Moja srdcovka sú skútre,tento najnovší je už môj štvrtý,je to čistokrvná čína,napriek tomu som sa ho nebál kúpiť-kvalita je už na slušnej úrovni,dizajn vedia parádne,a hlavne tá cena 1130 Eur za funglovku je velmi prijatelná
Volá sa to Motorro Raptur 125 , dnes som natankoval po prvých 101 km presne 2,6 l benzínu-motor je ešte v zábehu,bol tam vela krátkych jázd,takže rátam časom pod 2,5 l/100 km - tu je pár fotiek
Husaberg FE 400, 2000
Yamaha WR 250f, 2006
a stalo to menej jak lepsi elektrobike... ha!
Prípadne zimovala takto
Okrem toho dostala nový laďák Ixil, xenon, led blinkre vzadu, zlaté cnc páčky, tmavé doublebubble plexi a batériu. Čo ma prekvapilo, že na superšport je to veľmi pohodlná mašina, celodenné výlety v pohode a na rozdiel od iných 600viek ťahá od relatívne veľmi nízkych otáčok.
Bohužiaľ nedostáva sa už často na cestu(vďaka bicyklu) ale nejak sa jej nechcem zbaviť.
Este som nestretol cloveka,ktory by sa naucil jazdit v autoskole.Ci uz na aute,alebo motorke
kebyze mam priestor tak hned nieco take kupim a zrenovujem ale zase pochybujem ze sa nato daju vybavit papiere pretoze vsetko sa predava bez znaciek a tie s papiermi su zase pekne zrekonstruovane a ktomu aj adekvatna cena
takze vedla Transalpa 600 som do garaze priparkoval dnes toto... Yamaha Super Tenere 750.. momentalne uz je nalestena a vyvonana
legenda Dakaru (7x vitaz)... neustale porovnavana s Africou Twin...
neskor dam viac foto aj z boku a predu.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31