Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Uz viackrat som videl v spataku, ze ten za mnou brzdil, no nedobrzdil. Neviem, ci to zelene svetlo vo mne vyvola vlnu euforie...
To este nikoho nenapadlo, ze brzdiace auto pred priechodom nemusi nutne brzdit kvoli priechodu?
... no možno nedobrzdil a opakovane preto , lebo možno si ty brzdil neskoro , panicky , bez kontroly ako daleko za tebou ide motorové vozidlo. Bo opakovane som sa vyhol zrážke do mna zozadu idúcim vozidlom , že som ho " videl " že už nedobrzdí , chýbaju mu metre , a tak som pri brzdení aj korigoval smer na boky , mimo jeho brzdnej dráhy , Typický príklad ako neschytať náraz zo zadu pri hromadnej nehode pred mnou ... predvčerom v Tatroch počas " kuželiek " . Brzdil som a tahal som sa zároven uplne nabok ...
Ramon, riesime zrazu moj styl jazdy? Nie nemal som kam uhnut v tych pripadoch, v mnoho dalsich som uhnut dokazal. Raz bol predo mnou chodec na priechode (teta za mnou telefonovala ) a druhykrat kolona na krizovatke, pricom ma napriek dostatocnemu odstupu aj tak odhodilo do predo mnou stojaceho auta. Nie nebolo to mojou nepredvidavostou.
No vratme sa spat k zelenemu svetielku... ci by priebeh kolizii bol iny?
Písal “ viackrát “, nie dvakrát … dvakrát môže byt náhoda a zlá karma . Viackrát je buď , že ta Ježíš nemiluje , abo si na hovno šofér a “ kár ti na tvár” . Jaroh, Kenai je tvoj brat , čo ho mám poznať ? .. aha , už viem , je to ten obhajovač porušovatelov dopravných priestupkov , čo ho mám v ignorovanych …. perez znenie zákona poznám , no nie stále sa nepripise spoluvina aj “ zozadubúračovi “ .Spomeň si na to keď vzhliadneš kktov , čo “ vybrzďuju a školia “ , ideálne kamionistu … ešte stále si presvedčený , čo si tu vyprodukoval tou tvojou dogmou ?!
Ukazuje zelenu chodcovi, ze moze ist, ze auto brzdi.
Integracia do aut s led svetlami by nemala byt zlozita. Ked sa vedia prepinat smerovky z bielej na oranzovu, tak mozu pridat aj zelenu (tipujen, ze aj tak vacsina tych pasikov je uz od vyroby RGB) . Co moze byt uzitocne aj v meste, ze vidim, ze ten za mnou brzdi.
Tak,dokonca este jednoduchsie. Privedenim napätia do led ju nechas svietit nazeleno (rovnako ako zadne svietia nacerveno).
Easy, dva vodice a led panel, nic viac.
(ak by tam bola aj biela led/ziarovka a zelene 'sklo', efekt je rovnaky)
(Nevysvetlujem,ci to je alebo nie je dobry napad, len technickú realizaciu)
PS: predne zelene brzdove svetlo som vymyslel uz davno, +-15-20 rokov, ja blb som si to nedal patentovať;) a nie, nie som Cimrman
musel som pozriet zaznam, ale nasa spolocna put zacala pri 305 tkm
Cize podla Tvojej teorie uz by mal ist odomna moj medvedík...
Práve včera na čerpačke v SE na vedľajšom stojane zastavil týpek tankovať svoj MB R350. Tak som si spomenula, že sa tu písalo, že je to dosť zriedkavo sa vyskytujúci model na SVK
Práve včera na čerpačke v SE na vedľajšom stojane zastavil týpek tankovať svoj MB R350. Tak som si spomenula, že sa tu písalo, že je to dosť zriedkavo sa vyskytujúci model na SVK
no, je to tak... Tiez jedno z aut s najatraktivnejsim dizajnom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To este nikoho nenapadlo, ze brzdiace auto pred priechodom nemusi nutne brzdit kvoli priechodu?
... no možno nedobrzdil a opakovane preto , lebo možno si ty brzdil neskoro , panicky , bez kontroly ako daleko za tebou ide motorové vozidlo. Bo opakovane som sa vyhol zrážke do mna zozadu idúcim vozidlom , že som ho " videl " že už nedobrzdí , chýbaju mu metre , a tak som pri brzdení aj korigoval smer na boky , mimo jeho brzdnej dráhy , Typický príklad ako neschytať náraz zo zadu pri hromadnej nehode pred mnou ... predvčerom v Tatroch počas " kuželiek " . Brzdil som a tahal som sa zároven uplne nabok ...
No vratme sa spat k zelenemu svetielku... ci by priebeh kolizii bol iny?
claymore mina na kolesach
Integracia do aut s led svetlami by nemala byt zlozita. Ked sa vedia prepinat smerovky z bielej na oranzovu, tak mozu pridat aj zelenu (tipujen, ze aj tak vacsina tych pasikov je uz od vyroby RGB) . Co moze byt uzitocne aj v meste, ze vidim, ze ten za mnou brzdi.
Tak,dokonca este jednoduchsie. Privedenim napätia do led ju nechas svietit nazeleno (rovnako ako zadne svietia nacerveno).
Easy, dva vodice a led panel, nic viac.
(ak by tam bola aj biela led/ziarovka a zelene 'sklo', efekt je rovnaky)
(Nevysvetlujem,ci to je alebo nie je dobry napad, len technickú realizaciu)
PS: predne zelene brzdove svetlo som vymyslel uz davno, +-15-20 rokov, ja blb som si to nedal patentovať;) a nie, nie som Cimrman
musel som pozriet zaznam, ale nasa spolocna put zacala pri 305 tkm
no, je to tak... Tiez jedno z aut s najatraktivnejsim dizajnom