vyjazd Zvolen - Horne Prsany - sedlo Tri Krize - Sielnica/Brestova - Zvolen. potesilo super pocasie a nadherne vyhlady, menej uz potesili prirodne prekazky. ale stalo to za to.
...Takže už poznáme majiteľku onej prevesenej podprsenky z iného vlákna...
ahoj Ursus , fúúú jednoduché to odo mna asi nebude, lebo sa neviem vykoktat no chodievam tam takto : cez opatovú ,okolo kúpaliska stále hore hore rovno za nosom ,cez takú lesnú cestu, výjdeš hore na takú čistinku a potom je tam tuším zelená značka ,celkom slušný zjazd až dole do opatovej, rovno pri araveri vyjdeš ,pri motoreste maják,ale na túto konkrétnu lúku sa dostaneš tak že by si nešiel až dole pri araver ale pred zjazdom musíš odbočit do lava ,vydupat si lúku po červenej značke a si tam sorry smejem sa lebo fakt to neviem lepšie napísat ,alebo možeš íst tak že začneš pri araveri vydupeš si ten nechutný zjazd,respektíve asi vytlačíš a odbočíš doprava , tá lúka je vlastne vančauka ,ak poznáš ten kopec čo je vidiet na sihoti kde sme sa chodili sánkovat ako malí alebo sa ku mne nabudúce pridáš a hotovo, lebo ja tam chodím automaticky ,naspamat ,nepozerám značky aké tam vedú ,tak ti to neviem presne napísat ! ale už vieš že je to kúsok nad opatovou - vančauka sa to volá, možno ti nejakí domorodci lepšie poradia
sorry ked ti je to neprijemne alebo sa citis za mna trapne kupil som v zime kameru a prislusenstvo a od kedy toho roku bikujem tak len makam na kondicke a dnes som si dal pohodovy vyjazd,nabalil veci do batohu a prvy krat aj nieco natocil,zatial som dal sem foto a hadam casom aj pride nejake video...sam nesom zastancom blbosti typu selfie ale proste chcel som mat fotku a havrania skala je uzasny vyhlad na to a stativ som nechel tahat
Dnes po práci "južná trasa" ktorú chodím iba výnimočne. Dosť veľa asfaltu ale terénne pasáže zaujímavé najmä prhľavové a škrapové.
Revúca-Hrádok-Gemerský Sad-Jelšavská Teplica-Fliper-Revúca
56km cca 850 výškových a necelé tri hoďky
Dnes po práci "južná trasa" ktorú chodím iba výnimočne. Dosť veľa asfaltu ale terénne pasáže zaujímavé najmä prhľavové a škrapové.
Išiel som po nej , až na malý úsek keď sa mi stratila.Ta druhá fotka je mimo chodníka...ten kopec sa obchádza z ľava. Akurát som nešiel do Plešivca ale stáčal sa po cyklotrase do Gemerského Sadu
Dneska Nitrianske Rudno - Šútovce - Bojnice cestou ale aj necestou Lúkami, poľnými cestami ...
106,22 km DST * 5:29 min. TIME * 19,32 km/h AVG * 53,27 km/h MAX * 988 m UP
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tam sa už kúpajú len ryby
https://www.endomondo.com/users/19048186/workouts/542946771
...Takže už poznáme majiteľku onej prevesenej podprsenky z iného vlákna...
kedze kvetnicky sme netrafili (blbo sme odbocili)
pekne foto
... to si isiel hore od Zajfoch po zltej??
nie to by som umrel,hore zo severu cez luky som presiel na skalu
MaTTho, zelenu z hradku do plesivca si neskusal?
Pár ďalších na *****se https://*****saweb.google.com/109582511603166006225/506CykloMH
trasa http://mapy.hiking.sk/?trasa=Ktdb9
106,22 km DST * 5:29 min. TIME * 19,32 km/h AVG * 53,27 km/h MAX * 988 m UP