Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Nemáte náhodou skúsenosť s adaptérom na ťažné kvôli rezerve na zadných dverách? Potrebujem nasadiť nosič na bicykle, ale kvôli rezerve ho tam nedám. Niečo som našiel na ebayi, ale vyzerá to dosť labilne. Riešenie má aj thule, ale z nosiča na na 3 bicykle sa stane iba nosič na 2 bicykle. Veľa riešení som našiel v USA, ale tam majú iný systém osadenia ťažného, ktoré je oveľa flexibilnejšie než naša "gula".
ktovie koľko foristov išlo pozerať teraz platnosti... včera som kúpil traktor, tak mám tú kartičku po ruke a tiež tam je platnosť do 2027, som zvedavý čo bude na novej na moje meno.
inak od tohto roka s tým novým systémom SPZ sa celkom zjednodušil proces prepisu vozidla vrámci SK, v podstate to vybaví už len jeden so splnomocnením na hociktorom DI
Prikladam dokaz. Tu v Martine maju take svoje oblubene miesto prislusnici kde ozaj nemaju zaco dat pokutu lebo rychlo sa tam ist neda ani nic podobne tak skasnu nejakeho neboraka za podobnu vtakovinu.
a ako to sa to meni? len osobne, ci da sa aj cez web a poslu to? lebo sak mohli by to posielat aj automaticky, ako platobne karty.. ale to by zas nemohli buzerovat a davat pokuty za čistý nezmysel... inak aj vo vodicakoch je tiez nejaky bordel, ja mam ten novy format a platnosť tam nemam.. teraz sa nejak museli menit tie stare ružové, viem ze matka bola menit
Ja som si dnes cez obedňajšiu prestávku zbehol na DI a milá tetuska ma len popytala neplatný malý technický, občiansky. PZP mala v systéme, to som nemusel preukazovať. Vseho vsudy aj s kupenim kolku, to trvalo tak tri minúty. Dal som si to
poslať na adresu.
Jezus u mna to vychadza na 20 rocnu platnost. taky slovensky bordel - mam jeden z prvych malych technicakov v republike - prepisoval som auto prave ked zacali tie male karticky vydavat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bol. Mam auto prihlasene v r. 2018 a tam je obmedzena platnost maleho TP.
Pri aute prihlasenom v r. 2022 chyba.
inak od tohto roka s tým novým systémom SPZ sa celkom zjednodušil proces prepisu vozidla vrámci SK, v podstate to vybaví už len jeden so splnomocnením na hociktorom DI
poslať na adresu.