Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pekna akcia to bola, naozaj vsetky mozne druhy povrchu...chcelo by to len castejsie jazdit podobne tereny, aby clovek trochu viac vycibril techniku
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 13:39:32
00
pekna akcia to bola, naozaj vsetky mozne druhy povrchu...chcelo by to len castejsie jazdit podobne tereny, aby clovek trochu viac vycibril techniku

Inak na buduce by sa dal mozno naucny:) Z videa nieco bude? Dufam, ze hej, lebo som to mohol aj zle nafilmovat..
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 14:44:44
00
S vami - fotografmi je to tazke. Otacate si fotak v ruke akoby to ani nebola kamera. Kto ma po vas otacat tie zabery. Otocit video nie je tak jednoduche ako foto. Poniektori budu vyzerat vo video cudne-tlsto. Ale uz sa na tom pracuje.
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 15:16:06
00
S vami - fotografmi je to tazke. Otacate si fotak v ruke akoby to ani nebola kamera. Kto ma po vas otacat tie zabery. Otocit video nie je tak jednoduche ako foto. Poniektori budu vyzerat vo video cudne-tlsto. Ale uz sa na tom pracuje.

Na kazdy pad sa uz na to tesim:)
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 15:26:42
00
Aspon ze vam pocasie vyslo. Pozeram, ze ste si dali zjazdik po zelenej do podhradika. Vidim, ze mozem lutovat ze som nebol.
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 16:51:08
00
sa vam jazdi ked ste naruzivi. tu u nas sa nikmu nechce... to je sviatok ked sa traja zideme a nieto este fotaka robit kravinky .. ach jo :(
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 17:22:54
00
Pekny amen ste dali :wink:

Foxino: keby si byval v TO tak by sa tu urcite jeden pako nasiel na jazdenie :D . Inac tu foto v tvojom podpise mam uz asi mesiac na pozadi :lol:
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 17:28:21
00
Pekny amen ste dali :wink:

Foxino: keby si byval v TO tak by sa tu urcite jeden pako nasiel na jazdenie :D . Inac tu foto v tvojom podpise mam uz asi mesiac na pozadi :lol:

to vazne? ... ale to je pre mna velka pocta .. vazne .. WOW

podla mna je ***** ale ze aj ty juocenis to som necakal :)
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 17:39:45
00
sa vam jazdi ked ste naruzivi. tu u nas sa nikmu nechce... to je sviatok ked sa traja zideme a nieto este fotaka robit kravinky .. ach jo :(

Asi nas to bavi : ) Co nas nebavi je chrtenie, potom to vyzera tak ako u vas, mylim sa? : PP Inak naozaj pekna fotka v profile..
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 20:54:52
00

Asi nas to bavi : ) Co nas nebavi je chrtenie, potom to vyzera tak ako u vas, mylim sa? : PP Inak naozaj pekna fotka v profile..

neviem ci to je chrtenim... ako cez sezonu sa jazdi hodne cela tlupa ale ted jak sme v oktobri ukoncili sezonu tak je tu mrtvo.

a dik, pochvala od mistra fotiek je vzacna
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 21:10:50
00

neviem ci to je chrtenim... ako cez sezonu sa jazdi hodne cela tlupa ale ted jak sme v oktobri ukoncili sezonu tak je tu mrtvo.

a dik, pochvala od mistra fotiek je vzacna

Jj, ale este som nevidel ani jedno video na fore od chrtov: ) To asi preto lebo pri chrteni sa casto nestoji, neprechadza sa pekny usek viackrat atp. ; ) A koniec sezony? Co to je? ; )
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 21:19:11
00
to je napriklad pre mna urcity milnik, po ktorom prestavam trenovat, uz sa nerobia hromadne bajkovacky. a tak uz sa len chlasta.

vies djick niekoho naplna iny styl jazdy, nia statie na kazdom kopci a cakanie kym cloveku nevytvrdnu lytka. aby ich mohol zas zahrievat :).
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 21:26:12
00
to je napriklad pre mna urcity milnik, po ktorom prestavam trenovat, uz sa nerobia hromadne bajkovacky. a tak uz sa len chlasta.

vies djick niekoho naplna iny styl jazdy, nia statie na kazdom kopci a cakanie kym cloveku nevytvrdnu lytka. aby ich mohol zas zahrievat :).

Strasna to predstava ze by sa na kazdom kopci necakalo: ) Nechcel si ty 6.6? Naco?
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 21:27:59
00

Strasna to predstava ze by sa na kazdom kopci necakalo: ) Nechcel si ty 6.6? Naco?

aby som nemusel stale pri zjazde opakovat "brzdi mas XC"

mozno som to napisal troch zavadzajuco ... mame unas tri zakladne pojmy a to Trening, Ist na bajk a Vylet ... vylet je pocestnejsi kde sa cakame a vpodstate robime to co vy... ist na bike je sms ktora ti pride o pol stvrtej a ides. a Trening toje pojem pre cca 5 ludi v puchove, pripadne aj viac ale ty po kratkom case prechdzaju na mod "ist na bike" v ojedinelom az na "vylet" . vsetky tieto tri mody sa koncia pri pive ...
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 21:34:56
00
to dijck: to proste u foxika nerozoznas co je u neho ist na vylet atd.... viem co pisem, takeho chrta som v zivote nevidel :lol:
Zobraziť komentár 25.11.2007 - 21:45:13
00
keyboard_arrow_up