Dnes kontrola asfaltu v Tichej a Kôprovej-este netecie, takze s tymi teplotami OK (ale z Podbanského o 7:00). Hore fajne-sam, jedno mokre hovno s muchami... cestou dole mrte cyklistov-pripadal som si ako druhohorny relikt-normálnych bikov spocitas na jednej ruke, vsetko ostatne na baterku, ale zdravim aj tak, lebo tento boj je uz davno prehraty
Dnešné Nízke Tatry Andrejcová útulňa - Priehyba - Panská Hoľa. Štart z Popradu o 5 ráno ako som prišiel na hrebeň ešte len turisti vyliezali zo stanov Parádny chládok asi 10 stupňov ako som prichádzal do PP teplomer atakoval 30 110km - 2450up
VKL 2019: Tri studničky, (Tichá dolina, Kaplnka nad Dovalovom)
Prvá a asi jediná tohtoročná MTB stovečka, trochu nečakané, počítal som tak s 80km ale sa to natiahlo, ale pohopiteľne bolo viac asfaltu, čo neuberá na kráse výletu Ako bonus Kôprová dolina, Kmeťov vodopád a sútok Bieleho a Čierneho Váhu Natrénované už mám, asi si dám od MTB pauzu... Nejaký FOTO výber
po minulorocnej chate pod chlebom https://www.mtbiker.sk/forum/post1404094.html#p1404094 nastal cas na dalsiu malofatransku chatu - samozrejme z BN do BN a trosku to spestrit - cicmany, sedlo samostrel, podskalie, bodina, sulov, rohacske sedlo, po modrej TZ lietavsky hrad, zilina, varin, chata pod suchym - 132km, 3000up
noclah vonku na terase - noc tepla, rosa nepadla - spacak som mal rano suchy. sucha bola aj studnicka pri chate. ludi pomenej. prvy den pocasie blizke idealu, no dnes uz ani nie.
vypadol som o pol 7 rano z chaty - strecno, polom, zvaznicami na asfaltku (segment krvave hole?), velka luka, po hrebeni po hornu luku - lesne useky boli pre mna viac menej turistika - na toto nemam bike ale ani techniku jazdy, na luke som si pekne ustlal ked som prechadzal z jednej stopy do druhej no v strede bola dalsia - zarastena travou a nebolo ju vidiet z velkej luky kusok po modrej na zvaznicu pri trebostovo, kalnica, klastor pod znievom, nitrianske pravno, poruba, sutovske sedlo, sedlo pod ciernym vrchom a domov - 146km, 2900up celkom slusne vypeceny
zajtra do prace
Som dnes po skoro dvoch mesiacoch maródovania sadol na bajk a keď vidím parametre tých dvoch Gusto0vých posledných výjazdov, tak ma pozadie bolí ešte viac .
V N. Rudne si nechcel nohy na chvíľu omočiť?
Ja dnes opäť kúsok hrebeňa Tríbeča. Podskalie, Šianec, popod Javorák, Kobylie ...
Trip Dist: 44,89 km
Ride Time: 2:37:02
Avg Speed: 17,15 km/h
Max Speed: 65,36 km/h
Altitude Up: 963 m
Temperature: +29st.C
Parádny pojazd. Prvý skutočný defekt v sezóne (Jazdecká chyba) sekol som na šutri veľkosti tehly. Predným som preskočil no zadné som moc nezdvihol.
po minulorocnej chate pod chlebom https://www.mtbiker.sk/forum/post1404094.html#p1404094 nastal cas na dalsiu malofatransku chatu - samozrejme z BN do BN a trosku to spestrit - cicmany, sedlo samostrel, podskalie, bodina, sulov, rohacske sedlo, po modrej TZ lietavsky hrad, zilina, varin, chata pod suchym - 132km, 3000up
noclah vonku na terase - noc tepla, rosa nepadla - spacak som mal rano suchy. sucha bola aj studnicka pri chate. ludi pomenej. prvy den pocasie blizke idealu, no dnes uz ani nie.
vypadol som o pol 7 rano z chaty - strecno, polom, zvaznicami na asfaltku (segment krvave hole?), velka luka, po hrebeni po hornu luku - lesne useky boli pre mna viac menej turistika - na toto nemam bike ale ani techniku jazdy, na luke som si pekne ustlal ked som prechadzal z jednej stopy do druhej no v strede bola dalsia - zarastena travou a nebolo ju vidiet z velkej luky kusok po modrej na zvaznicu pri trebostovo, kalnica, klastor pod znievom, nitrianske pravno, poruba, sutovske sedlo, sedlo pod ciernym vrchom a domov - 146km, 2900up celkom slusne vypeceny
zajtra do prace
Glevo nebol si to ty čo ma obiehal na maratóne a niečo mi vravel. Síce som nerozumel, ale aspoň som povedal čau Vidím, že moje podozrenie bolo oprávnené, keďže si tam podľa fotky bol Glevo a Gusto0 dohodnite sa už konečne nad zmenami nikov, hádam nie som jediný čo si vás tu stále pletie. Ešte aj profilovky máte podobné, ach
exot v N. Rudne mi bryton ukazoval 36°C - odtial som len rychlo usiel do lesa do doliny kde bolo prijemne chladno 28°C milos21 dobre to je ako je - udrzuje ta to v pozornosti profilovku mam rovnaku ako ma Jaiub - z toho isteho miesta aj ked v iny rok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prvá a asi jediná tohtoročná MTB stovečka, trochu nečakané, počítal som tak s 80km ale sa to natiahlo, ale pohopiteľne bolo viac asfaltu, čo neuberá na kráse výletu
http://www.cykloserver.cz/f/98a2246943/
vypadol som o pol 7 rano z chaty - strecno, polom, zvaznicami na asfaltku (segment krvave hole?), velka luka, po hrebeni po hornu luku - lesne useky boli pre mna viac menej turistika - na toto nemam bike ale ani techniku jazdy, na luke som si pekne ustlal ked som prechadzal z jednej stopy do druhej no v strede bola dalsia - zarastena travou a nebolo ju vidiet
zajtra do prace
V N. Rudne si nechcel nohy na chvíľu omočiť?
Podskalie, Šianec, popod Javorák, Kobylie ...
Trip Dist: 44,89 km
Ride Time: 2:37:02
Avg Speed: 17,15 km/h
Max Speed: 65,36 km/h
Altitude Up: 963 m
Temperature: +29st.C
Parádny pojazd. Prvý skutočný defekt v sezóne (Jazdecká chyba) sekol som na šutri veľkosti tehly.
vypadol som o pol 7 rano z chaty - strecno, polom, zvaznicami na asfaltku (segment krvave hole?), velka luka, po hrebeni po hornu luku - lesne useky boli pre mna viac menej turistika - na toto nemam bike ale ani techniku jazdy, na luke som si pekne ustlal ked som prechadzal z jednej stopy do druhej no v strede bola dalsia - zarastena travou a nebolo ju vidiet
zajtra do prace
ty zviera ,krasny pojazd!
Glevo a Gusto0 dohodnite sa už konečne nad zmenami nikov, hádam nie som jediný čo si vás tu stále pletie. Ešte aj profilovky máte podobné, ach
Profík budeš, keď dáš fotky do jedného príspevku, miesto troch
Ja si to nemyslím
milos21 dobre to je ako je - udrzuje ta to v pozornosti