Od lucok na sedlo do to Turík a. Niekto podojil eurofondy. Oficiálne požiarna a cyklotrasa. 4m široká s nosnosťou 30t...aj na ebiky? to aby si papala si n***** rovera keď pôjdu na poľovačku.
Ešte trasa a strava. Nejde mi hore upraviť príspevok. Divnee https://www.strava.com/activities/2728125423
Ja dnes doobedu s partiou Bešeňová -> Pavčina Lehota C-čkom s Partizánskej Lupče -> Biela Púť -> Priehyba -> Rovná Hoľa a domov. Chceli sme to potiahnuť až na Lukovú, ale nikomu sa nechcelo tlačiť po tých skalách Pri zjazde dole môj prvý pád. Asi si budem musieť dať niekoľko dní pauzu.
Konečne po týždni na biku ? Angína je ? V piatok večer s deťmi Roháče - Ťatliakova chata, kde sme jednu noc prespali a dnes Malatiná. Piatok, nedeľa 34,60 km prevýšenie 1480 m.
Ty si cvok si ma sekol do hora ale mam aspon kopu vyhovoriek tento rok 😋
To si bol ty Tomáš pozerám na flybys na tvoje fotky na Strave takú Orbeu som obehoval tesne pred chatou ty si ma spoznal ? si mohol zapískať alebo povedať mtbiker mne by docvaklo kto to asi bude A čože si nešiel do háku som ta mohol kus potiahnúť
Ano ja som nevedel reku si to ty nie si...no nebola energia do haku, v poslednom case bike len zriedka som rad ze som to cele dal bez krcov az domov...
prinajhoršom by si išiel vlakom hlavne si to užiť keď sa ide na KH pekne si to dal. Ja som mal na dnes plán cez Andrejcovú do Pohorelej na vlak cez Telgártsku slučku až na Dedinky a potom cez Slovenský raj opäť na biku ale nejak mi to nevyšlo tak som to šupol takto nejak ako ma napadlo a myslím že sa podarilo až na ten vietor ale aspoň som sa tak nepotil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
49km/3h14/1426vm
Tú cestu kde robia?
Ešte trasa a strava. Nejde mi hore upraviť príspevok. Divnee
https://www.strava.com/activities/2728125423
si ma predbehol
To si bol ty Tomáš