Dnes výjazd úplne na parádu. Martinky-Kozlov trail-Kunerád-Majbíková a domov. Fotky robil Marinada
Veľká vďaka kvakob a andulka za sprevádzanie. Niektorým šiel wallride fajn, ja som sa na ňom akurát rozsekal trochu . Nevadí aspoň mám video a časom dotrénujem
Doplnam to este video. S tocenim v terene zacinam co prinieslo svoje ovocie. Cely cas mi drncal popruh ruksaku o kameru cize zvuk som rovno vymazal. Zle nastavena kvalita videa a aj slabsi uhol zaberu.
Dneska také kopcovité motanie sa tuná po okolí
DST: 39,24 km * TIME: 2:26 min. * AVG: 16,11 km/h * MAX: 41,42 km/h * UP: 744 m * 20°C
+ jedna fotečka zo včerajšej podvečernej "hodinovky"
marinada ,prepac tu nehodu akurat nad tym fajn usekom som zacvikol koleso medzi skalu a stromcek aj gace o sedlo a museli sme to schadzat zbytocne pomaly ...uz sa tak nerozbehnes a slapat v tych skalach sa uz neda respektive akurat tak chytit pedal o nieco.....tak stale sa da urobit chyba aj ked to clovek nejde prvy krat
Doplnam to este video. S tocenim v terene zacinam co prinieslo svoje ovocie. Cely cas mi drncal popruh ruksaku o kameru cize zvuk som rovno vymazal. Zle nastavena kvalita videa a aj slabsi uhol zaberu.
Dobré to je,vydržal som to pozerať celé.No tú kamerku nabudúce ozaj zdvihnúť trochen vyššie a bude to good.
Naposledy som kozlov už nedal koli kŕčom v stehnách,som to musel pustiť po asfalte domov.Ten nový wallride som ešte nešiel.
Ale veď neni koniec všetkým dňom...
Tak ja som bol tento weekend na Vtáčniku. Moc bikermi nenavstevované pohorie ale ktoré ponuka take prevýšenia ako Tatry ci Fatra. A najvacsia špecialita je ,že všetko je šlapatelné v sedle. Ja som konkretne vyražal z Bytričian ktoré su v ca250m.n.m. až k 1350 m.n.m. Podobne prevýšenie ma Kralova Hola. Hreben nieje moc technicky ani singloidný ale ponuka pekne vyhlady a ako hovorím netreba nikde tlačiť bicykel. V prílohe pridávam aj GPX
Dnes len lajtík na obľúbenú Katovu skalu. Škoda, že čo pojazd hore to stromy miznú, ale takto to bohužiaľ funguje v našich NP a NPR
Attachment:
01.jpg
Attachment:
02.jpg
Attachment:
03.jpg
Attachment:
04.jpg
Attachment:
05.jpg
A keďže Marinada ma šetril tak to tu dám ja, nech je sobotná akcia komplet. Nevydarený wallride v mojom podaní . Prudérnejším a maloletým sa ospravedlňujem za slovník. Rozprávam ako mi huba narástla
Vtacnik, to je fajn teraz
tmaxovi neverte, to bolo jedine prenasanie .. tade pojde dalsi trail, co buduju laskomercania. Asi to bude skoro, lebo si na to zobrali mini bagrik a rozbagrovali cely polovnicky chodnik
Po dnesku 2 stuple kompletne out na Mavicoch. Na lavej (vypinacej nohe). Na pravej jeden napolovicu. Vsetko za tusim 6 dni jazdenia. Kvalita od firmy co robi Contagrip podrazky. Contragrip je asi vhodny nanajvys na papuce doma ku TV.
Kazdopadne tie stuple sa netrhaju pri tlaceni do kopca. Trhaju sa najviac tam, kde maju sluzit. Na trailoch. Staci parkrat vypnut a dopadnut vhodne na vypinaciu nohu v sikmom rozbitom /kamenistom singlaci a je po stupli. Ten co schvalil tenke dute stuple na tieto tretry by som pitval dutou ihlou. Ten clovek zrejme v zivote bike ani nevidel.
Double, povedal by som že Vtáčnik je dosť navštevované pohorie no určite najmä miestnymi bikermi, je to moja srdcovka, každoročne si ho dávame viackrát z rôznych strán a ak by si chcel nejaké technickejšie single, tak tých tam je tiež dosť no najmä mimo hrebeňa, napr. z Vtáčnika po zelenej do Kamenca, alebo z Kláštorných skál po žltej na Horný dom-Kamenec určite stoja zato
lto podla toho co popisujes, by som tipoval Schwalbe ako vyrobcu tych podrazok pre Mavic v sobotu za 1 den v Malej Fatre som urval par stuplov na novonahodenom panenskom NobbyNicu (ale je to uz x rokov stary plast, ktory som kupil spolu s Fulcrum kolesami z bazara).
Je to skoda, lebo tretry su to uplne perfektne. Mozno ak by niekto dokazal vymenit podrazku za nieco normalne, nejaky vibram, alebo tak.
Ale ty a v Malej Fatre ? A zobral si tam Noby Nica ? Esteze nie zjazdeneho Rocket Rona
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ale mam sodovku vzdy cerstvu!
Veľká vďaka kvakob a andulka za sprevádzanie. Niektorým šiel wallride fajn, ja som sa na ňom akurát rozsekal trochu
Modra - Kunerad + Kozlov trailOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
DST: 39,24 km * TIME: 2:26 min. * AVG: 16,11 km/h * MAX: 41,42 km/h * UP: 744 m *
+ jedna fotečka zo včerajšej podvečernej "hodinovky"
trasa
Modra - Kunerad + Kozlov trailOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Dobré to je,vydržal som to pozerať celé.No tú kamerku nabudúce ozaj zdvihnúť trochen vyššie a bude to good.
Naposledy som kozlov už nedal koli kŕčom v stehnách,som to musel pustiť po asfalte domov.Ten nový wallride som ešte nešiel.
Ale veď neni koniec všetkým dňom...
31,5km/2h28/1214vm
A keďže Marinada ma šetril tak to tu dám ja, nech je sobotná akcia komplet. Nevydarený wallride v mojom podaní
nepodarený wallride.Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
tmaxovi neverte, to bolo jedine prenasanie
Po dnesku 2 stuple kompletne out na Mavicoch. Na lavej (vypinacej nohe). Na pravej jeden napolovicu. Vsetko za tusim 6 dni jazdenia. Kvalita od firmy co robi Contagrip podrazky. Contragrip je asi vhodny nanajvys na papuce doma ku TV.
Kazdopadne tie stuple sa netrhaju pri tlaceni do kopca. Trhaju sa najviac tam, kde maju sluzit. Na trailoch. Staci parkrat vypnut a dopadnut vhodne na vypinaciu nohu v sikmom rozbitom /kamenistom singlaci a je po stupli. Ten co schvalil tenke dute stuple na tieto tretry by som pitval dutou ihlou. Ten clovek zrejme v zivote bike ani nevidel.
Ale ty a v Malej Fatre ? A zobral si tam Noby Nica ? Esteze nie zjazdeneho Rocket Rona