No tak by to malo byť. Lenže : 1. potiahneš moc, a ak ideš dostatočne rýchlo tak letíš dozadu
2. potiahneš málo, a spadne ti do dopredu
takže je potrebné zatiahnuť potrebnou silou a ešte k tomu sa vedieť vyvažovať
A ja ten bunny hop neviem ..... mám aj dosť ťažký bike (15,7 kg) ...... niekedy nestihnem vyhodiť zadok, keď mám predok už hore ...... a keď sa mi to podarí tak vyskočím len kúsok
manual no, staci to hodit na zadne udrziavat rovnovahu do stran, a zaklad su pokrcene kolena, ked padas do zadu - jemne na brzdu ked padas do predu preniest tazisko dozadu tym ze vystries nohy, to je len teoria ja to sam poriadne neviem [ale este som nespadol ;] ]
k bunnyhope.. proste ked si hodis predne hore vtom momente tahaj zadne hore tym ze sa zapries[smerom dozadu] do pedalov[musis mat kluky vodorovne] a potiahnes ich hore [ ak mas flaty z pinmi je to lahsie]
pri bunnyhope zatlačíš do pedálov a do riadítok, vyskočíš a letíš
Hmmmm opravte ma ak sa mýlim ale pri bunnyhop-e ide o to aby som najskôr vyskočil predným a potom zadným kolesom .....
takto "skáčem" teraz ale nie moc vysoko ......
ja tiež mám zephyra a v pohode som sa to nejako naučil...najprv som sa snažil len dvíhať zadok cez nejakú malú prekážku(zaprel som sa do pedálov ako ti radil xbaroon) a potom to už nejako išlo...
Keby to bolo vsetko take jednoduche, tak tu mame sameho Polca. Trenovat a trenovat. Furt dokola, raz to pride. A kaslite na navody, skusajte, vsetko pride samo a podvedome . Bunny, manual, wheelie.. vsetko relativne jednoduche, to sa fakt nauci kazdy, ked som sa to naucil ja paranoik .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ked uz tu je tato tema tak sa spytam na ten manual idem dolekop.com zatiahnem za riaditka a uz to ide??
2. potiahneš málo, a spadne ti do dopredu
takže je potrebné zatiahnuť potrebnou silou a ešte k tomu sa vedieť vyvažovať
A ja ten bunny hop neviem ..... mám aj dosť ťažký bike (15,7 kg) ...... niekedy nestihnem vyhodiť zadok, keď mám predok už hore ...... a keď sa mi to podarí tak vyskočím len kúsok
k bunnyhope.. proste ked si hodis predne hore vtom momente tahaj zadne hore tym ze sa zapries[smerom dozadu] do pedalov[musis mat kluky vodorovne] a potiahnes ich hore [ ak mas flaty z pinmi je to lahsie]
Hmmmm opravte ma ak sa mýlim ale pri bunnyhop-e ide o to aby som najskôr vyskočil predným a potom zadným kolesom .....
takto "skáčem"
A pedale mam tieto
2. nikoho nevitiahnem von aby ma tocil
3. tak ako napisal t-max skoncilo by to vo funny videos
kukni si tieto videa http://author.sk/verbal/743/ vyzera to jednocho
EDUT: http://www.youtube.com/watch?v=QiIunH47qew
http://www.youtube.com/watch?v=RAem3L7Rlpk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=oSDJOs_BOOg&feature=related
aj mam okolo 17 kg agang myslim ze chyba bude medzi sedadlom a riaditkami