kvakobove single
Trosku sme pocistili
fajne to bolo dnes, až na to, že som skoro ohol koleso v tých drevách pri studničke...našťastie z toho bola mierna osmička...
natisli do felííície
trať sme zjazdili pár krát a potom sme sa rozhodli že ešte pôjdeme ku vysielaču na Brezovci, a potom menšie jazdenie po meste a to bola konečná, skoro
https://www.facebook.com/MTB-Ride-Your-Life-SK-1602747459978034/