No ja by som povedala ze ked zacinali byt aspon trochu zabavne useky tak to vzdy hned rychlo skoncilo
Najviac sme jazdili Paseky, okruh 1 nezaujal, okruh 2- Rakovecky v druhej polovici sa to trochu rozsuplo,a.... hned aj skoncilo
Moravsky kras je najlepsi na male zdvihy, ked sa tam ide s endurami tak je to trapenie udrzat rychlost. Nad vsetinom uz dlhsie rozmyslam,len stale je pocasie onicom :/
tak ako ja som sa tam nenudil ale vravim mohlo to byt aj spolocnostou co Vam asi chybala
a uvidime ci v lete sa podari aj saalbach hm... nato uz treba aj plnu penazenku,
Na Vsetine mi chyba vystupovy trail,lebo po stvrtom stupani tou asfaltkou uz ma slak trafoval. Traily boli ale lepsie ako tu pri Brne
Saalbach je najlepsia volba, nie je to financne az take strasne, ubytko zozenies okolo 25 eur a v tom mas aj permanentku na lanovky. Stravu si urobis sam v ubytku, doprava autom, idealne aspon traja, je v pohode, nie je to daleko.
Trati mrte, vyber velky, vsetky obtiaznosti. Pocasie treba vycihat, ja sa rozhodujem max.4 dni vopred ci ideme podla pocasia.
Vsetin a Saalbach sa nedaju porovnavat, je to ina kategoria.
Vzdialenostna, financna aj ponukou trailov, a lanovkami.
EDIT :Aby som len nefrflala na ten singelkras, ako pre rodicov s detmi a zaciatocnikov je to super,pekna zakladna, pekne znacenie, a body za vystupovy trail tiez.
to sa mi prave nechce verit, kedze do rakuska chodim pravidelne sice v zime a za 25e clovek izbu sice dostane na osobu ale k tomu maju endreinigung cca 30e ale je to bez listkov kedze tie stoja v zime cca 40e+.
ked zoberes nejaky apartman kde ste 4 a viac tak to víde tak nejak 30EUR. Hovorím o lete.
Silva za tých 30EUR v zime si byvala tak,že presun na zjazdovku alebo lanovky bol bez auta resp pešo alebo na lyžiach? A kedy to bolo lebo posledne dva roky sa v Rakusku trocha zdraželo
large možem potvrdiť ze si Silva nevymýšľa, nezávisle 2 ľudia mi hovorili ze sa da do tých 30€/noc ten Saalbach. A jeden mi vravel že chodia na blind a pozrú rovno v dedine na tabuli čo je voľne a vždy im to vyšlo .
ja nehovorim ze si vymysla len mi pridu tie ceny strasne lacne sak za 25e na osobu, plus listok, to je hadam lacnejsie ako v kalnici keby si isiel spat + listok
ja nehovorim ze si vymysla len mi pridu tie ceny strasne lacne sak za 25e na osobu, plus listok, to je hadam lacnejsie ako v kalnici keby si isiel spat + listok
Je to tak, tiez sme boli jul 2016 a mali sme to pod 25€ aj s lanovkami a to mal kazdy svoju izbu..ale byvali sme asi 2km nad saalbachom, co s bikom nieje problem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najviac sme jazdili Paseky, okruh 1 nezaujal, okruh 2- Rakovecky v druhej polovici sa to trochu rozsuplo,a.... hned aj skoncilo
a uvidime ci v lete sa podari aj saalbach hm... nato uz treba aj plnu penazenku,
Saalbach je najlepsia volba, nie je to financne az take strasne, ubytko zozenies okolo 25 eur a v tom mas aj permanentku na lanovky. Stravu si urobis sam v ubytku, doprava autom, idealne aspon traja, je v pohode, nie je to daleko.
Trati mrte, vyber velky, vsetky obtiaznosti. Pocasie treba vycihat, ja sa rozhodujem max.4 dni vopred ci ideme podla pocasia.
Vsetin a Saalbach sa nedaju porovnavat, je to ina kategoria.
Vzdialenostna, financna aj ponukou trailov, a lanovkami.
EDIT :Aby som len nefrflala na ten singelkras, ako pre rodicov s detmi a zaciatocnikov je to super,pekna zakladna, pekne znacenie, a body za vystupovy trail tiez.
... a nekrúti sa ti vidla
tak ked budem chcet ist tak ti napisem a ze kam to mam ist
Silva za tých 30EUR v zime si byvala tak,že presun na zjazdovku alebo lanovky bol bez auta resp pešo alebo na lyžiach? A kedy to bolo lebo posledne dva roky sa v Rakusku trocha zdraželo
Large: normalne ubytko cez oficialnu webstranku saalbachu
Je to tak, tiez sme boli jul 2016 a mali sme to pod 25€ aj s lanovkami